Turun pyöräpaja

Turun Pyöräpaja elää ja voi hyvin! Toistaiseksi ollaan auki ti-ke 17-20. Paja löytyy osoitteesta Kalevantie 15. Käynti takapihan kautta, isot punaiset ovet. Opasteet on työn alla ja nettisivut https://turunpyorapaja.info/

Pajaa voi seurata somessa instagramissa ja facebookissa

Jos haluat osallistu toimintaan aktiivisemmin niin kannattaa myös liittyä pajan telegram keskusteluun tästä.

Nähdään pajalla!

hetkinen, onko sun nimimerkissä välilyönti

pieni merenneito - 11:11, 18.10.2018 » hetkinen, onko sun nimimerkissä välilyönti
Näköjään joo, enpä oo ennen huomannu

Tää on kyllä kaikin puolin helvetin hieno homma!

Mega Kerho B-)

otatteko vastaan lahjoituksia?

olisi ainakin seitsemän (7) kappaletta alumiinisia maastopyörän runkosettejä tarjolla. myös runsaasti 26er maastokiekkoja sekä -kumeja.

voin toimittaa cargolla / munis voi toimittaa volkkarilla :smiley: :smiley: :smiley:

kipport

vallengrach - 12:59, 18.10.2018 » otatteko vastaan lahjoituksia? olisi ainakin seitsemän (7) kappaletta alumiinisia maastopyörän runkosettejä tarjolla. myös runsaasti 26er maastokiekkoja sekä -kumeja. voin toimittaa cargolla / munis voi toimittaa volkkarilla :D :D :D
otetaan vastaan kunhan saadaan ne tilat eka

nice!

can’t wait :DD

Thumbsup.jpg

Voisiko tilojen suhteen auttaa esim. kurmottelemalla kaupungia?

Kaupungin taholta on vastattu meiän tiedusteluihin ihan ystävällisesti ja kaupungin tiloihin aika varmasti pyritään pääsemäänkin. Jotain vuokraa joudutaan todennäköisesti jokatapauksessa maksamaan, tätä asiaa nyt selvitellään ja katsotaan miten edetään. Pajatoimintaan sopivia tiloja ei myöskään välttämättä ole tarjolla kauheasti, sijainnin pitäis kuitenkin olla suht keskeinen että hommassa ois järkeä.

Täysi tuki projektille Helsingin Pyöräpajalta, all thumbs up. Hienoa että Turussakin pyöräilynedistämishommat ruohonjuuritasolla etenee ja kentällä pöhisee.

Ehkä tästä kimmokkeena tulevaisuudessa saadaan myös Tampereelle, Ouluun ja muihin kookkaampiin kaupunkeihin vastaavaa, kaikille avointa pyöräpaja-toimintaa.

Rolling Resistance - 15:34, 18.10.2018 » Täysi tuki projektille Helsingin Pyöräpajalta, all thumbs up. Hienoa että Turussakin pyöräilynedistämishommat ruohonjuuritasolla etenee ja kentällä pöhisee. Ehkä tästä kimmokkeena tulevaisuudessa saadaan myös Tampereelle, Ouluun ja muihin kookkaampiin kaupunkeihin vastaavaa, kaikille avointa pyöräpaja-toimintaa.
VeloFinlandissa oliki puhetta tästä ja tavattiin juurikin Oulun ja Tampereen? tyyppejä asian tiimoilta. Frankton veti meille workshopin ja ite jäin miettii pyöräpajaverkostoa, et mikä sen funktio vois olla ja miten sen toteuttais. Jotkut Pajapäivät tai Pajasymposium mihin keräännyttäis jauhaa paskaa porukalla ja pidettäis jotkut bileet kerran vuodes? En tiiä

Toriparkkityömaan seurauksena on kohta koko keskusta täynnä tyhjiä liiketiloja. Kiitos TurkuKaupunki!

syyskokous nyt torstaina jea!!

Ihana Turku <3

Tää nytkähti nyt kunnolla eteenpäin, eli meillä on nyt tilat ja paja aukeaa tässä keväällä. Stay tuned ja seuraa Turun pyöräpajaa somessa!

[s]https://www.facebook.com/vapaaratas/[/s]
[s]https://www.instagram.com/pyorapajavapaaratas/[/s]
Turun Pyöräpaja
https://www.instagram.com/turunpyorapaja/
https://turunpyorapaja.info/

e. toivottavasti Helsingin pyöräpajan tyypit ei pahastu kun kopioin törkeesti teiän etusivun

Keväällä sit etelärannikon pyöräpaja-rando! Kotka-Hki-Tku

manuelkala - 8:14, 22.2.2019 » Tää nytkähti nyt kunnolla eteenpäin, eli meillä on nyt tilat ja paja aukeaa tässä keväällä.
Helvetin iso ylöspäin osoittavan peukalon kuva tekijätyypeille.
manuelkala - 8:14, 22.2.2019 » https://turunpyorapaja.info/
Serti ei futaa :-I [Let's Encrypt?](https://letsencrypt.org/)