Turun ja Tampereen välinen TURTA-pyöräilykisa 1.5.-22.9.2014

Turkulaiset ja tamperelaiset, pyörällä arkena tai harrastukseksi kulkevat huomio!

Tarjolla on pyöräilyn kilometrikisa TURTA rakkaiden kilpakumppanien, Turun ja Tampereen, välillä ajalla 1.5.–22.9.2014. Lisätietoja, kisakokemuksia ja väliaikatietoja jaetaan Facebookissa TURTA – Turun ja Tampereen välinen pyöräilykisa 1.5.–22.9.2014

TURTA lyhyesti:
TURTAssa hyödynnetään valtakunnallisen Kilometrikisan tietojärjestelmää, jossa kaikki Turun nimissä rekisteröidyt kilometrit luetaan Turun hyväksi ja kaikki Tampereen nimissä rekisteröidyt kilometrit Tampereen hyväksi. Haasteen kisaan esitti Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell otti haasteen vastaan turkulaisten nimissä.

Osallistuminen käy helposti ilmoittautumalla Kilometrikisan nettisivuilla ja valitsemalla omiin tietoihin kotipaikkakunnaksi joko Turku tai Tampere. Osallistua voi yksityishenkilönä tai joukkueena. Esimerkiksi kaveri-, työporukka tai urheiluseura voi rekisteröidä omia joukkueitaan. Yksityishenkilö rekisteröi itsensä vastaavasti yhden hengen joukkueena.

Turkulaisille ja tamperelaisille on luotu yleisjoukkueet, joihin voi halutessaan liittyä.

Turun yleisjoukkueen tunnukset
joukkueen nimi: Turkulaiset
osallistumiskoodi: voittoon

Tampereen yleisjoukkueen tunnukset
joukkueen nimi: Tamperelaiset
osallistumiskoodi: Tamperelaiset

TURTAn säännöt:

  1. Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/
  2. Laskenta perustuu kilpailijoiden Omat tiedot -kohdan kotipaikkakuntaan. Kilpailuun lasketaan mukaan kaikki Turkuun ja Tampereelle rekisteröidyt kilometrit. Kisan aikana eniten kilometrejä kerännyt kaupunki voittaa.
  3. TURTA alkaa 1.5.2014 ja päättyy 22.9.2014.
  4. Haasteen voittajakaupunki saa palkinnoksi Suomen lasinjalostuksen kierrätysmateriaaleista valmistaman upean TURTA-kiertopalkinnon sekä runsaasti positiivista huomiota.

Kisasta myös Valonian netissä: http://www.valonia.fi/public/default.aspx?contentid=501899&nodeid=17523 sekä
Tampereen liikkumisohjauksen sivuilta: http://www.liikkumisenohjaus.fi/

Tsemppaa myös Twitterissä #turtaFI