TURUN MIMMIT AJATTAA //

Heipparallaa!

Meillä ois semmonen idea, että ruvettas ajaa joka viikko täällä Turussa porukalla. Ei mittää kisailua, vaan rentoo ajelua, kikkailua, maastoa - mitä ikinä keksitäänkään! Päätettiin ainaki näin alkajaisiksi, että torstaisin kuuden jälkeen ois hyvä.

Koska huominen on jo huomenna ni alotetaan tää homma ens viikolla. Eli torstaina 25.2. klo. 19:00 ja kokoontumispaikkana Turun tuomiokirkko.

Sitä kivempaa mitä enemmän jengiä saadaan kasaan, eli tervetulloo joka iikka!

(Me ollaan tietty myös instagrammissa .)

Tää on kyllä varsin kannatettavaa — ja toivottuakin, olettaisin.

kääk

lets ride!!!

Erittäin jees juttu tällänen! Ensimmäinen kerta jää väliin mutta seuraaviin sitten mukaan!

Turun Mitä sit jos otin -katupartio alottaa pyörimisen.

Ajetaan META n’ demilla
#freewheelman

Hyvä homma hei. Yritän saada Eslan olemaan puoltamatta tuohon mennessä.

full support!

Mä toivon, että Turun mimmit alkaa vetää tätä hommaa ja isosti. Teemaretket kiinnostais kans, jos toivoa sopii. Nuotiokahvit, yölenkit, erikoiset nähtävyydet maastossa (esimerkkinä vaikka Pirunpelto), jne. Siel on niin tajuttoman makeita persoonia, että taatusti on joka lenkillä hauskaa vaikka vaan ajettais. Olis ihan unelmaa ajaa ittensä aivan loppuun ja rikki. Niin, että ajon jälkeen ekat puol tuntia naurais ja tärisis aivan horkassa.

Tiedän sen tunteen, kun oppii tekee jonkun trikin tai osaa vetää jonkun mutkan kerrankin oikein ja skillit kasvaa. Täs on vähä tällast hapatustakin, mutta oli aika herkistävä pätkä paikoitellen.

Ennen kuin joku tulee seksismitopsusta raivoten päälle, niin mä en kategorisoi naisia miehiä huonommiks ja videon nimen perusteella tossa on vähän tota vastakkainasettelua. Turun Mimmeissä on keskivertona enemmän slaikkaa, kuin koko stadin fixiskenessä yhteensä ja respectit siitä.

Hyvä filkka silti ja diggasin tos monesta jutusta. Kattokaa.

oispa pomppukeula

hyviä ideoita hatsi! kunhan illat on valosampia nii päästään maastoonki seikkaileen.

ja hei!! torstaina 25.2 klo 19:00 tuomiokirkolta lähetään ajaan porukalla turkua ympäri.

älkää sitten oottako mitään spektaakkelia, tulkaa vaan mukaan. nähään!

Porukkaa ilmeisesti oli enemmän kuin pikkujouluälläreissä?

Ensi kerraksi toivoisin muistutusviestiä ajoista samana päivänä foorumille + someen + puhelinsoittoa + haastemiestyyppistä repohenkilöä koluamaan ruutukaava-alueen kansanravintolat.

Damn

Koivulan dynamo - 0:17, 26.2.2016 » Porukkaa ilmeisesti oli enemmän kuin pikkujouluälläreissä? Ensi kerraksi toivoisin muistutusviestiä ajoista samana päivänä foorumille + someen + puhelinsoittoa + haastemiestyyppistä repohenkilöä koluamaan ruutukaava-alueen kansanravintolat. Damn
Joo ohi meni multakin. Satuin vielä olemaan vapaalla ja kaupungilla liikkeellä...

Ohhoh, hitsi vie. Muistutusviesti unohtui!!

Mutta tämä ei sinänsä ollut suuren suuri menetys, nimittäin ens torstaina ajetaan taas klo. 19:00! Lähempänä infoa mistä lähdetään.

Eilen oli kyllä mukavaa! Hauskaa että jengiä ilmestyi paikalle, tästä tää ajokevät vasta käynnistyy.

Päivää!

Vaikka on vasta sunnuntai niin muistutellaan jo nyt ens viikon torstain ajoista, jep, nää todella tapahtuu joka viikko!! Niin siistiä on.
Luntahan meille lupaillaan joten nautiskellaan korkeista nietoksista sitten yhessä :3
Tuomiokirkolta lähetään klo 19, ja eteisestä tietty se leviärenkainen lumipyörä alle.

Hachio, hyvät mietteet tosiaan sulla. Videota en jaksanu kattoa ihan kokonaan. Mietein kuitenki Ruissalossa ajellessani ton pätkän fiilistä hymyillen kun ekaa kertaa olin maastossa totisesti ajamassa enkä vaan taluttamassa katurataani. Valosammat illat lähenee ihan rytinällä joten ihan todella pian täsä pääsee jo yhesä metsään ja poluille ja kuulemma rotkoonki!

Muistutellaan teitä vielä lähempänä kuten toivoitte, näköjään todellinen someprässi onkin tarpeen jotta kaikki halukkaat muistaa tulla paikalle ja välttyvät harmituksilta.

Nähdään taas! (muistakaahan priorisointi)

Hoi hei!
Suunnitelkaahan huominen päivä siihen malliin että pääsette ajamaan meijän kans taas. Jos on päässy käymään niinkin kurjasti että kuvan kohde ei oo tuttu, tai on, mutta ei oo ikinä tullu käytyä niin huolet pois heittäkää, me viiään teijät (ainaki) tonne huomena ihaileen kaunista Turkua!

https://farm2.staticflickr.com/1670/25356186931_f9538c6496_z.jpg

Lumikelit ei saapunukaan ja päivisin saattaa luulla olevansa jo toukokuussa katuratailemassa mutta auringonlaskun jäläkeen omat varpaat jäätyy tennareissa.
Valot, asianmukanen vaatetus ja osallistuminen siis toivottavia asioita.
Huomiseen, terveisin Jenni.

minkätyyppistä ajoa tiedossa nimim. selviääkö katuradalla jossa 25mm sliksit alla

Selviää kyllä, jos on tähänki asti selvinny! Kelvejä ajellaan, ei mitään mettähommia tällä kertaa.

Messissä!

hei

KLO 19:00 TUOMIOKIRKOLLA

nägyy

Vois