TQHCFR esittää: Slicks'n Slide 7 & TQHCFR 6-v synttärit 12.11.2016

Kiitti Joona, very nice ällärit

nyt jäi häiritsee ollin pelottelut

tmar - 22:04, 13.11.2016 » ^Karsee nälkä ja bonkkaus fiilixet koko illan, viimein CCC:n jälkeen city kebabiin ja tilasin KASVISRULLAN joka olikin kebabrulla ilman kebab eläintä ei siis falafel eli aamulla edelleen nälkä. Paikka oli hieno. Kiitos joona ja kaikki :-).
joo se kasvisrulla oli kyl virhe :D:D:D ilmeisesti sotkin aikalailla siellä city kebabissa, vaatteissa oli myös ruokasotkua, hemmetti. hauska CCC hetki kyllä.

shoutoutit munikselle, on kyl hauska bailuseuraa, samaten hachio!

itellä meni ajot täysin puihin, vaikka alku oli ihan ok - tuli vaan ajettua typeriä reittejä, koska emmä jaksa koskaan mitään optimoida tai ajaa mäkiä. myöskään ei ihan erikin kanssa onnistuttu jakamaan infoa ihan 100%, koska huomattiin vasta uittamolla että oli samppis menny ohi :smiley: plus molemmilla akkutilanne erittäin huono, mut pääsin kuitenkin kaarinan teollisuusalueelta sivistyksen pariin turvallisesti.

onnistuin saamaan molempiin reisiin kovat krampit kun ajoin litsaan päin, heitin biken tiensivuun ja olin hetken aikaa polvillani lumessa. joku auto ajo ohi, pakitti ja huuteli et onko kaikki ok. mahto niillä olla naurussa pitelemistä ku sanoin että kramppaa vaa jalat, oispa kaljaa.

google maps näytti että joku 36 km tuli ajettua :smiley: sori erik.
ja kiitos joona ja muut ajoista ja seurasta ja avantoon yllyttämisestä

mulla tuli kartalta mitattuna 26 km

32/19 väleillä

manuelkala - 15:04, 14.11.2016 » nyt jäi häiritsee ollin pelottelut
Oikeesti olit ihan oma mukava itsesi vaikka läpät oli siinä vaiheessa aika sakiat :) Ite join vichya, oli aika paha olla.

Missasin Järvelässä aika pahasti menot tuvan puolella ku tuli saunottua niin kauan. Luulin nähneeni unta, että Matti Vanttera on ollut paikalla, mutta tais olla totista totta. Hyvä isimasa!

täppäilin tuossa Google mapsia ja jos meni lähellekään oikein niin ajoimme 55 talvista kilometriä siksakkaillen kaupungissa. heh

geoidi - 20:49, 14.11.2016 »
manuelkala - 15:04, 14.11.2016 » nyt jäi häiritsee ollin pelottelut
Oikeesti olit ihan oma mukava itsesi vaikka läpät oli siinä vaiheessa aika sakiat :) Ite join vichya, oli aika paha olla. Missasin Järvelässä aika pahasti menot tuvan puolella ku tuli saunottua niin kauan. Luulin nähneeni unta, että Matti Vanttera on ollut paikalla, mutta tais olla totista totta. Hyvä isimasa!
Nosiis: tarkoitus oli pitkästä aikaa viettää ilta alkoholin ja höpöjuttujen parissa, mut Joona sai jotenkin mut kusetettua lähtöviivalle, ni vietinkin sit illan yksinäni pimeässä. Ennen ajoja imaistut viinipullo ja muutama artesaanihehjuum varmistivat jo etukäteen suuren todennäköisyyden ns. fubarointiin, eli kämmäilin ajohommissa alusta loppuun, ja saavuin Järvelälle kyrpä ottassa, selvinpäin ja maha tyhjänä.

Lähin siitä sit samoilla lämmöillä himaan, kävin kyl matkalla Liedon keskustassa kebbellä (iha ok) ja kaljalla (todella paska fosters). Syytän Joonaa kaikista elämäni kärsimyksistä.

Terkkuja oikeelle Isimasalle eli Sassamil

Matti, kaikki on OK! Sun tekstiviesteistä oli myös paljon iloa maalituvassa.

Grobian - 18:51, 13.11.2016 »

Erityiskiitos Anterolle, joka luopui paikastaan ja meikä mattimyöhäinen pääsi ajamaan.

Siinähän kävi niin ikävästi että olin hakannu klapei viikolla ja nitkauttanut selkäni ja näin ollen aattelin että parempi jättää ajamatta --> todellisuudessa: olin maito >.<
vanttera - 9:06, 15.11.2016 » Syytän Joonaa kaikista elämäni kärsimyksistä.
:)

Kiitos kaikille osallistujille! Oli antoisaa järkätä ja erittäin palkitsevaa kun lähtöön ilmoittautui 32 kuskia!!! Hyvä sauna, avanto ja jatkot!!

Koitan illalla muistaa kirjata tulokset tänne näkyviin.

geoidi - 20:49, 14.11.2016 »
manuelkala - 15:04, 14.11.2016 » nyt jäi häiritsee ollin pelottelut
Oikeesti olit ihan oma mukava itsesi vaikka läpät oli siinä vaiheessa aika sakiat :) Ite join vichya, oli aika paha olla.
joo, sekiksissä kansanryhmiä vastaan kiihottaminen on kyl paha tapa. pitäs lopettaa....

Joo oli hyvät ajot ja varsinkin hyvät rastit. Ei tarvinnu arpoo liian kauan vaan vastaus paperiin ja lisää rockenrollia.

Onneks Lassi osas kääntää sen manifesti #1 ylösalaisin koska muuten seisoisin varmaan vieläkin torilla :smiley:

Vähän sitkeänpuoleinen startti omalta osalta kun lähdin itsevarmana ilman karttaa liikenteeseen joka sittenkin piti hakea Kaupungintalolta. Uittamon uimahallin jälkeen alkoi kuitenkin löytyä boogie kun koitin karistaa Tatua kannoiltani. Loput rastit meni sit ihan ykkösellä purkkiin ja 5/5 reittivalinnat. Harmi etten tajunnut Hannunniitun Supermercadon edessä Lassia odotellessa hakea pari limpparia kun olis just hyvin ehtinyt. Tiedä olisko vaikuttanut lopputuloksiin…
Ite ajoin tota eteläpuolta Samppis-Uittamontie-Uittamon uimahalli-Ispoisten uimaranta-Koirauimahalli-Petreliuksen uimahalli-Kupittaan maauimala-Järvelä eli about 28km.

Kiitti Joonalle järgäilyistä ja ajokaveri Lassille tygittelystä!!

No niin, noinhan toi eteläpuoli olis varmaan kannattanut vetää. En tainnut olla ainoa joka jätti koirauimahallin viimeiseksi.

joo no olihan se eittämättä typerää jättää se koirauimala vikaks :smiley:

kröhöm

itsehän ajelin koirauimalalta viä samppikseen

Fredehän on optimoinut tuon ajonsa kuin vanha tekijä. Näppäilin äsken reitti.idd laskurilla, että karvan vaille 25 km tuli mulle ajoa. Mäkin haluisin hirveesti syyttää haarukkaan raapivia nappuloita ja liian pläskejä kumeja ja liian alhaisia rengaspaineita ja aamulla lisättyjä 14 piikkiä eturattaassa ja niin monia muita, mutta totuushan se vaan on, että ei se kunto ainakaan kasva jos ei aja. Kiitos Frede kun raahasit mut Ravattulalta maaliin.

Mä ajelin kuin frede pl kupittaa eka, petrelius ennen koiru-uimalaa ja koirauimalasta littoisiin isoja teitä.

Tuloksia ois kiva nähdä, vaatinevat hieman avaamista myös :D!

Joko voi kysellä tämän perään vai ajellaanko mayhemit ensin?

11.11.2017, speksejä syssymmällä

Jahas jahas