Tunnistus apua: Olmo professional?

Tuli sitten hankittua tällainen Olmo. Malli ja vuosimalli hakusessa, jotain 90 lukua kenties? Pyörässä on kiinni Shimano 600 sarja ja tuollainen biltema combo. (no comments)Ajattelin tuunata sen vaihteelliseksi mahd. jollain Campan osilla + lisätä 3ttt competitzione maantie tangon + stemmin. Huomattavaa on että mahtuu jopa 35mm crossi renkaat. Ehkä joku old school crossari projekti tulossa. Mutta tuo tunnistus apu olisi hienoa, tietäisi mistä neiti on ja mitä vuosimallia.

http://www.fillari-lehti.fi/perus/torikuvat/m200912121313437_m.jpg

Ihmettelin kun tuo ei näyttänyt menevän millään kaupaksi, onnea!

Mutta miten niin ‘mistä se on’? Olmo on italialainen merkki ja varsin suurella todennäköisyydellä joskus aikoinaan Velosportin maahantuoma.

Emilialle yritin tuota myös kovasti markkinoida, mutta järkevänä tyttönä se osti mieluummin mandoliinin.

Runko on hieno ja todella pieni, toivottavasti sopii sinulle. Laadultaan ja arvoltaan ei mielestäni ihan vaadi pilkuntarkkaa, uskollista entisöintiä, vaan pikemminkin alkuperäisen näköistä mutta modernia käyttökelpoista palikkaa. Kiiltävää maantie-campaa ja kiiltävät matalaprofiiliset kiekot niin vot!

Cantilever-crossaria tuosta ei saa tekemälläkään, mutta ketäpä se haittaisi. Jos laittaa riittävän isolänkiset maantiejarrut kiinni niin hyvä on ajaa krossikumeilla, vaikka vähän mutaa sieppaakin.

Yksi palstalainen tunnisti sen Olmo San Remoksi, hieman erillainen kuin tämä;

http://www.devils-child.com/dv/wp-content/uploads/manuell/rahmen-vintage/olmo4.jpg

Mistäköhän noita puuttuvia tarroja löytyisi?

Ebaystä ainakin löytyy jonkinlaisia.