Uusia fillarijulkistuksia

^^ Meillä taitaa olla sama kaveri

ppeekkaa jos Oulusta viel ollaan molemmat niin hyvin todennäköistä :smiley:

http://img638.imageshack.us/img638/5585/gazzettai.th.jpg

Tankonauhat vaihtuvat kuulemma satulan värisiin ja stemmi ilmeisesti kirkkaaseen

^
tosi siisti.

JAahas jaahas, Oulun kaduilla kilpavarustelu näkyy kiihtyvän tulevalle kesälle. Mitenköhä siellä kehtaa enää markettipyörällä ajella…

ubi: sama mies kyseessä :slight_smile:

Tietääkö kukaan mitä kautta Pohjoisen mies rungon tilasi? Nimim. Omaa tilausta odotellaan vasta kolmatta kuukautta. No onneksi hitailla Hämäläisillä ei onle nii hoppu :slight_smile:

Wiggels - 19:13, 21.3.2010 » Tietääkö kukaan mitä kautta Pohjoisen mies rungon tilasi? Nimim. Omaa tilausta odotellaan vasta kolmatta kuukautta. No onneksi hitailla Hämäläisillä ei onle nii hoppu :)
Saako täältä? http://www.velodromeshop.org.uk/products/Cinelli_Gazzetta_Frameset-749-6.html

Oho, onpa hieno Cinelli, ja värikin ehkä se paras valikoimasta.

paras väri ehdottomasti, ne muut on vähän turhan neopop :smiley:

Joo kerrassaan mahtava Cinelli.

Traitorin tuleva Cutlass näyttää alempihintaiselta vanhalta Ringleaderiltä.

http://www.traitorcycles.com/images/Cutlass_MainPic_1.jpg

Kappas vain sitä ollaan olohuoneessa käyty Cinellejä kuvaamassa. Eka kunnon lenkkiki takana ja mukavasti kulki. Tiukka etuhaarukan ja renkaan väli ei ollu lumisella tiellä vaan ihan paras yhistelmä, nimim. housut lumen peitossa.

Tilailin tuon rungon Fat Birds Don’t Flysta. Tilauksen laitoin sisään tosin jo marraskuussa, että mukavasti sitä tuli odoteltua.

Vielä pitäs vaihtaa vähän lyhyempi ja tyyliin sopivampi stemmi ja tankoon nätimmät teipit niin alkas oleen paketti kasassa. Voimansiirtoaki voi tietty aina speksailla uusiksi, mutta noilla halpakamoilla mennään ainaki alkuun.

Pitihän sitä käydä “salakuvaamas” ku kansa vaati todisteita Gazzettan levittäytymisestä pohjoisille asuinalueille :smiley:

gosli - 6:54, 24.3.2010 » Tilailin tuon rungon [Fat Birds Don't Flysta](http://www.fatbirds.co.uk/). Tilauksen laitoin sisään tosin jo marraskuussa, että mukavasti sitä tuli odoteltua.
Ite tilasin joulukuun eka päivä samasta lafkasta eikä vieläkään ole kuulunut :D No maaliskuun 30. pitäisi olla taas seuraava dedis. Tämä nyt vissiin jo 5, joten alkaa kohta oleen vähän Ling Ling -fiilis tän homman kanssa.. [A](http://www.youtube.com/watch?v=Bb9J8dvH2u4)

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/48557-2.Jpg

“The classic fixed-gear track bike and the essence of minimalism.”

Lisäisin vielä “and tacky colour schemes”.

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=48557&PartnerID=2812&awc=2698_1270105545_98acfd95f16cedd3a5bca0ddbdc43896

^ Onko toi takakiekkokin radiaaliin rihdattu puolattu? Hazardii?

^^ Jahas, joku on löytänyt jostain läjän 80-luvun terästrainerin runkoja ja päättänyt rahastaa. Aika loivat kulmat muuten myös…

Uskomaton hinta!

Ja tosiaan, takakiekko on ainakin toiselta puolelta radiaali. Jotkut meistä on kokeillut skidailla sellaisella, palaten piirrustuspöydän ääreen taluttaen & kantaen…

^tiedän, että takakiekko ei passaa olla radiaalisti puolattu, mutta voitteko kertoa miksi ja mitä voi käydä jos sen niin tekee? olen uusi…

Radiaali lienee heikompi kun ristikkäin olevat pinnat ei tue toisiaan ja sitä rataa… eli voi tulla failuree tai kieroutumaa kun takakiekolle tullee enempi rasitusta jos ajelet vähän missä sattuu ja vähän miten sattuu.

teuvo2000 - 8:02, 1.4.2010 » ^tiedän, että takakiekko ei passaa olla radiaalisti puolattu, mutta voitteko kertoa miksi ja mitä voi käydä jos sen niin tekee? olen uusi...
Vois veikata jotta kunnolla hanaa antamalla / skidaamalla lähtee toi napa kiertymään paikallaan, ei välttämättä niin hyvin seurauksin.