Uusia fillarijulkistuksia

ripaus - 18:21, 10.3.2010 » kuva http://www.leaffixed.com/products/frames/gipsy.html

Oi mitä ihanuutta: Sora-osat ja 11 kilon paino sekä hydroformattu alumiinirunko hiilikuituista satutolppaa unohtamatta! Tuon täytyy olla hyvä.

Pyörästä on tällainen kuva: http://www.leaffixed.com/uploads/pics/speed_nerd_2_554_02.jpg ja selostus:

Samalla tavalla, kuin kakaroille myydän “dirt-look” pyöriä, joiden ei luvata kestävän edes kanttarilta alas ajoa, niin hipstereille myydään nyt “tricktarck-look” pyöriä…

Lyhyemmille hipstereille löytyy nyt uutta tarjontaa. Saatavilla 20, 24, 26 ja 28-tuumaisilla kiekoilla.

http://www.islabikes.co.uk/images/products/reis/reis-20.jpg

simojoki - 4:29, 17.3.2010 » Ihanaa! Tuntsa on jo kunnostautunut [syslorossarin osalta](http://www.tunturi-bicycles.com/image.php?image=/uploads/images/cx700-2010.jpg). Voi tsiisös.
Taattua tunturi-laatua. Ne tyypit kyllä osaavat ulkonäöllisesti pilata pyörän kuin pyörän.

Islabikesin junnujen fikseissä muuten lapsiystävällisen välitykset (alakouluikäisille 41-15, isoimmille 44-15)…

markkuj - 9:00, 17.3.2010 » Islabikesin junnujen fikseissä muuten lapsiystävällisen välitykset (alakouluikäisille 41-15, isoimmille 44-15)...
Tarpeeton kysymys varmaan, mutta sinä varmaankin, markku, kuitenkin tiedostat ettei 41-15 välitys 20" kiekoilla ole sama asia, kuin 28" kiekoilla.

En muuten ajatellut asiaa ollenkaan. Hyvä kun täydensit!

Tuo isoimman koon 44-15 on jo ihan 700 kiekolla. Sekin on kyllä aika ronski välitys jollekin teinihipsterille rippikoululahjaksi.

Mä pidän siitä, että noita laadukkaita junnupyöriä alkaa olla joka lähtöön. Noissa on hyvät rungot, ja osaa on helppo vaihtaa paremmaksi miljoonalaatikosta. Mä suunnittelen ihan vakavasti Islan cyclocrossarin ostamista (ja virittämistä) Naisen kulkineeksi, kun 161 (pilkkuviisi) cm pituiselle ei oikein ole järkihintaisia vaihtoehtoja.

Smurf - 10:34, 17.3.2010 »
simojoki - 4:29, 17.3.2010 » Ihanaa! Tuntsa on jo kunnostautunut [syslorossarin osalta](http://www.tunturi-bicycles.com/image.php?image=/uploads/images/cx700-2010.jpg). Voi tsiisös.
Taattua tunturi-laatua. Ne tyypit kyllä osaavat ulkonäöllisesti pilata pyörän kuin pyörän.
Hehe, nätit saumat.
markkuj - 10:37, 17.3.2010 » En muuten ajatellut asiaa ollenkaan. Hyvä kun täydensit! Tuo isoimman koon 44-15 on jo ihan 700 kiekolla. Sekin on kyllä aika ronski välitys jollekin teinihipsterille rippikoululahjaksi.
Ne on ratapyöriä, ei hipsterifiksejä. Sellaisia, joilla ajetaan velolla kovaa. Siellä voi olla välitystäkin. Eikös tämä legendaarinen 42-16 lopu hipsterilläkin velolla kesken jo ensimmäisessä kaarteessa, kun ruvetaan oikeasti ajamaan?
MrHat - 11:24, 17.3.2010 » Eikös tämä legendaarinen 42-16 lopu hipsterilläkin velolla kesken jo ensimmäisessä kaarteessa, kun ruvetaan oikeasti ajamaan?
Pyh, olin veloaamiaisen pudotusajoissa finaalissa 42*16-väleillä:P

Oi mitä ihanuutta: Sora-osat ja 11 kilon paino sekä hydroformattu alumiinirunko hiilikuituista satutolppaa unohtamatta! Tuon täytyy olla hyvä.

Ja ovh 899,- ja käyttötarkoitukseksi mainittu työmatkapyöräily. Jo nyt on kumma kun ei näytä ferrarilta ja paina kiloa.
Todettakoon, että täysin muoviset polkimet ovat allekirjoittaneen mielestä surkea valinta tuollaiseen pyörään.

"Goldsprint Bahnrahmen / Track Frame
Wie einige schon bei St. Paulopoly sehen konnten ist es endlich soweit, die ersten nach unseren Vorstellungen und Vorgaben gebauten Rahmen sind eingetroffen. Die hier abgebildete in Handarbeit gefertigte Basisversion des gemufften Goldsprint Bahnrahmens wurde aus hochwertigen Columbus Zona Stahl gefertig und verfügt über eine klassische, agressiv kurze Bahngeometrie. Die verbaute 1″ Gabel gibt es mit oder ohne Bremsbohrung zu erwerben. Das hochwertig verarbeitete Rahmenset gibt es zum unschlagbaren Preis von 499 €! Darüber hinaus nehmen wir ab sofort auch Aufträge für Maßrahmen und Sonderwünsche entgegen. Im Prinzip ist alles möglich…andere Rohrsätze, andere Geometrien, muffenlos gelötet, Chrom…einfach alles. Anfragen an info[at]goldsprint.de"

http://www.goldsprint.de/index.php/2010/03/17/goldsprint-bahnrahmen-track-frame/

Cyclocrossari napavaihteille ja levyjarrulle. Muiden napavaihteellisten tavoin siis sopii sinkulafiksailuunkin. Napavaihdekäyttöön vaaditaan uusi Versa VRS-8 napavaihtajille sopiva droppijarrukahva. Kiinnostava sitten kun saa taakse tulevan Alfinen aikaisempaa kevyemmän ja paremman 11-vaihteisen navan.

Mutta hei, tostahan puuttuu hihnaveto. Hihnavetoinen levyjarrullinen napavaihteinen cyclocrossari eroaisi jo hieman parinkin vuoden takaisesta tarjonnasta. Kehitys kehittyy.

Toi uuskin Alfine möykky painaa sen rohkeen puoltoista kiloa - aika ankkuri. Tekisivät ennemmin vaikka 4-5 vaihteisen keposen vaihdenavan.

Rohloff tarjoaa 14 vaihdetta melkein samaan painoon. Mutta siis todelliseen huoltovapauteen noi olis pop. Ehkä.

Onkohan tää ollut jo: Fuji Track Comp 2010
Muotoilu miellyttää silmää, väreistä en mene ihan takuuseen. Voishan sen vaikka kannuttaa niin olis ghettompi. Tollanen lähtis aika halvalla Englannista ja etuhaarukka olis porattu, mut vähän epäilyttää noi palikat.

http://www.velodromeshop.org.uk/ löytyy myös Moda Forte Track aika kivanoloisilla palikoilla, mut etuhaarukkaan ei saa jarruu. En ole kuullukkaan moisesta merkistä, ilmeisesti joku brittiviritys kyseessä. Sitte tietenkin myös Vigorelli olis siellä.

aikas ruma sykkeli!
http://www.olmo.it/images/prodotti/la_biciclissima2.jpg

^on ollut raikan raudan ikkunassa jo ties kuinka pitkään. Joo, kauhee.

eli onko tää oikeasti 2009 malli? noh mä törmäsin siihen eilen ekan kerrran juuri mainutussa paikassa.

nyt sielä ikkunassa on sellainen vintage henkinen colnago, ruma sekin. se cinelli olis mahtava, joka oli pitkään ikkunalla.