Toivottomuustopic

Mitä tässä voi enää sanoa?
Meneekö kiinnostus?
Kirjoita tänne!

Kaikki toivo on viety. Tää on siis toivotonta.

Ei joo kiroilu kyllä auta.

E: Eli avatakseni;

Selle Italia® SLR satulan hiilarikiskot eivät istu Thomson® Elite satulatolppaan.
Tästä johtuen satulaa ei voida edes kiristää paikoilleen, mikäli halutaan saavuttaa oikea (lue vaaka) asento satulalle, sillä taakse jäävä kiristyspultti ei yletä tarpeeksi pitkälle kiristyäkseen vastakappaleelleen.
SystemEx merkkiseen satulatolppaan satula istuu, mutta kiristys on vitusta, ja kuuluu ilkeitä ääniä kiristäessä riittävän kireälle. Siksi vaihdoin. Jos nyt joku sattuu tällä ukotusfoorumilla kysymään.

vinkki: yläosan päällä lukee “FRONT”

nuub

hyvätopik. ylös.

lol

Hahhahaa!
Fobba heitti mulle yksärillä sen, mitä Rapu sanoi tähän. Ja Vuti. Ja kai myös Kid!
Mut hei, pitäkää ylhäällä, jos jollain muulla vaikka on jotain oikeita ongelmia.
Pakko silti olla hämillään tosta kiskojen etäisyydestä toisistaan. Ehkä sillä on joku funktio, että ne pitää pakottaa noihin satulatolpan uriin.

epic

Rapu - 20:06, 4.9.2012 » vinkki: yläosan päällä lukee "FRONT"
Toivottavasti pelastit Alin päivän. edit. Näimmä onnistui. Jee.

Piti siivota pyörärojut, että saa toisen pyörätelineen mahtumaan huoneeseen. Kristus, mikä duuni.Pelkkiä sisureita, jotka olen säästänyt siinä uskossa, että ne joskus paikkaisin, löytyi tusinan verran. #thisshitisneverending

mä oon aina epäillyt tota tompsoneitten laatua.


Joka ilta pistän nukkuun jalkopäässä tollanen runko. Pursuitkesästä tulee syksy ja talvi ja kevät ja kesä taas enkä ikinä saa tuota ajokuntoon kun kaikki aika menee tällä vitun saarella tai junassa istuessa.

Seison reunalla ja tuijotan flunssakuoppaan.

Onko vähän ärsyy.

+1 nyt jumalauta alkaa jo tekee mieli hypätä sinne vitun kuoppaan. miksei flussat oo niinku enne et kuumetta oli aina sen 39 ja jotain niin kauan kun sitä flunssaa kesti ja sit kaikki oli ok, mut ei ku nykyään on vaan jotai evoluution kehittämiä superviruksia jotka nostaa hädin tuskin kuumeen pariks päiväks ja sen jälkeen yskitään, röhitään, aivastellaan ja niiskutetaan se kaks viikkooo ihmetellen, että miten yhteen ihmiseen mahtuu näin v***sti räkää.

edit. satulatolppa aiheeseen ainakin ilmeisesti joissain tapauksissa hiilarikiskoiset satulat joidenkin tolppien kanssa vaatii erillisisen päivitys osa kiinnitys kohtaan. Näin ainakin rithcey ilmoittaa omien satuloidensa kanssa käytettäessä heidän omaa 1-bolt systeemillä toimivia tolppia. mutta tämä näemmä johtunee siitä että kiskot ei olekaan 7x7mm vaan 8x8,5mm, mut joo hyvä et toimii.

++++ Sairastin kesäflunssaa kaikkineen yli kolme viikkoa alkaen elokuun alusta, ja vasta tällä viikolla kone on taas käynyt normaaliin tapaan treeneissä.

snaamari - 10:24, 6.9.2012 » miksei flussat oo niinku enne et kuumetta oli aina sen 39 ja jotain niin kauan kun sitä flunssaa kesti ja sit kaikki oli ok, mut ei ku nykyään on vaan jotai evoluution kehittämiä superviruksia jotka nostaa hädin tuskin kuumeen pariks päiväks ja sen jälkeen yskitään, röhitään, aivastellaan ja niiskutetaan se kaks viikkooo ihmetellen, että miten yhteen ihmiseen mahtuu näin v***sti räkää.
Tämä

Sain rakennettua ratapyörän. Velolle olisi matkaa kaikki 500 metriä, mutta elämä ei salli. Velokesä 2013?

raha on kokoajan loppu

mankkis - 11:36, 6.9.2012 »
snaamari - 10:24, 6.9.2012 » miksei flussat oo niinku enne et kuumetta oli aina sen 39 ja jotain niin kauan kun sitä flunssaa kesti ja sit kaikki oli ok, mut ei ku nykyään on vaan jotai evoluution kehittämiä superviruksia jotka nostaa hädin tuskin kuumeen pariks päiväks ja sen jälkeen yskitään, röhitään, aivastellaan ja niiskutetaan se kaks viikkooo ihmetellen, että miten yhteen ihmiseen mahtuu näin v***sti räkää.
Tämä
Toistaiseksi vältytty, töissä kuitenkin ollut jengiä kipeenä joten lähiviikkoina selviää miten käy merkkarin.

teijän pitäis juua niit ihmejuomia mitä kaupasta saa. Tai valkosibalin kynsiä aamusin. Ei flunssat iske! (koputan puuta)

Mitä nyt taas kun ohjainlaakerin putsauksen jälkeen vanha stemmi ei enää muka mahdu sisään VMPVMPVMP

Avaa lukkorengas vai mikä se nyt on nimeltään ohjainlaakerissa. Laakerin kun kiristää niin se välillä tekee ruotoputkesta just sen nanometrin liian pieneksi. Lukkorengas auki, slide that stem in (LUBE!), laakerin kiristys and you’re golden.

Edit. Miks mä sulle selitän kun sä silti tiedät nää jutut.