V: En vaihakkaan

Vaihdossa siis lähtisi musta 27,2 Thomson inline tolppa. Kuppanen kuva kun on filossa kiinni. Tarvittaessa nappaan irti ja laitan parempaa kuvaa tulemaan. Mielestäni hyvässä kunnossa, ei naarmuja yms.

https://lh5.googleusercontent.com/-S94OJ2oyTfg/UVHRJQFkn0I/AAAAAAAABZc/h7sDSbvNK9Y/s600/IMG_6636.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-bjrkG49X1ac/UVHRJYfmGWI/AAAAAAAABZg/VMVY_-62rqg/s573/IMG_6637.jpg

Vaihdossa ottaisin ysärin suoran titskusen tai kirkkaan alumiinisen eli esim. tällaisen:

Muutakin made in USA tolppaa saa tarjota luonnollisesti kunhan on speksit täyttävä.

E. ainiin helsinki/pk-seutu on bless, mut postihan näitä kuljettaapi.
E2. muokkailin tarpeisiin sopivaksi

Onkos Tomssoni 250 vai 330 mm pitkä?

Nyt täytyy rehellisesti myöntää, että duunista postattuna en tiedä. Otan mitan illalla käteen ja palaan asiaan.

Mitattu ja pituutta on 330mm. Kunto on priima kuten kuvassa näkyy.

Mulla on tuollainen hopeanvärinen Controltech Team Issue ylimääräisenä ja mustalle Tomssonille löytyisi paikka… Setbackia on 15 mm ja painoa saman verran kuin Thomsonilla. Pituus on 350 mm, mutta sahalla lyhenee tarvittaessa.

http://peace-pigeon9999.com/BBB/CONTROLTECH-SEATPOST-TEAM-ISSUE-1A-SILVER.JPG

Täsmennetään siis hieman, eli ehkä vähän enemmän klassinen lookki thomppaan verrattuna hakusessa. Tosin esim. lynskey vois toimia myös… Mut joo ei ehkä hakusessa kuitenkaan thompan kopio.

Ok. Luulin ja ymmärsin väärin ja kuvittelin, että hopea ja setback oli kriteerit. Tosin nuo uudemmat Controltechit ei taida olla oikeasti made in USA. Mutta kyse olikin siis korkeamman hierarkiatason tarpeiden tyydyttämisestä :slight_smile: Tomssoneita onneksi saa kaupasta.

Pannaan tätä ylöspäin. Titskusta American Classicsia tai Kingsberyä saa myös tarjota. Tarpeen mukaan voitelen rahalla. Ideoita noista mustista suorista vanhemmista tolpista otan myös mielellään vastaan?!?

titskuisia american classique-tolppia pyörii koko ajan ebayssä ja sieltä kantsii varmaan ennemmin lähteä hakemaan kun foorumilla en usko että kauheasti liikkuu.
wound-uppien etsintään toivotan onnea. maistuis mullekin mut…

Joo, en usko wound-uppia löytäväni tai jos sen löydän niin en usko, et haluan pyydettyä summaa maksamaan. AC on tuttu ebaystä, mut noi noin 25e postit on aina niin suolaset.