USA presidentinvaalit 2024

Sitä vaan että saas nähdä miten käy.

aion mennä clinton commander 2:sella torille sekä salille huomisaamuna mikäli tulos on oikea.

tiesittekö muuten, että tälläkin palstalla on ihan aidosti donald trumpin voittoa toivovia. heitä ärsyttää suunnattomasti, että täkäläisessä diskurssissa clintonin puolelle asettumista pidetään jotenkin itsestäänselvänä.

jaksamisia trump-campille.

Sanoisin, että kaikkien cannondale trackien myyntiä aikoville ja jo myyneille on tiedossa mielenkiintoiset ajat. Runkosetin arvo voi romahtaa yhdessä amurican dreamin kanssa, tai sitten eeppisimmät vaalit ja taantuva kansantalous nostaa runkojen hinnat pilviin. Pick your bet

Tuplaantuuko Ahman arvo?

Ennakoin Trumpin voittoa ja irrotauduin ctrackin ikeestä. On kyllä huojentunut olo.

Jorma Purasen 11 metrinen.
Tyttöystävän perhetuttu tämä Jorma, ja olen kerran illallistanut kyseisen herrasmiehen kanssa. Ei voi kyllä ku todeta, että tosi hieno mies.

http://old.bored.com/articles/thumbnails/things-are-donald-trump-disguise/asset_23936__big_no.jpg

Vedonlyöntisivustot pitää noin 80% todennäköisyydellä Clintonia voittajana.

samaa mieltä ku aphex twins

Mites tuo valitsijamiesvaali sitten tämän äänestyksen jälkeen? Jos kansanäänestyksen tulos on tiukka, niin onko peli vielä kuinka selvä? Ilmeisesti joissakin osavaltioissa valitsijamiehet käytännössä äänestävät omaa edustajaa, mutta kuinka todennäköistä on että republikaaniksi tunnustautunut äänestäis Clintonia tai toisinpäin?

presta - 8:55, 8.11.2016 » Mites tuo valitsijamiesvaali sitten tämän äänestyksen jälkeen? Jos kansanäänestyksen tulos on tiukka, niin onko peli vielä kuinka selvä? Ilmeisesti joissakin osavaltioissa valitsijamiehet käytännössä äänestävät omaa edustajaa, mutta kuinka todennäköistä on että republikaaniksi tunnustautunut äänestäis Clintonia tai toisinpäin?
Eikös se about kaikissa osavaltioissa mene niin, että voittaja saa kaikki valitsijamiehet/niiden äänet ja ainoostaan parissa osavaltiossa se valitsijamiesäänimäärä jakautuu niiden pressaäänestysten suhteessa.

Eli käytännössä toi valitsijamieshomma on aika turha tossa välissä, mutta jos niiden määrä korreloi osavaltion asukasmäärään niin silloin se vaan tarkottaa, että äänestysprosentti skaalataan asukkaiden suhteen samaksi kaikkialla maanlaajuisesti.

presta - 8:48, 8.11.2016 » Vedonlyöntisivustot pitää noin 80% todennäköisyydellä Clintonia voittajana.
vikoja mahiksia trumpille tais olla tää fbi-tutkinta joka ei sitten löytänytkään laittomuuksia

veikkaan hillaryn voittoa suuremmalla erolla kuin mitä kyselyt antaa odottaa.

Uskon että Evan McMullin voittaa utahissa, kumpikaan paholainen ei saa tarvittavaa enemmistöä valitsijamiehissä ja kongressi äänestää McMullinista presidentin.

dras - 8:43, 8.11.2016 » Hitsi miksei yv:ssä voi piilottaa topsuja vieläkään.
+ 1

tai tämmöisiä osata aloittaa vanhaan politiikkatopsuun. #huomiotalous

Leftington Postin laskelmien mukaan Trumpin tsäänssit olis 1.5% ja senaatti tulee flippaamaan 66% todennäköisyydellä.

sani - 11:56, 8.11.2016 »
tnts - 11:23, 8.11.2016 »
dras - 8:43, 8.11.2016 » Hitsi miksei yv:ssä voi piilottaa topsuja vieläkään.
+ 1 tai tämmöisiä osata aloittaa vanhaan politiikkatopsuun. #huomiotalous
jos tarkoitat entistä vaalit 2015 keskustelua, niin luulin että siellä puidaan lähinnä suomen politiikkaa. mutta sinähän se viime kädessä päätät mikä pysyy etusivulla ja mikä ei. eiköhän tämäkin keskustelu lukotuksen jälkeen löydä oikeaan topikkiin. E: pahoittelut toki ylimääräisestä vaivasta.
joo se oli yhtä turha.

Clintonilla oli hienot tuuletukset eilisessä uutispätkässä. Vähän kuin vesa keskisellä. Voisko joku tehdä niistä giffin.