Toimijoita HUG BikeShopin järjestämään fillaritelakka-tapahtumaan.

Moikka,

Olemme HUG BikeShopissa järjestämässä fillaritelakka-nimistä tapahtumaa ensi kuun alussa LA 8.8. Tapahtuman pääpaino on itsetekemisessä ja osallisuudessa. Pystytämme pieniä työpisteitä ympäri maanalaista toimitilaamme, joissa kävijöillä on mahdollisuus korjailla, maalata, tehdä stencil, jolla koristaa fillaria ym. Tapahtuma kestää koko päivän 10-20 ja päättyy pyöräaiheiseen elokuvaan. Kaikki tekeminen on ilmaista ja mukana voi olla niin kauan kuin haluaa tai jaksaa.

Haemme lisää osallistujia mukaan, jotka voisivat jakaa tietoa, opettaa ja opastaa jotakin missä kokevat olevansa hyviä: kiekkojen nopeaa rihtausta, vapaarattaan asennusta, pyöräpoolon sääntöjä, liikennesääntöjä, kuinka otat oikeaoppisen kuvan fiksistäsi. Oikeastaan mitä tahansa fillareihin liittyvää. Tai pistää pystyyn pienen POP-UP henkisen myyntikojun, jossa voivat myydä fillariaiheisia juttuja tai kakkua kahvia yms. Tällä hetkellä meiltä puuttuu myös DJ, joten jos soittelet levyjä niin apuasi tarvitaan.

Tämän lisäksi yritämme kerätä HUG:n ympärille pysyvämpää pyöräilijöiden joukkoa, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneita opettamisesta, kurssitoiminnan vetämisestä, tapahtumien järjestämisestä. Teillä on idea, meillä voisi olla sille paikka.

Jos teitä kiinnostaa tulla mukaan tekemään mukavaa tapahtumaa, niin ottakaa yhteyttä.

Anton/HUG

HUG BikeShop
+358 40 8433540
anton@hugbikeshop.fi