Uusia fillarijulkistuksia

Monessa muussa kontekstissa tuota kutsuttaisiin valehtelemiseksi. En tiiä, mitä termitä marketing-väki käyttää.

Mä joskus sepitin tarinan MacGyverin saksalaisesta esikuvasta, joka oli vähän paha ja sen takia sen linkkarin kahvalevyt oli punaisen sijaan mustat.

Kai sitä voi valehteluksikin kutsua, ei tällaiselle erityistä nimeä ole.

T: marketing-ucko

Ihan hauskan oloinen ja geon perusteella moneen erilaiseen buildiin taipuva pyörä. Ehkä vähän jotain Surly Ogren/ECR:n/Bridge Clubin ja Fargon väliltä. Reach toisaalta vähän lyhkänen suoralle tangolle. Tai mitäpä mä näistä tiedän, mielipideasioita kai miten pitkää stemmiä haluu käyttää.

Tää ei tainnu vielä olla mainittuna:

Toki rapakon tälle puolelle ei taida olla tulossa myyntiin, joten Fargo / Sutra vastaavat vaihtoehdot.

…invites you to chase your own life experiences out on those unexplored passes, winding roads, and endless trails…

The frame weighs in at 2,400 g in a size large. Fork weight is 1,125 g, uncut.

The Ascent frameset is available now, and retails for US$1,299 / EU€1,299

hieno. järkevä.

1 Like

Tykkään kyllä vaihdehimmeliksi yllättävän paljon tosta Ritcheystä, mutta samaan aikaan toisaalla:

Kuin kaksi mar… kutsua jahtaamaan omia elämänkokemuksia.

Aivan samaa mieltä. XL-koon reach ja stack eivät ole kaukana 60 cm Wolverinesta, missä mulla oli 100 mm stemmi droppitangon kanssa - ja tää oli semmonen rento ja pystyhkö touring-asetus eikä suinkaan pitkä ja matala.

Toki Humpert/Ergotec M-barilla saa kädet sopivaan kohtaan ilman 150-millistä stemmiä, mutta ei ohjausgeometria piittaa siitä onko stemmin pituus todellinen vai tankoa taivuttamalla efektiivisesti pidennetty.

Kivannäköinen gravel-touring pyörä yhtä kaikki. Mitään maastopyörämäistä tossa ei nykymittapuulla ole, vaikka antais muutaman kehitysvuoden verran armoakin.

näiden asioiden miettiminen saattaa olla mulle relevanttia mutta en pystynyt wrappaamaan päätäni tän virkkern ympärille. Haluaisitko vielä tähdentää?


Kas tässä normimittainen stemmi, mutta tangon taivutusten takia efektiivinen stemmin pituus on paljon pidempi.

3 Likes

semmoset sieltä

piti tulituksen hetkeksi tauottua ihan käydä googlettamassa onko qbp mahdollisesti acquireannut ritchey designin tompalta

“In many ways, the two new bikes are essentially SuperSix Evos with clearance for tyres up to 45mm.”

  • Kiinnostaa
  • Ei kiinnosta

0 voters

tohon vaa vaihtaa kiekot hopen evo-navoilla ja sit Evolle.

tosta ritcheystä tuli toisessa yhteydessä puhetta, niin haluaisiko joku palstan tekniikan maailman kestotilaajista kertoa, missä määrin emäputken halkaisijan kasvattaminen 15 millillä (ja reducer-ohjainlaakeri suoralle putkelle) vähentää esittelyvideossa hehkutettua ns. komplianssia verrattuna tuossa olevaan, perinteiseen ratkaisuun?

Toi Ritcheyn ratkaisu on ennenkaikkea siron näköinen ja säästää vissiin vähän painoa. Rungon etupään “komplianssi” taitaa kuitenkin tulla enemmän vaaka- ja viistoputkista.

tohon yllä olevan videon linkkaamaani kohtaan viittasin, jossa etupääratkaisua perustellaan “komplianssilla raffissa maastossa”.

tarkemmin ottaen tossa tosin puhutaan suorasta haarukan ruotoputkesta, joten sikälikin vejjo ritchey kompuroi emäputkihommissaan, erit. kun muutoin väkertää menemään linkkariraaminarratiivia - suoran ruodon kun saa reducerillä helposti standardiputkeen.

Tjaa siis eihän teräskeulojen ruotoja ole yleensä mielletty kartiokkuuta kaipaaviksi.

Haluaisin muutenki semmoset komplianssit mitkä ihminen voi havaita johonki muualle kuin just tuonne. Bojoing-ruotoputkissa (esim. kuituinen suora 1 1/8”) kun ei ohjainlaakerin säädöt pysy jos pyörällä ajaa päällystettyjen teiden ulkopuolella hölkkävauhtia kovempaa.

Koetin kattoa videota ja mainosmatskuja, enkä havainnu erityisiä emäputki-komplianssiväitteitä.

3 Likes

snygi

edustaa btw. yksikseen konan katalookissa genreä: mtb bike packing

Eiköhän se X sinne pian ilmesty seuraksi.