UrbanVeloStore-pikakimppatilaus 3.5.

Otan vastaan tilausehdotuksia sunnuntaihin 3.5. saakka, jonka jälkeen tuotteet voi niiden saavuttua noutaa Pasilasta.

Tuotteet maksetaan kun lopullinen summa on tiedossa ja tilaus tehdään kun jokaisen osuus on tilillä. Tilitiedot laitan tilaajille sunnuntaina tilausajan päätyttyä.

Jos vaatekappaleet kelpaavat mukaan niin olen mukana. Vielä arvon vähän kokojen kanssa, mutta eiköhän tämä ennen sunnuntaita selkene.

Kelpaavat toki.

LOL @ Oikeutta valkosaatananposkihanhille!

Mitä zinejä tilaat myyntiin?

http://tbn1.google.com/images?q=tbn:U0UZJBgQuoXp9M:http://www.pedalconsumption.com/files/urbanvelo_foabp_shirt.jpg
Harmi kun Fear of a Bike Planet T-paitaa on vaan S-kokoa. Sen tuote-id:kin olisi 187.

Ajattelin hankkia Urban Velon diilauspaketin, eli kuusi numeroa tulisi kymmenen seteissä.

Voin minä muitakin lehtiä tilata, mutta nyt menee lähinnä sillä periaatteella, että tilaan jotain jos joku niitä ostaakin. Tämä distrohomma on sellaista, että kun ei voittoa erityisemmin tehdä niin on omaa rahaa kiinni ja tällöinhän haluaisi myös ne rahat välillä saada pois sieltä kirjahyllystä odottelemasta. Eli ei uskalla ottaa riskejä niin hirveästi. Vinkkejä otan kuitenkin vastaan ja muutaman tee-se-itse -zinen ottaisin mieluusti valikoimiin.

mä olen messissä Urbanvelo magaziini tilauksessa. laita vaan tarkempaa infoo kun tilaat.

Eipä pojat sitten viitsineet vastata koko kysymyksiin, mutta laitetaan fiiliksellä.

Eli minulle 1 kpl AA Track Jacket KOKO L Kiitos!

Lisäksi olisin kiinnostunut lunastamaan 1/10 tuosta lehtipaketista.

Tilaukset huomioitu.

uao - 8:20, 2.5.2009 » LOL @ [i]Oikeutta valkosaatananposkihanhille![/i] Mitä zinejä tilaat myyntiin? http://tbn1.google.com/images?q=tbn:U0UZJBgQuoXp9M:http://www.pedalconsumption.com/files/urbanvelo_foabp_shirt.jpg Harmi kun [Fear of a Bike Planet](http://urbanvelo.org/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=187) T-paitaa on vaan S-kokoa. Sen tuote-id:kin olisi 187.
Mä voisin ottaa ton paidan, siinä ainoassa mahdollisessa koossa eli S, kiitos!
clikc - 8:37, 2.5.2009 » Lisäksi olisin kiinnostunut lunastamaan 1/10 tuosta lehtipaketista.
+1

Nyt huomasin, että olin ajattelematon tuon tilauksen suhteen. Postikulut on helppo näin etukäteen jakaa tuotteen hintojen suhteen, mutta miten toimimme todennäköisten tullimaksujen ja verojen kanssa?

Kirjoja kun olen tilannut Jenkkilästä niin olen pyytänyt lähettämään monessa pienessä paketissa, jotta välttyisimme tulleilta ja veroilta. Kerran kuitenkin jouduin maksamaan useamman kympin tulleja kun eivät huomioineet pyyntöä vaan kamat tulivat isommassa satsissa. Isossa paketissa kai kannattaisi nyt kuitenkin tilata, joten kuluja tulee.

Veroja tulisi tulli.fi-sivuston mukaan lehdille ilmeisesti 8% ja muille tuotteille 22 %. Tulli on DVD:ille 3,5% ja vaatteille 12%.

Miltä kuulostaisi sellainen, että maksaisitte itse tuotteiden hinnat etukäteen Aamunkoin tilille ja sitten tuotetta noudettaessa postikulut sekä tullit ja verot käteisellä?

Ehdotettu maksamismalli kuullostaa mielekkäältä.

Olisiko lehtiä mahdollista saada myöhempien numeroiden osalta jollain korvauksella postitettuna kotiovelle saakka? Vai tuleeko tästä turhanpaljon vaivaa?

muakin kiinnostais tuo lehtien postitettuna saaminen. jos onnistuu???

12 kk määräaikaistilaus kelpais mullekin. Parin kuukauden välein nouto Pasilasta / kotiin postitettuna. Maksu etukäteen kerralla (vai per numero)? Liikaa säätöä? Vai miten ajattelit noi diilata?

Aluksi ajattelin vain ottaa myyntiin ja sitten porukka ostaisi sen mukaan kuka ehtisi saada lehtiä ensimmäisenä.

Määräaikaistilaus kuulostaa hyvältä ja vain toteuttaa sen niin, että laitan nimet ja osoitteet listaan ja sitten lähetän tai ilmoitan Pasilan noudosta halukkaille kun uusin numero on saapunut.

clikc - 15:22, 2.5.2009 » Lisäksi olisin kiinnostunut lunastamaan 1/10 tuosta lehtipaketista.
+1 ..siis vanhoja numeroita tarkoitin, että sais sen paketin kerralla käteen. Eli niitäkö tulee?

pieni tarkennus. oletko siis tilaamassa noita vanhoja numeroita vai uusia 12 kk eteenpäin? molemmat vaihtoehdot kyllä kiinnostaa.

Määräaikaistilaus kiinnostaisi.

^^^pedro diniz / ^^booga

Luulisin, että se on tämä:

Aluksi ajattelin, että tilaisin vain uaon postaaman paketin, mutta nyt kun kiinnostusta on näinkin paljon, voisin tilata myös vanhoja numeroita jokusen kappaleen.