Tour de France 2009 (Xbox LIVE)

Helou,

Latasin pelin demon LIVE Marketplacesta. Näyttää aika kamalalta, mutta se ei niin haittaa. Ongelma on, etten tiedä yhtään, mitä pelissä pitää tehdä. Onko joku pelannut kyseistä tekelettä tai sarjan aikaisempia osia?

Kysytäänpä tämän aiheen alla kun peleihin liittyy, eli sattuisko joltain löytymään sega megadriven pelejä joko lainaan tai myytäväksi? Tarvis koittaa vieläkö tuo vehje toimii.

Megadrive-kamaa ei ole, mutta vanhaa Xboxia ja PS onea ja kakkosta varten löytyy pari sataa nimikettä.

Suosittelen (helsinkiläiselle) Compact Videota. Taitaa olla nykyään Fredalla. Jos siellä ei ole, luulisi että huuto.netistä tai vastaavasta irtoaa parilla hassulla eurolla joku moduli testikäyttöön.

Syclone, mä voin lainata jonkun testikäyttöön.

Kiitti vinkistä! 4 vuotta menny päivittäin compact videon ohi, mutten oo kertaakaan käyny. Nyt tarttu matkaan NHL 93:n. Tuli vahva fiilis siitä, että oli se vaan hienoa aikaa kun kaikkea ei vielä hoidettu netissä. Mieluusti sitä vaikka maksais extraa siitä, että vastaavat divarit yms puljut pitää itsensä toiminnassa. Paitsi nyt ei tarvinnu maksaa edes extraa, vaan hinnat oli paremmat kuin huuto.netissä tms. Harvoin sitä oikeen innostuu hehkuttaan, mutta compact video = 10+.

Kiitti myös konkelille, jos löytyis street of rage 2 niin voisin lainata “testikäyttöön” :slight_smile:

Ei löydy valitt.

syclone - 19:28, 13.10.2009 » Kiitti vinkistä! 4 vuotta menny päivittäin compact videon ohi, mutten oo kertaakaan käyny. Nyt tarttu matkaan NHL 93:n. Tuli vahva fiilis siitä, että oli se vaan hienoa aikaa kun kaikkea ei vielä hoidettu netissä. Mieluusti sitä vaikka maksais extraa siitä, että vastaavat divarit yms puljut pitää itsensä toiminnassa. Paitsi nyt ei tarvinnu maksaa edes extraa, vaan hinnat oli paremmat kuin huuto.netissä tms. Harvoin sitä oikeen innostuu hehkuttaan, mutta compact video = 10+. Kiitti myös konkelille, jos löytyis street of rage 2 niin voisin lainata "testikäyttöön" :)
Vanha kunnon NHLPA '93:

The game also started a dispute between EA and the ruling bodies of ice-hockey. In the game, injured players often bleed, misaimed shots can break the glass behind the net, and the instruction manual makes references to injuring opposing key players, stating “Player injuries — it’s a part of the game. Knock key opposing players out of the game with an extra hard body check.”

http://en.wikipedia.org/wiki/NHLPA_Hockey_%2793

Tuota ja Maddenin futista veivattiin aika huolella aikoinaan.

Nhlpa 93 on kyllä herkkua.

Ei konkelilta tai joltain löytyis ylimääräistä ohjainta myytäväksi? Hietalahden torin vieressä majailevasta kellarikirppiksestä löytyi muuten megadrive, 1xohjain ja piuhat. Hintana maltilliset 3e, tuleepa edes joskus tehtyä löytöjä.

konkeli - 16:30, 15.10.2009 » Tuota ja Maddenin futista veivattiin aika huolella aikoinaan.
Luen koko ajan, että Madden futista ja mietin, että mitä se prinsessa futikseen liittyy. Ja kun vseuraavaksi mietin minkä ikäinen hän olisi ollut megadriven aikoihin, niin hämmennyn.

^ siinäpä oliski pelikoodaajille idea - simuloidaan 2-vuotiaan tasapaino- ja koordinaatiotaitoja ja tällä mallinnuksella toteutetaan futispeli tms.

Totta – Madden futis olisi varmasti kivaa katsottavaa! Sitä sen siskoa ei kuitenkaan tarvitsisi hirveästi nähdä.