TMA: Ciöcc

Olis edes yksivaihteinen.

^Onpa paljon väliä kun rungosta on kyse.
Mielenkiintoinen peli, ei taida kuitenkaan olla ensimmäinen “conti” ciöcc jonka olen nähnyt, googlella lisää?

^^ Ja ikää oli?

Onko mitään hajua vuosimallista? Jarrut näyttävät Campan 90-luvun malleilta. Stemmi näyttää ITM Goccia:lta 90-luvulta ja ohjainlaakeri Campan 90-luvun lopun/2000-luvun alun mallilta. - muista osista on paha sanoa mitään, koska kuvat ovat pieniä.

Takahaarukan maalit näyttävät oudoilta/päällemaalatuilta - onko rungossa viitteitä läpikromauksesta? so. koko runko kromattu ennen maalausta. Ts. paistaako mahdollisista kolhuista kromi vai ruoste?

Onko tässä joku kompa? Valmistaja ja malli näkyvät lukevan rungossa, joten tunnistamisen pitäisi olla helpohko juttu, ja keskiön perusteella se lienee suht varmasti Ciöcc.

Iänmäärityksen osalta arvaisin, että se on peräisin vuosituhannen vaihteesta, muutama vuosi jommalta kummalta puolelta. Aivan 90-luvun loppu voisi olla hyvä veikkaus, sen jälkeen kierteellisiä keuloja ei ole paljon näkynyt ennen kuin taas aivan viime vuosina.

Täällä Lappeenrannassa noita myytiin kivijalassa pitkään (toi kait maahan), harmillisesti vain puljun perustaja kuoli juuri äskettäin. Vaimo saattaisi tietää noista jotain / kaivaa esitteitä mahdollisesti. Suosittelen ottamaan yhteyttä jos vaikka jotain infoa ois jäljellä. www.system1.fi