Uusia fillarijulkistuksia

Steamroller
-Wave goodbye to a complete build of the Steamroller, available in Idiot-Black as a frameset

piti mennä kattomaan kanssa omaa vigorellia ja vähän taputella sitä.
onhan toi uus nyt ihan hirveä

Ja sitten käsi ylös kaikki tuon Vigorellin värityksen haukkujat joilla on jotain Raphan kamaa? :slight_smile:

siis täh, luulin et kun tos on pinkkiä ja näyttää noin matalalta et se olis joku pink ribbon -tyylinen one off jollekki naispuoliselle prokuskille

se 2013 keltamusta on vielä ihan siisti. toi ei ihan yhtä.

(imo)

Joo tää kelta musta on kivempi:

Mahtaako molemmat värit tulla myös eurooppaan?

Keltainen on myös tulevan pyöräilykauden muotiväri. Nyt tiedätte.

Häh. Toi pinkki-harmaa on just siisti. Tai toisaalta, ihan vitun sama.

Welho - 21:24, 20.9.2012 » Joo tää kelta musta on kivempi: http://fixie-factory.com/wp-content/uploads/2012/09/Vigorelli.jpg Mahtaako molemmat värit tulla myös eurooppaan? Keltainen on myös tulevan pyöräilykauden [muotiväri](http://road.cc/content/news/66943-colour-2013-revealed-fluoro-yellow). Nyt tiedätte.
[fixie factory](http://fixie-factory.com/cinelli-2013.html) on ranskalainen pulju, eikä edes kovin kallis. Veikkaisin että nää on ihan myyntiin tulossa, myös Eurooppaan. Toi keltamusta vigorelli on enemmän mahdollisuus kuin uhka - vaikka en varsinaisesti pidä keltaisesta, on putsi keltanen tässä tapauksessa parempi kuin se valmiiksi paskaiseksi murrettu US-only -vigorellin lapinpolttajankeltainen.

Interbike 2012 raportti:
krapulasta selvinneena voin kertoa etta kuluvan vuoden myyntiluvut jenkkien kivijalkaliikkeissa sanovat etta crossarien myynti on +20% ja fiksien/sinkuloiden -20%. Hihnavetoa ei nay muualla kuin carbondriven standilla. 29er on kova, samoin fatbike ja hiilikuitumaantiepyorat kuitukehineen. Ratapyorista mieleen jai Pinarello, Cipollini ja tietenkin Look. Sahkofillareista kaikki oli paskoja ajaa paitsi BMC. Mieleen jai myos Rimskins, joilla tuunataan korkeaprofiilikehia. Oli mulla pokkarikin mukana, katsotaan huomenna josko laittais flickeriin jotain.

Cinellin 2013 katalooki näkyy olevan nyt niiden interweb-sivuilla. Mukana myös vähemmän rataisaa katurautaa naisille.

mashiin ei uusia grafiikoita? tylsäää

^ liimaa LOW:n dekalssit siihe

vähä liia massatuotantobulkkii. Rumat saumat myös.

Interbike 2012 insinoorin nakokulmasta

astro - 19:16, 23.9.2012 » Interbike 2012 insinoorin nakokulmasta
Look panostaa fauber-teknologiaan: https://lh5.googleusercontent.com/-uXimK8LMlBs/UF8y4zJpiYI/AAAAAAAAAbc/sxj5Npy5NC4/s1024/IMG_2873.JPG
jjh - 16:46, 22.9.2012 » Cinellin 2013 katalooki näkyy olevan nyt niiden interweb-sivuilla. Mukana myös [vähemmän rataisaa katurautaa naisille](http://www.cinelli.it/site/index.php/prodotti?page=shop.product_details&category_id=1&sub=19&product_id=282&flypage=cinelliflypage.tpl).
Toi MASH CXSS on aika moinen muoti-ilmiö jälleen, mutta talvea vasten himoittava. Siihen menisi varmaankin Marathon winterit? Onneksi ei ole fyrkkaa.

Tuossa Mash SSCX:ssä on minusta muutama outo, tai huono, ratkaisu.

Pienempi niistä on se että takajarrun vaijerinvienti näyttää olevan näkemistäni kuvista päätellen yläputken alapuolella joten se on krossikisoissa hankaamassa olkapäähän. Arkikäyttöönhän tällä ei ole juuri väliä. Seison korjattuna, takajarrukaapeli menee sisäisesti.

Suurempi moka on sitten levyjarrujen puute. Keula on kuitenkin muodinmukaisesti tapered ja täyskuitua joten ei mikään budjettikeula missään tapauksessa, luulisi että samalla vaivalla olisi laittanut levyjarrupaikat keulaan ja taakse ja jättänyt cantitapit pois.

Edit: internal routing
Edit 2.: Pakko kommentoida vielä että pidin protoversioiden keltamustasta värityksestä paljon enemmän kuin tuosta mikä nyt tuli myyntiin.

Fuuk… pitäs varmaan leikata Visa kahtia itsepuolustuksena.

^^kyllä tuo takajarrukaapeli ihan putken sisällä menee…

toisaalta taas minusta tällaisilla ns. has been -muodeilla on turha spekuloida tämän enempää. varmoista lähteistä kantautuneet tiedot viittaavat vahvasti muotikrossin jääneen lyhytaikaiseksi ja korvautuneen jo hyvän aikaa sitten ns. in the know -käyttäjäkunnan keskuudessa muotimaastoilulla.

^^ leikkaa kolmeen osan, jätä keskimmäiseen se ccv ja viskaa keskimmäinen osa jonnekin mistä sitä ei ikinä saa takaisin. Kannattaa myös tarkistaa ettei koodit sun muut ole esim paypalissa tallessa :wink: