Töölön pyörä 5v 21.11.2020 ja synttärivisa

(Below in english)

Töölön pyörä viettää viisivuotispäiviään lauantaina 21.11… Tervetuloa mukaan juhlimaan kanssamme – myös etänä tänä vuonna :slight_smile:
Olet tervetullut kaupallemme viihtymään ja tekemään aleostoksia 21.11. 12.00-16.00. Tänä kyseisenä päivänä on voimassa -20% alennus kaikista tuotteista ja lisäksi erikoisalennuksia valikoiduista myyntiartikkeleista.
Varsinaisia juhlamenoja ja suuren synttärivisan palkintojenjakoa voi seurata Töölön pyörän juhlalivestreamissa lauantaina 21.11. kello 21.00. Julkaisemme linkin streamiin piakkoin nettisivuillamme www.toolonpyora.fi ja sosiaalisessa mediassa.

Tervetuloa myös osallistumaan Töölön pyörän suureen synttärivisaan!
Parhaiten suorituville on tarjolla liuta hienoja palkintoja:

  1. palkinto: voittajan toiveiden mukaan kasattu dynamokiekko
  2. palkinto: pari Blaholin herkkupusseja
  3. palkinto: “Get Rad Be Radical” -zine
    Kaikkien ilman palkintoa jääneiden kesken arvotaan lisäksi yksi Blaholin työkalupussi.

Visan kysymykset löydät ohessa. Palautathan vastauksesi 18.11. 24.00 mennessä! Vain ajoissa palautetut vastaukset huomioidaan. Voit palauttaa vastaukset osoitteeseen info@toolonpyora.fi otsikolla “Synttärivisa” tai vaihtoehtoisesti fyysisesti liikkeeseemme (vaikka pergamentille sulkakynällä kirjoitettuna) aukioloaikoina ma-pe 10-18 ja la 12-16. Synttärivisan voittajat ja oikeat vastaukset julkistetaan livelähetyksessä 21.11. 21.00.

Linkki visaan: Töölön Pyörän viides syntymäpäivävisa

Töölön pyörä celebrates it’s 5th aniversary on Saturday 21.11… Welcome to join the celebration – also remotely this year :slight_smile:
You’re most welcome to visit our shop and make some good discount purchases on the 21.11. 12.00-16.00. For this one special day, we offer -20% discount for all our products and additional special offers on selected articles.
You can follow the festivities proper and the results of The Grand Birthday Quiz on the special jubilee live stream on Saturday 21.11. at 9pm. We’ll soon publish the link to the stream on our web page www.toolonpyora.fi/ and on social media.

We also welcome you to take part in our Grand Birthday Quiz!
The best performers will be rewarded with splendid prizes:

  1. prize: a custom front dynamo wheel, hand built according to the wishes of the winner
  2. prize: a pair of Blahol -feed bags
  3. prize: “Get Rad Be Radical” -zine
    Additionally, a Blahol tool bag will be raffled among those who didn’t win any prize.

You can find the link to the quiz below. Please return your answers before 24.00/midnight on Wednesday 18.11.! Only answers returned on time will be accepted. You can send your answers to info@toolonpyora.fi with a title “Birthday Quiz” or alternatively deliver them in person to our shop during open hours (mon-fri 10-18, sat 12-16), preferably written with a quill pen and fine quality ink on a parchment. We’ll announce the winners and the correct answers on a live broadcast on Saturday 21.11. at 21.00.

Link to the quiz: Töölön Pyörä 5th Birthday Quiz

Mä saan ton tiedoston näkyviin, mutten keksi miten sen lataisi?

Tuohon oli näköjään jäänyt vanhan version teksti vahingossa eli valitettavasti joutuu itse kopioimaan tekstin ja kuvat.

Haluaisimme huomauttaa että visan palautus sulkeutuu tänään keskiyöllä! Montaa vastausta ei ole vielä tullut eli mahdollisuudet voittoon ovat vielä täysin auki!

Noniin kohta lähtee käyntiin visan tulosten julkistus ja yleinen ilonpito livestream lähetys!

tuon linkin kautta pääsette seuramaan: Jitsi Meet

ei tarvi kameraa eikä mikkiä ne voi alussa kieltää mutta saa toki huudella myös jos on jotain sanottavaa!

Kiitos kaikille visaan osallistuneille! Oikeat vastaukset visaan löytyvät suomeksi alta, englanniksi käännämme ne myöhemmin.