Tour de Helsinki

Kuka lähtee?

_o/

Mennäänkö ennen lumia? Kyl mä lähden.

_o/ Maantiepyörällä mennään, vaihteita on yhden sijasta 18…

ai te ootte siis ihan tosissaan tuon teeman suhteen. Joo, se on kylmää kyytiä toi vaihteilla venkslaus. Siinä tippuu “kintee-navat” kyydistä ellei sitten ole ihan saatanan kova polkee (joka polkee koko reissun ajan)… ok - over and out.

Jees. Kaverin kanssa 30 keskarin ryhmään meinattiin mennä. Se ajaa yhellä vaihteella, minä en. Enemmän silti pelkään itteni tippumistä kyydistä, ku sen…

Menossa ollaan ja paukusta kärkeen. Välitys 42-15 eli saa vispata niin saakelisti.

Jahas. Morjestetaan sitten lähdössä. 26km/h olis tähtäimessä (44-17).

Hahaa sittenki 44-15 näytän niille.

Eikö muita yksielämäntapa-aktiiveja?

Ei ne isot ympyrät eteen päin taida vieläkään olla tarpeeksi muodissa :frowning:

Flunssanpentele ei mene ohi, ei pysty.

fiksikuski ilmoittautuu vasurilla. ensiavun ja tiputuksen kautta kotiin, solisluu poikki ja vähän pyörtyilin sairaalassa.

kakkosryhmässä 10 km ennen maalia pari kaveria edellä nurin ja en viittinyt päälle ajaa mutta liian iso väistö laittoi nurin. kypärä paskana. ei ollu fiksin syy paitsi että vapaarattaalla olisi joku ehkä pystynyt bunnyhoppaamaan kasan yli.

samassa kasassa ainakin 3 solisluuta kellekään ei käynyt pahemmin.

järjestelyistä tosi isot kiitokset samoin kiitokset hyvästä ajoseurasta ja auttajille myös.

mut oikeesti vituttaa ja sattuu.

^hyvä ettei käynyt pahemmin. Paranemisia.

Noniin muut sankarit, kertokaas nyt kokemuksia.

Ai hitto. Pikaista paranemista.

Voi helvata mikä tuuri. 28-ryhmässä oli parin pyöräilijän kasa vähän ennen puoltaväliä. Sain pysäytettyä just ennen törmäystä. Ihan ok reissu omasta puolesta. Toka vikan syöttöpisteen jälkeen päädyin pieneen porukkaan, jossa vedettiin täysiä maaliin saakka. Tai ainakin mulla teki tiukkaa pysyä siinä kyydissä ja välillä oli vaikeeta löytää letkalle vetäjää. Aika tasan viisi tuntia.

Harmi tuota Karen tapahtumaa. Eikä varmaan helpota yhtään, et noin lähellä maalia vielä…

Noh, itellä lähinnä vaan positiivista sanottavaa. Mitä nyt ajoryhmät meni vähän, tai siis täysin, sekaisin ja varmaan puolet matkasta ajoin 2-4 hengen porukassa. Jonkun tyypin kanssa jahdattiin pitkään (vissiin) 32 km/h -porukkaa, mut se on siellä satasen kohdalla aika karseeta kahestaan vetää ja eroa ois parisataa metriä, mut kun ei vaan saa kiinni… No maaliin kuitenkin pääsin reilusti yli tavoitteiden, eli 4.36 tjsp.

Lenkkikaveri toisaan veti sinkulalla ja hän sai tuon edellä mainitun ryhmän kiinni. Hyvin kuuli muilta ajajilta kommetteja, esim. “On tuokin yksi itsensä kiduttamisen äärimmäinen muoto”.

Ens vuonna sit pääjoukkoon :slight_smile:

Tankkauspisteet ja liikennejärjestelyt toimi loistavasti. Ainoo mikä oli, ni maaliin ois toivonu sen viimeisen tankkauspisteen.

Hyvinhän tuo meni, tavoitteet ylittyi ja loppuaika oli 4.40 ja risat. Kyllä tuo ryhmässä ajaminen tekee niin gutaa, vaikka se alussa vähän kuumottavaa olikin.

Harmi kyllä tuo Karen tapaus ja niin loppumetreillä vielä. Muutenkin tuolla taisi olla aika paljon kasoja, ainakin Fillari-lehden foorumin perusteella…

Mutta ensi vuonna uudestaan! Kyllä tuo isojen ympyröiden ajaminen eteenpäin on aika hauskaa:)

Hauskaa oli, harmi muutamaa kasaa ja varsinkin niitä joilla meni luita niissä.
Omat pannut vedin jo perjantaina ja oikealla kädellä suuntamerkkien antaminen oli jokseenkin hankalaa. Fiksistä tuli pelotonista pelkästään positiivisia kommentteja, 50x18 tuntui passelilta tohon vauhtiin, alle 5h. Taktiikkaa pitää vielä hieman hioa huoltopisteiden kohdalla, pari kertaa piti turhaan puskea ryhmää kiinni.

Me sitten Päivin kanssa otettiin koko rahasta takaisin: pysähdyttiin jokaisella taukopaikalla patsastelemassa ja ajettiin hissukseen. Kusetettiinkin vielä ja käytettiin vaihteita. Aikaa tuhlattiin kuutisen tuntia.
Karelle pikaista paranemista!

http://www.jmakinen.net/Prologi/TdH_v1_pikaversio.mp4

Kuka löytää itsensä? asb oli ainaki melkee pääosassa videon loppuvaiheessa. Puhuko Sami puhelimeen siellä velon kaarteessa? Joku ajo loppukaarteen ilmeisesti kiinteellä.

Mut voi bongata kahdesta kohtaa tuota videota: puhumassa puhelimeen ja viimeisellä taukopaikalla olen taustalla menossa kuselle…