TURKU: Pyöränsäilytyspaikkaa/vinkkiä kaivataan 8.7.-12/13.7.

Kesäreissuaikataulut on mennyt niin kummallisiksi, että joka etappia ei ehdi polkemaan, vaikka kuinka haluaisi. Siispä tarvitsisin huomisesta perjantaista säilytyspaikan fillarilleni noin puoleksi viikoksi tiistaihin tai keskiviikkoon, jolloin palailen pohojanmaalta ja jatkan matkaa saaristoon… Ei sen kenenkään olkkariin tarviste päästä, mutta ahistaa pelkkä ajatuskin viikonlopun ylittävästä ulkoparkista…
Eli löytyiskö vinkkiä mahdollisesta liikkeestä tahi muusta tahosta joka suostuis fillarin majoittamaan kyseiseksi ajaksi, kohtuullinen korvaus tulee luonnolisesti kysymykseen.

Basti
no-nel-nel 2925 365

^Meidän makuuhuoneeseen mahtuu yksi pyörä lisää, riippuen moneltako olet huomenna Turussa. Ruisrock painaa päälle iltapäivästä alkaen. Jykällä on talli keskustassa minne ehkä voisi saada, sekä Samilla on myöskin keskustassa hyvä pyöräkellari.

Oho, ruisrock. Jos siitä huolimatta saan pyörän junaan, niin olisin tulossa aamulla mahdollisimman aikaisin. Sanoisin kasin ja kympin välissä. Kiitoksia paljon!

^No mä laitoin jo tekstiviestiä tulemaan.

Jos se helpottaa Mikon elämää, niin meiän tallille voi tuoda myös. Ois ihan keskustassa.

Jes! Lisää kiitoksia, Mikon kans neuvoteltiinkin tossa jo, mutta keskusta kuulostaa helpolta kaikille… Mutta kuinkas aikaisin tallin ovet aukee?

Ovet aukeaa koska vaan tämän viestin jälkeen. Tiistaina ja keskiviikkona oon töissä 7-15, joten sillä välillä en pysty tuleen avaamaan, mihin vaan sovittuun aikaan.

Noniin. Eihän sinne Turkuun tsygää saanut tänään matkaan, joten menen Poriin. =_=. Saavun turkuun sitten toivottavasti satulassa joskus ens viikolla. Bom. Kiitos.