135

Muodikkaasti otsikko numeroilla, eli ei ole koodi vaan rungon numero. Hommasin Losista craigslistin kautta gangsta trackin. Koko 46cm ja mattamusta. Homma alkoi mennä vinoon melko nopeasti ja lähettäminen alkoi kestämään, aina oli joku syy. Kyllästyin ja heitin disputen paypalin kautta. Sitten kaveri säikähti ja laittoi rungon tulemaan. Kun runko sitten tuli seurasi melkoinen pettymys; mattamusta oli kilikoli maalattu surkeasti. Valumia siellä täällä, maalattu keskiö ja ohjainlaakeri paikallaan ja vielä melko paksusti. Kun toivuin tästä tajusin, että nyt on jotain muutakin pielessä, rungon koko on 40cm, jep. Kiehahti kunnolla ja laitoin kaverille mailia melko tiukkaan sävyyn, ei sitten enää ikinä vastannut…uutta disputea ei voinut tehdä, jos sen sulkee toista ei voi enää avata.

Gangstan geometria on siitä mielenkiintoinen, että efektiivinen pituus on sama 40cm ja 46cm malleissa. 40:ssä yläputki slouppaa enemmän ja tolppaa on siten enemmän näkyvissä. Niinpä päätin sitten laittaa rungon kuntoon. Purku, putsaus, hiekkapuhallus ja pulverimaalaus. Uudet tarrat ja tässä ollaan nyt:

Testiajo varmaan ensi viikolla, jos ok tästä tulee poolo/hauska-pyörä. Muuten menee myyntiin. Tarinan opetus, olkaa fiksumpia kuin minä; olisi pitänyt pyytää lisäkuvia ja tentata vielä tarkemmin koko (kysyin sitä kyllä vielä erikseen maililla ja kaveri väitti tarkastaneensa). Jos avaatte disputen, olkaan kaikesta varmoja ennenkuin suljette sen.

Toppen!
Paitsi tuo koko säätö…

O.G on aina O.G.

Ja kuten jo todettua niin voi nyt saatana ton Cali-jäbän venkoilujen kanssa. Vittu mikä äpärä!

Mutta noilla bemaxiveiveillä + muilla sopivilla palikoilla testit, niin tuo saattaa oikeesti olla melkein ideaalipeli pooloon & kevyeen kikkailuun; geo on sen verran metka, että jakkaraa vaan ylemmäs ja ns. menoks.

Btw. Mystistä jos tilasit tarrat siitä samasta mestasta & sait ne jo. Mun paketti on tehnyt matkaa jo kolmatta viikkoa…

Tarrat on Mikalta. Jep, mun pitkillä jaloilla tosta tulee maasturimainen setuppi; täytyy nyt sitten katsoa miten paljon häiritsee.

Ok diicäälsseist’

Ajokokemus omalla s-koon rungolla oli kyllä todella positiivinen yllätys, vaikka oon pikkasen pidempi + jalat on kaiken lisäksi jokseenkin ylipitkät. En oikeesti edes myis koko pyörää, jos en olisi “akateeminen silpputyöläinen” - ja vailla nopeet-klv:t-runkoa.

Mutta tsekkaile itse - noi ekan tuotantokauden gangstat on anyways haluttua tavaraa…

Tulipa hyvän näköinen! Laitahan kuva tuosta sille entiselle omistajalle.

Tässä se nyt sitten on, maasto-gangsta. Mahtava ajaa, ulkonäkö ton korkeen tolpan kanssa mietityttää melkoisesti. Kompakti on.

HUIPPU!

No onhan tossa nyt aika hiton hyvä meininki: näppärännäköinen peli & looksit toimii kokonaisuutena myös, pitkästä satulatolpasta huolimatta. Ja taisi se ajofiiliskin siis yllättää positiivisesti…

Oliko ketjulinjaissueita bemaxikammilla? Speissaus onnistui helposti?

Entäs miten helposti onnistuu suomen kieli?

Veikeä pyörä, (melkein) kokomusta toimii tässä aika hyvin. Muhkeutta kun löytyy.

Olisitko niin hyvä, arvon nimimerkki Sirkus, ja laittaisit vastaisuudessa minulle henkilökohtaisesti yksityisviestillä äidinkielen oikeinkirjoitustaitojeni kyseenalaistamiseen liittyvät viestisi.

Tähän keskustelulankaan osittain liittyen, tahtoisin hienot ja terävät kuvat myös omista vastaavista polkupyöristäni; ne kun näyttävät ottamissani huonolaatuisissa kuvissa jotenkin tylsiltä ja elottomilta näihin Kimin upeisiin otoksiin verrattuna.

Tykkään!
Mustat ketjut vielä.

Tarkoitin lähinnä sanastoa, en mitenkään muuten halunnut vittuilla. Esimerkiksi ketjulinjaissue ei sano minulle mitään, mikä tosin voi olla omaa sivistykseni puutetta.

Joka tapauksessa, anteeksi.

^^ei mitään, saat :slight_smile:

Kysyin siksi tuota ketjulinjan asettumista - ja asettamista - bmx-voimansiirrolla ja kokemuksia siihen liittyvistä mahdollisista ongelmista, että olen itsekin kiinnostunut rakentamaan vastaavantyyppisen ratkaisun, vieläpä vastaavaan pyörään.

Ei ollut ongelmia ketjulinjan kanssa, toimii.

Melkos namu bemari=)

Heh, tuossa on kyllä satulaputken verran viitteitä maastopyörään. Hyvä kokonaisuus, vaikka itse en mikään älytön fani noiden kehien suhteen ole. Tree:n ratas ei jätä koskaan kylmäksi :slight_smile:

kim - 15:14, 22.2.2011 » Kompakti on. [
Satulaa ois ehkä varaa siirtää vähän taaksepäinkin?

Tän tyylinen pyörä näyttää mun mielestä itseasiassa paremmalta tälleen reilusti slouppaavalla vaakaputkella.