Tulos Bicycles

Uutta suomalaista fiksi-/sinkulamerkkiä taas puskee.

http://www.tulosbicycles.com/kuvat/kaffir%20right.jpg

http://www.tulosbicycles.com/kuvat/vishnu%20right.jpg

http://www.tulosbicycles.com/kuvat/BLACKIE%20right.jpg

http://www.tulosbicycles.com/kuvat/tangerineleft.jpg

http://www.tulosbicycles.com/kuvat/crankss.jpg

Eli kiinabulkkia, jolla on nimi suomalaiselta pyörämerkiltä?

Tylsän näkösiä pyöriä IMHO.

keulamerkki on omaa suunnittelua, aika kova!

joo näyttää aika pitkiltä ja laahaavilta, mut sielukkailta. Jos joku haluaa kertoa merkistä lisää, niin mulle voi laittaa privaa, niin tehdään juttu blogille.

Isot peukut tietty tekemisestä! Jännä et näkyvyys täällä alan foorumilla on ollut lähes olematonta, vaikka täällä on 3000 päivittäistä uniikkia kävijää, joita kiinnosta nämä värikkäät fiksipyörät.

Noi irtokammet on ihan lystikkään näköisiä.

Justiinsa. Perisuomalaisesti kaksi yleispätevää runkokokoa, jotka sopivat 160-200cm kuskeille, luotettava hi-ten -teräsrunko ja laadukkaat osat (mm. quando, neco, lasco…). Hinta 499e.

→ Taidan ajella vielä tovin vanhalla Helkamallani.

ps. Varovainen littipeukku kuitenkin yrityksestä!

tnts - 11:02, 30.6.2011 » [Uutta suomalaista fiksi-/sinkulamerkkiä taas puskee.](http://www.tulosbicycles.com/etusivu.html)
Elikkä sielu tarkoittanee sitä että pyöräsi on samanlainen kuin joka toisella hipsterillä. Kyllä on varaa parantaa ennen kuin laittaa noin kovaa mainospuhetta! Miten olisi esim pikkasen kromia ja kunnon dekaalit, tai sitten jotain muuten vaan uutta?

Toisaalta kun esim tuo musta pyörä maksaa sen 499 euroa niin ei siitä voi kovin uniikkia odottaa. Ihan hyviä pelejä varmaan ensisinkulaksi…

Kuvien perusteella matalia, mutta pitkiä runkoja. Minkähän vuoksi se on defaulttina usein näin päin, eikä esim. korkeaa ja lyhyttä.

Hieman yksilöllisyys/sielu-hype voittaa substanssin ainakin näillä tiedoilla, mutta siitä huolimatta propsit täytyy antaa hommasta yrittäjille. Ja kyllä tuommoinen Tulos kuitenkin omissa silmissä Mongoosen Mauricet jne halpiskaman pieksee.

Kuka tunnustaa ostaneensa moisen eli sitä todellisen elämän testiä odotellessa… :wink:

Kyllä nuo sivut hyvin vastaavat kysymykseen “kun haluat tietää millä ajat”. Siellä ei valehdella, että nämä olisivat esim. Touched by the Golden hand of Guido in Italy (joka liimasi krapulapäissään runkoon tarrat ja pyyhki enimmät Giantin tms Taiwanin tai Kiinan tehtaan jättämät rasvatahrat). Aika tarkkaan tietää mitä saa, jos Tuloksen tilaa. Ihan hyvä alku puuhalle.

ei Guido vaan BRUNO!!

Keulamerkki on kuitenkin lähes lähituotantoa, Rauno Edurilta Virosta.

(ainii ja olihan noi decaalitkin printattu poris)

pasipasi - 11:33, 30.6.2011 » Kuvien perusteella matalia, mutta pitkiä runkoja. Minkähän vuoksi se on defaulttina usein näin päin, eikä esim. korkeaa ja lyhyttä.
Niin, kyllä sen ymmärtää maantiepyörissä joissa kuskin pitää olla venytettynä, mutta että muotipyörissä joissa useat hakee lyhyempää ajoasentoa... Parasta pysyä mielestäni siinä samanpituisessa vaaka- ja pystyputkessa niin homma toimii molempiin suuntiin

Kiinanpaskaa kiinanpaskan hinnalla.

tnts - 11:45, 30.6.2011 » ei Guido vaan BRUNO!!
Yritin viestiä, jotta tässä ei väitetä kiinalaista bulkkirunkoa miksikään muuksi kuin kiinalaiseksi bulkkirungoksi. Tukkuri-Bruno ei liene liimannut näihin kovin paljon esim. Made in Italy-tarroja, vaikka sellaista maailmalla aika paljon harrastetaankin.
Mika K - 11:36, 30.6.2011 » Ja kyllä tuommoinen Tulos kuitenkin omissa silmissä Mongoosen Mauricet jne halpiskaman pieksee.
Maurice on kumminkin cromoa ja sitä saa viidessä eri koossa.

Edit: nii siis vuonna 2010 oli cromoa nykyään sit mitälie.

“varovainen littipeukku” kuvaa aika hyvin fiilikset.

Onko sinun pyörässäsi sielu? Aloin miettiä omia pyöriäni, ja päädyin seuraaviin johtopäätöksiin:

Tunturi: ei kommunikoi. Vaikuttaa siltä, että jos siellä on joskus ollut sielu, niin se on vuosikymmenten aikana kulunut pois tai painunut hyvin syvälle.
Tricross: juuri äsken askartelin sen kanssa, mutta ei tuntunut muita värähtelyjä kuin laakerien rohinaa. Ei sielua.
Vigorelli: olenhan minä sitä rakennellut ainakin jonkinlaisella pieteetillä, mutta silti se tuntuu kumisevan tyhjyyttään. Ei varmaa havaintoa sielusta.
Nelson: selkeä astraalinen* vetovoima havaittavissa, tälläkin hetkellä se kutsuu minua ajelemaan. Selkeästi omistaa sielun, vaikka onkin suurimmaksi osaksi peräisin kaukoidästä.

*vai peräti atomaarinen, kuka näistä rajatieteistä osaa sanoa?

Väitäisin, että TULOS-pyörissä on mahdollisesti enintään kummittelemassa niitä hitsanneen ja siinä työssä tapaturmaisesti menehtyneen kiinalaisen työläisen astraalihahmo.

Hieno Marlon-tee-paita !!