Tyhmien kysymysten kerho #1

Soveltuvatko säbälaidat pyöräpooloon? Kyseessä lainalaidat, joten tulisi vakuuttaa, ettei tule pahempia iskuja. Miten on? Eikös Kokkolan pojilla ole sählykaukalo käytössä? Kiitos!

Muuten hakisin, mutta taka-akseli tai sen lukkorengas korkkasi. Fuuuuck.

Miten vitussa?

En kai tartte muuta kuin uuden hubin taakse, lukkorenkaan ja rattaan? Ja siis jonkun joka sen koko setin kasaa.

Tuli tilattua SRAM S300 kampisetti, joka on kokoa 3/32". Takaratas on kokoa 1/8" ja ketju myös - ei tuosta mitään haittaa ole? Yhdeltä tyypiltä sainkin jo vastauksen, että ihan hyvin voi käyttää keskenään, mutta haetaan nyt vielä tätä kautta varmuutta kysymykseen.

Juu ei ole haittaa. Sitten neljän vuoden aktiivisen ajon jälkeen kun pitää eturatas vaihtaa niin osta 1/8.

Mitähän mulle tai voimansiirrolle duunimatkalla tapahtu? Normaalii ajoo, normaalii ajoo, pari polkasua tyhjää ja katon kui ketju tippu, vilkasen voimansiirtoon ja normaali veto taas päälle. Mistä nää muutama kierros tyhjää tuli, häh? Tarkistin työpaikalla ettei navan kierteet korkannu. Ei korkannu. Rattaallakaan ei oo varaa kiristyä yhtään mihinkään.
Tää ei ehkä ole tyhmä kysymys, mutta mystinen.

^^^
https://www.yksivaihde.net/old/15401

artpow - 22:44, 28.5.2013 » Soveltuvatko säbälaidat pyöräpooloon? Kyseessä lainalaidat, joten tulisi vakuuttaa, ettei tule pahempia iskuja. Miten on? Eikös Kokkolan pojilla ole sählykaukalo käytössä? Kiitos!
Urheilutalolla käytettiin talvella muovisia laitoja eikä mitään ongelmaa. Ovat aika kestävää materiaalia. Nyt on omat vanerilaidant ostettuna ja hyvin on kestäneet.
Purre - 17:59, 29.5.2013 » Mitähän mulle tai voimansiirrolle duunimatkalla tapahtu? Normaalii ajoo, normaalii ajoo, pari polkasua tyhjää ja katon kui ketju tippu, vilkasen voimansiirtoon ja normaali veto taas päälle. Mistä nää muutama kierros tyhjää tuli, häh? Tarkistin työpaikalla ettei navan kierteet korkannu. Ei korkannu. Rattaallakaan ei oo varaa kiristyä yhtään mihinkään. Tää ei ehkä ole tyhmä kysymys, mutta mystinen.
Jos fiksi, niin se takaratas on löysällä. On se. Usko pois, se on löysällä. On vaikka kiristit. Ja lukkorengas myös.

Jos sinkula, niin halvan BMX-vapaarattaasi kynnet ovat tahmassa eivätkä ota kiinni.

Fixed gear tosiaan. Tämä rattaan kiristyminen kyllä kävi mielessä, mutta kun pyöritin ALAMÄKEEN tosi kevyesti polkien. Onko muka mahollista?

Jos sinulla on kysymys, jonka haluaisit esittää tähän topikkiin, kirjoita avainsanasi alla olevaan hakukenttään ja löydät aiheellesi sopivan keskustelun.

Lienee sopivin topikki seuraavalle kysmykselle. Voisko joku neuvoa n:nen kerran et miten saan kuvan linkitettyä postiin. Täs elämäni ekaa amaa värkkäilen…

Foorumille kirjoittaessa aukeaa kirjoitusruutu, jossa on yläreunassa nappuloita. Nyt tätä kirjoittaessani kuvan lisäys-namiskassa lukee “upload” ja se on seitsemäs nappula vasemmalta (ja oikealta, eli se on keskimmäinen namiska) ja siinä on maisema valokuvaa esittävä ikoni.

Noudatin Tonin neuvoa tuossa edellisessä postauksessa ja löysin tän ekasta osumasta

Tämmönenkin oli

Kiitän. En näköjään osannut etsiä oikeilla hakusanoilla tätä.

Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu? :sunglasses:

Meil on topi iha kaikkeen.

Juu noita pitäis vähän päivitellä ja laittaa kenties stickyksi kun kaikki vanhat ohjeet koskee tietty bbpressiä

1 Like

A post was merged into an existing topic: Ajoasentoa etsimässä

8 posts were merged into an existing topic: Ohjainlaakerit

Tehdäänpä niin että panen tän langan säppiin ja jatketaan täällä: