Kuuluuks toi tölkki diiliin?

tyhjä asennuskeskaritölkki ei valitettavasti kuulu jo valmiiksi edulliseen hintaan

kid_scientifik - 18:37, 24.6.2019 » olkaa: hyvä.

miks myyt ?!

kaipa se on puhdas altruismi joka ajaa minua tälläiseen järjellä käsittämättömään elinajansiirtoon :smiley: eipä sillä etteikö hyvä mieli olisi aina itsekäs teko.

kid_scientifik - 13:30, 9.7.2019 »
olkaa: hyvä.

onko toi ce-hyväksytty?

tämä tuote tuote täyttää standardin [b]EN H41574V177U[/b]

Sanoisisitko ununu, että siinä säästää oikeassa paikassa, kun sitoo jälkikasvun nippusiteillä kuormapyörän lavalle?

RTZ - 18:24, 19.7.2019 » Sanoisisitko ununu, että siinä säästää oikeassa paikassa, kun sitoo jälkikasvun nippusiteillä kuormapyörän lavalle?
Itse samaa mietin ja sain vastineeksi
ununu - 9:11, 15.7.2019 »
kunba - 9:10, 15.7.2019 » Lapsi olis kyllä paras kuljettaa isolla autolla joka paikkaan ettei vaan sattuis mitään.
:DDDDDDD tää näin kerran konttauskypärän broidin himassa kun ne sai esikoisensa hommataanko daniel sullekin

sanoisin, että motivaatiosi postata panettelua t-paita_scammisi paljastettuani on foorumia tarkemmin lukevalle väelle yhtä selvää kuin se, että et selkeästi edes lukenut ilmoitusta kokonaan. hmph.

tosiaan jos hivuttaa päätä vähän perseestä ulkoilmaan niin huomaa, että nippusiteillä on pääasiallisesti keskittävä rooli.

Sorry, en kuullu mitä sanoit, kun nauroin noita hemmetin nippusiteitä, siis vittu, niin tot mitä… Siis onks jäbyls täysin missannut hydrojarruscammin?!

Luetaan sitä foorumia.

onhan tossa tota tekstiä tietty enemmän kuin jäbien luuccu_topeissa yhteensä vaikka laskis selittelyt messiin et sikäli ymmärrän jos tldr

edit. jaa perjantaiko jo :smiley: menin klassiseen

Niinhän se on, et jäbällä on kyl tekstit kunnossa. Toisaalta on se niinkin, et hyvä tavara oikeeseen hintaan menee kaupaksi, vaikkei siinä tuliskaan kytkykauppana mitään lifecoachausta.

penkkiinsidontabisneet saattaisivat kinostella enempi keski-ikäisyytensä Potenßin kulissien takana s-kautta ämmäilevää markkinaa mutta en sitten tiedä