Uusi suomalainen taitettava fixie

Hei,

fubifixie

Olemme kehittäneet uudenlaisen taitettatavan polkupyörän ja täten kysyisimme, jos jollakin teistä on kiinnostusta kokeila sitä ja antaa meille palautetta.

Lisätietoa löydät tuotteestamme kotisivultamme: http://fubifixie.com/

Mikäli teillä on kiinnostusta kokeilla pyörää, ottakaa yhteyttä meihin kotisivumme kautta.

Lähetättekö Kokkolaan?

Ei vaites. Varmasti löydätte pks:lta kriitisiä kokeilijoita.

lnstj - 14:06, 9.11.2015 » Lähetättekö Kokkolaan? Ei vaites. Varmasti löydätte pks:lta kriitisiä kokeilijoita.
Contact info

: Vasa, Finland

otat sen saman tien randotestiin

http://fubifixie.com/wp-content/uploads/2015/10/worlds-first-folding-fixie.jpg

moi

miks? on suomessa tilaa

Voisin ottaa testiin. Just eilen kattelin SS couplereita lentomatkailuun. Mä nään, että tää vois olla siisti, mutta epäilyttää kun runkokolmion kolmesta kulmasta ykskään ei o jäykkä.

Kiva nähdä näin rohkeaa ylälauteelle kiipeämistä.

Onkohan runkoa koeponnistettu mitenkään, vaikka tähän tyyliin?

Kiinnostaisi kyllä testata, varsinkin kun ei ole läheskään yhtä ruma kuin taittopyörät yleensä ja tossahan saattaas olla mahollisuus hienosäätää runkogeometriaa vaihtamalla putkia ilman että tarvii hitsailemaan ruveta. Sivustolla lupailtu runkosetin hintakin vaikuttais tosi kilpailukykyseltä.

Voisitte kummiskin ilmottaa osien merkin ja mallin ja muutenkin valita sivuston kynäilijäksi jonkun lukihäiriöttömän ja kieltä osaavan kaverin niin tulis vähän ammattimaisempi vaikutelma.

miellyttävä design

Eritttäin mielenkiintoista!
Runkokolmion jäykistys kiinnostaa.
Paljonko painaa?

Taittomekaniikka todella nerokas!!!

Täytyy saada vielä mielen päältä pois: Pyörä on kyllä susiruma. Oisin tehnyt vielä muutaman proton ennen kuin olisin lähtenyt myymään. Meinaatteko jatkossakin kasata muhveilla vai siirryyttekö tigiin tai fillettiin?

Painaako ihan aikuisten oikeesti VAIN 10.5 kg? Voisko sitä niistää tekemällä noi suorat putket alumiinista?

Eiks tää ole nyt suunnattu ihan superpienelle niché-joukolle, taitettava fiksi? Tuo rakennehan sallii takajarruvaijeri juoksuttamisen vaakaputkee pitkin ilman mitään vaijerikatkaisuja - vois varmaan kaupata myös sinkulana ja vaatis kaks vaijeristopparia.

EDIT: satulan asennosta päätellen kohderyhmä on Jakartassa.

Tästä minä pidän ja vieläpä täysin sarkasmitta ja vailla ironiaa.

Onhan tää ny aivan saatanan paljon parempi, ku Fat Bike Jopo. Noin niinku jos funtsii kotimaisen fillariteollisuuden uskottavuuden näkökulmasta.

Taittopyörissä on aina ongelmana pienet pyörät tai monimutkainen rakenne. Tämä taittuu tyylikkäästi ja menee riittävän pieneen tilaan. Normaalikokoiset kiekot on suuri plussa. Painoa on vähemmän kuin kuvan perusteella luulin.

Sormet syyhyäisivät mekaniikan disainaamiseen. Näyttää nyt vähän prototyypiltä. Normaalin kanssa samaa mieltä sinkulavaihtoehdosta ja takajarrusta.

Lisää OT sivuista/markkinoinnista:

  • Wtf speksit. Mitä on “standard parts”? Valmistaja ja malli ois kiva. Vai “This allows you to use your own custom parts” = “Haluat kumminkin vaihtaa tähän omat palikat koska mukana tulevat komponentit on niin paskoja”? Mikä ihme on avoin satula? 130-milliset kammet whut?
  • Geometriataulukko? Kokovaihtoehdot?
  • Affordable, eli? En löytänyt hintaa mistään. Myös Questions & Price -osio on tyhjää täynnä.
  • Pyörä AMA-kuntoon markkinointikuvaa varten. Satula säädetty aivan päin helvettiä ja spacerstack kirvelee silmiä. Vaikka runko onkin pääasia, tällaiset asiat saa kokonaisuuden samantien näyttämään amatöörimäiseltä markettipyörältä.
  • Kirotusvihreet häiritsee. Oikoluettakaa sivut jollakulla kieltä osaavalla.
  • Keskeneräisen oloiset sivut on ylipäätään huonoa mainosta.

Plussaa: Harvinaisen kivan näköinen pyörä taittopyöräksi. Kiva myös ettei ole sitä markkinoiden paskinta viemäriputkea. Ja ehdottomasti plussaa suomalaisuudesta!

Näyttäähän toi nyt paremmalta kuin jippo pyörät tms taitettavat.

Ite myisin tota koko päivän jalkajarrunavalla esim hotelleille vuokrapyöräksi tai karavaanareille.

Homma on vasta tulossa kickstarteriin niin en nillittäis kauheesti detskuista.

nysimum - 15:11, 9.11.2015 » - Wtf speksit. Mitä on "standard parts"?
Eiköhän se meinaa, että osat on samaa kuraa, kun sun Töpselissä. Elikkä voit korvata ne toisenlaisella kuralla sen sijaan, että olisit sidottu kummallisiin taittopyörästandardeihin. Projekti on "kohta kickstarterissa"-asteella, elikkä brändit, jotka päätyy lopulliseen tuotteeseen on vielä aivan avoinna. Lienee aivan turha huudella niiden perään tässä vaiheessa.

Jep kuvasta päätellen archetypet ja suginon kammet. Voi olla et oon väärässä, silmät ei yhtä harjaantuneet kuin asbilla.

Kiitos, osaan kyllä lukea ja joskus jopa sisäistän lukemani. Mutta jos nyt kompliittia ollaan myymässä, kuten sivujen perusteella ymmärsin, ei minusta ole liikaa vaadittu kertoa myös niistä komponenteista. (Eikä Töpselissä ole jarrujen lisäksi mitään orkkispalikkaa.)

Näytti myös olevan formulan navat tuossa videolla jne. Hain muuten testaajaksi btw

Jaa kato Vaasa. Enpä ois uskonu.