Tunturi Aero

Hieno!

Ja tuskin on Tunturin tehtaan valmistama vaan luultavasti tullut alihankintana jostain ihan muualta. Tiedätkö enemmän?Columbus Air putkea?

^ Eikun Tangea, lisää Aerosta täällä.
Hieno on!

Runko oli tehty Tangen CroMo-putkiin ?

Tuntureista täällä

EDIT: O l i n H i d a s

Eppu Ajomies sanoi notta Rossin! Tunturi osti läjän niitä ja laittoi niihin omat tarransa,

ps. orkkis kammet + polkimet + häkit ovat joutilaan ylimääräisenä säätämön nurkassa. yv:tä jos kiinnostaa.

^ Eiköhän tuossa aiemmassa ketjussa ollut Tunturin tehtaalta saatu tieto pidä paikkansa : )
Olisikohan Tunturi käyttänyt samaa runkoa kuin on tässä Nishiki Aerossa, ja tällainen yksilö löysi tiensä eräälle palstalaiselle. Tuo satulatolpan kiristyssysteemi ei noissa kuvissa selvästi näy. Cykelhobbyn mukaan Tange Aero Dynamic “Aero 30” -putkea tuo Nishiki.

antik - 13:40, 26.8.2010 » ^ Eiköhän tuossa aiemmassa ketjussa ollut Tunturin tehtaalta saatu tieto pidä paikkansa : ) Olisikohan Tunturi käyttänyt samaa runkoa kuin on tässä [Nishiki Aerossa](http://www.cykelhobby.com/nishikiaero.html), ja [tällainen yksilö](http://www.nettimarkkina.com/nishiki-aero-pro/785934) löysi tiensä eräälle palstalaiselle. Tuo satulatolpan kiristyssysteemi ei noissa kuvissa selvästi näy. Cykelhobbyn mukaan Tange Aero Dynamic "Aero 30" -putkea tuo Nishiki.
Nishikistä kuvia huomenna kun pääsen ensimmäistä kertaa siihen tutustumaan.

Eleko valkaisi Aeron. Oli vaihteetkin yhden lenkin verran, mutta tämmönen jäykkäselkäinen yllä nuin alhaalta mtn ajossa ropaamaan. Eturieskoja löytyy 2kpl, 42t ja 52t. 42/16 oli inan lyhyt niin nyt mennään 52/19.