ununu - 22:14, 21.9.2018 » hinnat ja infot: https://www.tori.fi/koko_suomi?w=3&cg=0&ca=18&aid=222368 [b]M: - ortlieb lower anchoring hook - iphone 6 plus 64gb NIB + takuu - colnago master kompliitti 55.5cm - colnago master kompliitti 57.5cm - soma wolverine 58 seikkailurunko - pelago stavanger 59 runkosetti - look al 264 ratarunkosetti - thermarest neoair makuualusta + pumppu - selle royal seta satula - patagonia down sweater hoody mens black m kevyuntuvatakki - look lukkopolkimet - campagnolo record ratakiekot - campagnolo rataratas - stronglight a9 1" ohjainlaakeri neulalaakereilla - shimano 600 1" ohjainlaakeri - multitool ketjunkatkaisimella - challenge latex corsa lateksisisurit - rapha merino mesh t-shirt - krnky vaimari - 100wh polymeeriakusto - itm tomahawk stemmi - look ergostem stemmi - mks fit alpha sports njs remmit [/b] https://www.tori.fi/koko_suomi?w=3&cg=0&ca=18&aid=222368 O: - [s]musta pelago sibbo 59[/s] oranssi open up - pelago commuter x mankkamies edit -etutarakka - nitto xl rack struts - vapaaratas, esim white tai blb - thudbuster st 27.2mm (saat ton 26.8 vaihdossa!) - tandem-pyörä - ideaalisti 20-406 etukiekko levyjarrulle, renkaita voi myös tarjota - sähkömuunnossarja 20" vanteisella etumoottorilla + tarakka-akulla. myös keskimoottorit kiinnostaa mut vähemmän. - ysärikona tai muu hobo - kunnollinen normaalikokoinen tai pitkäkaarinen u-lukko eli onguard tai kryptonite double deadbolt lukituksella - dynamokiekko tai kiekkosetti. tarjoa millä spekseillä tahansa ni katotaan - 650b retkikiekkosetti ulkoisille vaihtajille - kaikenlaista ihanaa palikkaa seikkailupyörääni kuten bar end shifterit yms. - uudet teräslokarit 28” 50mm esim gb - kierteellinen 1 1/8" ohjainlaakeri, esim. musta xt tai sit tange konelaakereilla - nitto r10 - 27.0 / 400mm satulatolppa - musta 26.2 tolppa - surly moloko - alpkit fu manchu - jones loop - chris king nothreadset 1 1/8” - tarrapommitusmateriaalia - upeita retkipätsejä - uusi mattamusta bcd74 30t eturatas - asiallinen rihtauspukki esim. ts-2.2 ja siitä jytkymmät - kunnollinen ja tuhti kiinni pultattava ruuvipenkki - sega megadrive 16 bit - hmm jotain mitä en tiedä vielä tarvitsevanihttp://www.bikepacking.com/wp-content/uploads/2017/06/SC-Brad-Serls_3.jpg
https://i.imgur.com/cUoamtK.png
https://i.imgur.com/K8Bs2Qy.jpg
https://i.imgur.com/uPJpkyH.jpg
https://i.imgur.com/8smvCM9.jpg
https://i.imgur.com/2myQss7.jpg
https://i.imgur.com/Lbb5gie.jpg

https://farm4.staticflickr.com/3911/33185603902_ba53013046_o.jpg
https://i.imgur.com/NymgPkg.jpg
https://i.imgur.com/p3rrs3P.jpg
https://i.imgur.com/slNWe04.jpg
https://i.imgur.com/823ezCtl.jpg
https://i.imgur.com/yMEW24al.jpg
https://i.imgur.com/F1lE5XV.jpg
https://i.imgur.com/f6mYJVP.png
https://i.imgur.com/xCUdLNXl.jpg
https://i.imgur.com/EAvBUCll.jpg
https://i.imgur.com/Q7P2GQT.jpg
https://i.imgur.com/IB2HCrq.jpg
https://i.imgur.com/mycSkCJl.jpg
https://i.imgur.com/uGYpXaQl.jpg

polkupyörä fillari tsygä cargo laatikkopyörä rahtipyörä lastenpyörä tavarapyörä bullitt christian soma omnium ratapyörä ratarunko maantiepyörä maantie maasturi maasto maastopyörä mtb ysäri kasari maasturi retkipyörä touring konversio fiksipyörä fiksi fixi fixed gear fixedgear kiinteävälitteinen kiinteä

singlespeed single speed sinkula jopo yksivaihteinen fixy ensifiksi
yksivaihde.net yksivaihde yksi vaihe vintage antiikki annetaan ilmainen runko
runkosetti road bullhorn satula tolppa droppi tanko ohjaamo jarrukahvat
vaihtajat stemmi kammet kampisetti polkimet kiekot vanteet vanne dynamo napa
navat pinnat pinna nippeli nippelit renkaat rengas tuubi avorenkaat sisurit
sisäkumi keskiö kasettikeskiö gxp neliskantti kilpuri kilpapyörä
harjoituspyörä lenkkipyörä teräs alumiini muhvirunko nos new old stock eroica
thomson enve edge stronglight peugeot columbus gilco sl slx reynolds 531
gitane rossin masi benotto bottechia stronglight peugeot columbus gilco sl slx
reynolds bridgestone panasonic cinelli de rosa itm 3ttt eddy merckx look 264
al264 kg233 gt pulse kinesis khs klein velo-orange tommasini battaglin batavus
basso record nitto miyata pinarello surly fuji on-one konga pelago dura-ace
ultegra chorus sram red force rival campagnolo shimano xt xtr colnago njs keirin selle italia vitus
yamaguchi bianchi flite concor cannondale track pista velodromi scott
motobecane vicini stronglight mavic helkama ortlieb bike packing ultra romance radavist wolverine icespiker ice spiker pro tarp pressu sadekatos sadesuoja teltta alpkit hammock riippumatto sääski hyttys ticket to the moon langaton bluetooth PA kaiutin ue boom box jbl kajarit skobet ghettoblaster genelec boombox sound system soundsystem
#pelago #pelagobicycle #pelagobicycles #pelagoantwerp #pelagobrooklyn #pelagobristol #pelagocapri #pelagosansebastian #pelagoairisto #pelagohanko #pelagosaimaa #pelagostavanger #pelagosibbo #servemypurpose #pyöräilytalvi #yksivaihde #kaupunkipyörä #polkupyörä #pyöräily #huutokauppakeisari #huutokauppa #finnishdesign #fillari #pyörä #helsinki #helkama #tunturi #jopo #monivaihde #myydään
https://www.tori.fi/koko_suomi?w=3&cg=0&ca=18&aid=222368

Edit. Tuntia aikaisemmin tehty topsu samoista romuista löytyy [täältä](https://www.yksivaihde.net/old/33160/874549).

hmm

olisko joonas foorumiloman tai oikean loman aika. huoli ja hätä on varmasti monella kova.

Voisko tän perseilyn lopettaa?
Samat säännöt kaikilla myyntitopsuissa, oikeesti haloo modet!

hmm

daniel voitko perustelemattoman reaktiivisen älähtelysi sijaan joskus esim… olla hiljaa? oikeesti. pliis. tosi raskasta.

kyllä tolla huutelulla topit menee lopulta viikoksi lukkoon niinku on nähty, mut en oikeen ymmärrä sen pointtia kun ilmoitan kerran viikossa siinä missä muutkin.

löydän tuolta myyntisektorista aika monta paskemmin tehtyä ilmoitusta tälläkin hetkellä et pitäskö teidän mennä sinnekin vähän huutelemaan et ois kaikilla sama kohtelu lol

Moi. Onko niiden hintojen laittaminen näkyville tosiaan nyt joku kynnyskysymys, vai kaipaatko sä vaan näin pahasti huomiota? Ootko jotenkin niin special, että saat tehä ite säännöt? Vai mikä tää sun rakennelma on?

Edit: jos huomauttelu tuntuu raskaalta, niin kannattaa varmaan toimia sillä tavoin, ettei huomauttelulle ole esim: mitään aihetta? Vai onko joku syy, jonka vuoksi tää ei ole vaihtoehto?

Hmm.

Kun ja vaikka nyt ootte rekisteröityneet tänne nähtävästi huomattavasti rivijäsenemme nimimerkki asb:n tuottaman Toimintamalliohjeita ilmoituksen laittajille -postauksen jälkeen niin toivoisin myös teidän käyvän silti tutustumassa siihen ihan silmät kädessä. Juuri siihen mihin kaikki aina viittaavat. Se on muuten yllättävän erilainen mitä kuvittelette sen olevan. Jopa liian lepsu.

Eli vaikka hintapyyntien esittämisestä ei ole minkäänlaista määräystä niin täällä on 10 vuoden aikana muodostunut tavaksi laittaa hinnat itemeille. Itsekin olen näin aina tehnyt koska se on mukavaa ja helpottaa kaikkien elämää. Hintapyynnit ovat tälläkin kertaa nähtävissä. Tjeu!

Jos taas oli tarkoitus tulla vain ns. a) riehutettavaksi b) neuvomaan esillepanossa niin kiitti, mut ei kiitti :slight_smile: ellet sitten ole valmis hoitamaan duuneja itse. Mulla kun ei oikein jaksut riitä esim. edes fillaritori-ilmojen tekemiseen ja valitettavasti pelkkä numeron editoiminen tonne otsikonomaisen listan viereen ilman kontekstia on nyt vaan jotain mitä en aio tehdä koska siinä ei ole järkeä kenenkään kannalta. Ennen kuin kysyt uudelleen niin edes sinun yöunesi ei ole riittävä syy. Upottaisin toki yksilölliset linkit listaan, mutta kun torille joutuu tekemään välillä uudestaan ilmoituksia samoista kohteista niin menisi työlääksi. Kaiken infon dumppaaminen taas samaan topiin tekee ilmoituksesta raskaan silmäiltävän ja jos teen joka kamalle oman topin niin tulee välitöntä negatiivista palautetta vielä enemmän kuin nyt.

Hyvä.

Täällä on myös muodostunut toisenlainen käytäntö eli kun meno menee riittävän paskaksi esim. topiinhuutelijan osalta niin asiaa aletaan hoitamaan ensin yksityisviestein, sitten permabanneilla ja lopulta laajamittaisella sivustoon kohdistuvalla ddos-hyökkäyksellä.

Moi. En näe hintapyyntejä ilmoituksessa. Huomasin toki, että torissa on, ja siksi tiedustelinkin, että miksi niiden laittaminen suoraan ilmoitukseen on niin vaikea juttu? Eikse helpottais esimerkiksi potentilaalisen ostajankin osaa? Saattais vaikka kauppa käydä sujuvammin? + olis yks juttu vähemmän, josta sulle niin ikävän raskaasti huomauteltaisiin?

Edit: Ai kato, ninja kävi taas. No, tiedät varmaan mitä teet, ja myös sen, miten foorumi reagoi. Että eipä muuta kuin lisää paskaa huuleen sitten vaan.

jeppis meno