Tour de France 2010

Jengi mehustelee tätä taatusti, joten miksipä ei sille olisi omaa lankaakin.

Jarkon kuningaslinkki toisesta langasta:
http://www.steephill.tv/tour-de-france/

Ajaako Cancellara sähköpyörällä? Yllättääkö Lance jälleen? Onko Contadorin vauhti hyytynyt?

Toivottavasti tulee viimevuotista mielenkiintoisempi kisa. Jännitystä tuli lähinnä siitä, voittaako Contador tallinsa parhaasta yrityksestä huolimatta. Tänä vuonna reitti on raskaampi ja sitä myötä tullaan varmasti näkemään niin hyytymisiä kuin heräämisiäkin. Kolmannen etapin mukulakivipätkät voivat tosin ratkaista kisan, mutta toivottavasti niistä selvitään ilman suurempia henkilövahinkoja.

Kuskien kunto on vaihtelevaa, eikä sen takia selvää ykkössuosikkia taida olla. Lääns on kovassa kunnossa, Contador ei ehkä aivan viime vuoden kunnossa, Schleckit olivat vaisuja prologilla. Seuraan mielenkiinnolla tempon ylijumalan Fabian Cancellaran menoa, kevätklassikoissa vauhtia riitti ja luulisi sitä riittävän ainakin ensimmäisen viikon ajalle. Huhujen mukaan Cancellara olisi hieman laihduttanut, mutta miten mahtaa pysyä mukana vuorilla?

Aivan mieletön homma, että avasit tännekkin oman ketjun.
Succisfoorumia joutunut lukemaan monta tuntia, kun tällä palstalla luultavasti päätetään voittaja jo etukäteen ja muutetaan maailmanpolitiikka siinä samalla oikealle radalleen.

Tulos spekulointi on tässä vaiheessa kisaa hyvin hankalaa, mutta prologin mukaan lääns väläyttelee melkoisesti, myös Jo mainitut Contador & Cancellara ovat varmasti seurattavan arvoisia ihmisiä. Tämän viikon loppuun mennessä on helpompi spekuloida kisaa, koska esim. kuskien lopullinen taktiikka alkaa muodostua noin 3 tai 4 etapin jälkeen.

Tälläset säät ja jätkät istuu sisällä kattomassa tv:tä… :smiley:

Oli kyllä eilisen etapin loppukirissä kipeen näkösiä pannuja että teki pahaa. Siihen muodostu ennen maalia oikeen kunnon pato ihmisistä ja pyöristä ettei kukaan päässyt siitä edes läpi.

Lisätään tähän Fillari-foorumin ketju. Nimimerkki “vetooo”:n juttuja kannattaa seurata.

Ja kuten SuicideHub mahdollisesti jossain vaiheessa elämää huomaa, suuri osa ihmisistä joutuu vaihtelevista syistä istumaan joitakin helteisiä päiviä sisällä. Työn orjille on tarjolla virallinen tapahtumaseuranta, joka tuskin jää monenkaan firman suodattimeen.

jarkko - 9:12, 5.7.2010 » Ja kuten SuicideHub mahdollisesti jossain vaiheessa elämää huomaa, suuri osa ihmisistä joutuu vaihtelevista syistä istumaan joitakin helteisiä päiviä sisällä. Työn orjille on tarjolla [virallinen tapahtumaseuranta,](http://gaps.letour.fr/us.html) joka tuskin jää monenkaan firman suodattimeen.
Otan osaa.

Ja vaikken iltapäiviä (silloin ne lähetykset kai jotain koosteita ja uusintoja lukuunottamatta tulee?) varmaankaan tosiaan tule ruutua tuijottaen viettämään (ja päivällä pitäs tehä töitä), toi tapahtumaseuranta piti kyllä heti työn lomassa tarkistaa…

Ei tota pystyis mistään interwebin ihmeellisestä maailmasta livenä seuraamaan? Siis kuuntelisin vaan, sillä töitähän pitää tehdä!

Tsekkaa tuolta Steephillistä linkkejä tai seuraa tuota virallista tapahtumaseurantaa. Sen avullakin pysyy ihan hyvin kuvioissa mukana, jahka siellä alkaa jotain tapahtua. Etappien alkupätkiä ei taideta juuri millään kanavalla näyttää.

Eurosportin nettiplayerin voi myös ostaa femmalla kuussa. Tosin kaks kertaa kun oon yrittänyt katsoa, niin ekalla kerralla suomenkielinen ääniraita ei toiminut ollenkaan ja toisella kerralla siltä tuli ruotsia… Kumma kyllä kun keilailu, pingis ja kuviokellunta toimii suomeksi aina ihan mainiosti.

http://media.aftenposten.no/archive/01301/_D-listeingress-ca_1301217g.jpg

Cancellara käskee ja muut tottelevat, kiri on peruttu. Olihan etappi. Kuutisenkymmentä äijää meni nurin sateen ja kaatuneen kuvausmopon öljyjen liukastamalla tiellä. Toivottavasti tämän päivän etapista selvitään vähemmillä vaurioilla.

Tästä Eurosport vitosella Tourin ajaks niin menee työpäivät rattoisasti.

^^ me likes. säätöä ja taktikointia.

Eurosportin streamistä vielä, ongelma ei ole vieläkään ratkennut. Nyt uutena ominaisuutena Selinien sijaan suomalaisille tarjotaan ruotsinkielistä selostusraitaa säröisempänä ja huonompilaatuisena.

"Hei,

Eurosport Playerissa on ongelmia suomenkielen kanssa. Olemme olleet tietoisia ongelmista ja selvittäneet niitä jo 3.7. asti. Tekniikkaosastomme, joka sijaitsee Pariisissa tekee täyttä päivää, jotta ongelmat saadaan poistumaan ja suomenkieli taas normaalisti kuuluviin.

Pahoittelemme suuresti aiheutunutta häiriötä! Olen odottanut ongelman korjautumista, ennen kuin vastaan lukuisiin palauteposteihin. Nyt kuitenkin haluan tiedottaa asiasta vaikkei korjausta vielä ole näköpiirissä.

Olette täysin oikeutettuja katkaisemaan tilauksenne ja tällöin saatte ilman muuta rahanne takaisin. Mikäli haluatte katkaista tilauksenne, pyydän teitä lähettämään peruutuksen vastaamalla tähän sähköpostiin, jotta voin pyytää hyvitystä Ranskasta ja saan katkaistua tilinne.

Ystävällisin terveisin,
Eurosport Player"

TIetty letour.fr:n liveseurannan avulla ymmärtää vähän paremmin mitä kisassa tapahtuu (taisin nukkua ruotsintunneilla).

Fillarifoorumin vetoon kommenttien lisäksi kannattaa seurata Bike Snob NYC:n kisablogia.

Omenaluurille saatava TdF applikaatio on helmi. Reaaliaikaiset päivitykset tärkeimmistä tapahtumista, letkan eteneminen kartalla, reitin profiili, irtiotot, tulokset, sijoitukset, kuvia ja videota yms. Saatavilla ilmainen versio ja maksullinen jossa tosiaan kaikki data reaaliajassa. Löytyy app storesta “official tour de france live” haulla. Tän kanssa on mukava löhöillä sohvalla eurosportin kanssa :slight_smile:

mobile.velonews.com kautta löytyy velonewsin tekstiseurannan mobiiliversio joka toimii mainiosti ainakin iphonella. Ilmaiseksi.
Mulla on nyt kuva eurosportplayeristä, ääni jostain piraattistriimistä (kun suomi ei eurosportilla toimi) ja toi velonews kyljessä.
Vittu multimedia!

mulla ei toimi fullscreen eurosport maksustreamissa (otin kk). Koneena mac ja selaimena uusin safari. Latasin uusimman Firefoxin ja sillä ei toimi ollenkaan. Koneella myös uusimmat versiot silverlightista ja flip4macista. Aika rentoo kattoa touria tosta tulitikkulaatikon kokosesta kuutiosta. Reklamaatiota tekemään? Testivideossa toimi kaikki hyvin mut kun menee itse playeriin on streamiohjelma vissiin ihan eri ku testivideo. Ainakin user interface on ihan eri näkönen.

edit: status update. Näköjään streami toimii eri tavalla riippuen siit mistä osotteesta sivuille kirjautuu. Ihan eri ohjelma näköjään pyörittää streamia. Todella hämmentävää. Hyvin toimii macbook + uusin safari + noi plugarit jota luettelin osotteella: http://beta.eurosportplayer.fi/tv.shtml ja osote eurosportplayer.fi ei toimi.

status update II: Heh toi ykköskanavan ruotsinkieli kyl alkaa hajottaa. Ihanku kukaan osais ruotsia paremmin ku englantia. Saako ton jotenkin vaihdettua englanniks? Jos yrittää selaimesta .fi muuttaa co.uk tai com niin se “osaa fiksusti” muuttaa sen .fi.