Vaakadropit levyjarrukorvalla?

Vanhaan Crescent Balder-maasturiin sovittelen 27,5" vanteita Gravelkingeillä ideana rakennella tästä jonkun lajin klunker tai mikä lie jätti-BMX. Löytyykös jostain valmiina teräksisiä vaakadroppeja joissa olisi jonkunlainen valmius levyjarrulle?

Ja edit: Onkohan tuollaisen 90-luvun Crmo-rungon hitsauksessa jotain kikkoja, uskaltaako täräyttää kiinni ihan täytelanka-Migillä vai pitäisikö vetää TIGillä kun nuo putkien päät on aika ohutta matskua?

Tigillä tekisin että on sitä lämpöä helpompi kontrolloida

Ou nou. Aukesiko matopurkki feat Perjantaitopi?

vedä puikolla ja postaa kuvat internetin iloksi

Taitaa olla helpoin jättää nuo vanhat paikoilleen ja vetäistä poikki tuosta akselin edestä pystyyn ja hitsata uudet dropit vanhoihin kiinni. Tuo näyttäisi olevan ihan 5mm levyä, tuskin on mitään hifistelyrautaa ja noin paksua saa sillä täytelankamigilläkin hitsattua oikein nätisti?

Mitäköhän tuo stanssattu numero 8 tarkoittaa?

Edit: Saako jostain ostaa valmista droppia jossa olisi levyjarrulle korvake? Sellaisesta olisi aika paljon nopeampi rakennella kuin 5mm lattaraudasta pylväsporalla ja rälläkällä.

joo, mut jos ceewayn petteriltä sellase dropin tilaat nii menee varmaan pidempään postia odotellessa kuin itte askarrella

Aika huonosti on Petterilläkään enää katalookissa levydroppeja levarikorvakkeilla. Menee äkkiä jonnekin paragon(kopio)-o$a$tolle tai sit erillisiin korvakkeisiin.

No eihän mulla ollutkaan kuin yksi ehjä vaijerilevyjarrusatula joten se meni eteen ja täytyy taakse metsästää 6-bolt ratas että tästä saa fiksin.


6 Likes

Hyvä, mutta miksi ei rizzlafit?

Que?

Tarkoititko: rizlat

Ei löytynyt yhtään tulosta, joka sisältäisi kaikki hakutermisi.

Hakusi - rizzlafit - ei vastaa yhtään sivua.

Ehdotuksia:

  • Varmista, että kaikki sanat on kirjoitettu oikein.
  • Kokeile eri hakusanoja.
  • Kokeile yleisempiä hakusanoja.

Meinaa, että renkaan ja rungon välissä olis sen verta niukalti tilaa, ettei välistä mahdu kuin sätkäpaperi.

Aa! Sellaiseen ylellisyyteen ei valitettavasti oo varaa vaan chainstayta piti vähän kasvattaa että 27,5x2,1 kumi mahtuu pyörimään. Tää runko on 26" alunperin.