trikkailuchallenge

Vaikeat ajat ja niin edespäin joten pistän tälläisen topicin pystyyn. Ideana fixedgear temppu topicci katurasti meiningillä.

Ei haasteta ketään tekemään temppuja niin kuin alkuperäinen idea oli, vaan postataan temppu jonka ensimmäinen ehtivä kopioi ja postaa oman uuden tempun.

Tempun ei tarvitse myöskään olla mitenkään haastava tai vaikea toteuttaa, jokin hauska simppeli ja yksinkertainen temppu on yhtä tervetullut kuin vaikka fish&chips.

Pistetääs käyntiin tällänen eka:

elikkäs temppu nimeltä spin_bar

Ois varmaan parempi topic, jos ei ois rajattu sisätiloihin t. Itsemurhayksiön asukas

E: Haastaa kans yks käyttäjä kerrallaan, koska trikkailijoita on aika vähän ja näin ois parempi jatkuvuus topicille - Tänne foorumille tiedostojen latailu on myös aika paskee sähläystä.

Jenssen - 15:53, 1.4.2020 » Ois varmaan parempi topic, jos ei ois rajattu sisätiloihin t. Itsemurhayksiön asukas E: Sekä haastaa yks käyttäjä kerrallaan, koska trikkailijoita on aika vähän - Sekä tänne foorumille tiedostojen latailu on myös aika paskee sähläystä.
joo mutta en nyt yritä kannustaa ihmisiä mennä ulos hengailemaan, joten ehkä sit ku tää härdelli on ohi ni voidaa laajentaa.

Ps älkää nii kovaa temppuja yrittäkö et teille tai kämpällä kävis jotain vakavaa

Jenssen - 15:53, 1.4.2020 » Ois varmaan parempi topic, jos ei ois rajattu sisätiloihin t. Itsemurhayksiön asukas E: Haastaa kans yks käyttäjä kerrallaan, koska trikkailijoita on aika vähän - Tänne foorumille tiedostojen latailu on myös aika paskee sähläystä.
heti jotain negatiivistä, ei näin

hyvä topi. ja toisin kuin jenssen väittää, suora linkki youtubeen tai vimeoon selaimen työpöytäversiosta ilman mitään tägejä riittää.

jos sulla on ongelmia niin pm ja hostaan matskut sulle.

menis paikat ihan paskaseks kun ajan mun pyörillä siis ulkona eli ne on ihan paskasia, en kävele kenkienkään kaa sisätiloissa

Itse osaa mitään, mutta tosi hyvä idea. tuen tätä ja odotan innolla mitä kaikkea sitä tuleman pitää!

normaali - 16:08, 1.4.2020 » hyvä topi. ja toisin kuin jenssen väittää, suora linkki youtubeen tai vimeoon selaimen työpöytäversiosta ilman mitään tägejä riittää. jos sulla on ongelmia niin pm ja hostaan matskut sulle.
Ei ongelmia. Pointti oli vaa, että on isompi kynnys ladata video Youtubeen ja sieltä linkata tänne vrt. Instagram ja muut vastaavat, missä tuo usean ihmisen tägäily kerralla on iisimpää.
ein0.0 - 17:10, 1.4.2020 » video
arvostan musiikkia
ein0.0 - 17:10, 1.4.2020 » https://www.youtube.com/watch?v=-F-9yV0dXQ0
:D ai että

se temppu siis mihin haastan ni on joko saavuttaa sama drip lvl tai sit u lock justise 360

ein0.0 - 17:10, 1.4.2020 » https://www.youtube.com/watch?v=-F-9yV0dXQ0
bladee kova ja temppu viel kovempi

jamaican skid

Mitä aaronixin videossa tapahtu? Jos sulla on liian pieni asunto, pyydä kaverii kuvaa ikkunan kautta ulkoa.

oon 100% varma että taulu on vinossa

ihan kivaa trikkailua kummiskin

Skiddi olkkarissa

Todella kova

ketä muuten jengin suosikki fixed gear tiktokkaajat?

täytyy ite sanoo et https://www.tiktok.com/@calvin_klein1180 aika hitokseen kova

Olen liian keski-ikäinen kiinnostuakseni mistään mitä tapahtuu tiktokissa.

Käyttäjien keski-ikä TikTokissa varmaan 13v