The 2nd Annual Winter TWEED RUN Helsinki

Hyvät Naiset ja Herrat, Ladies and Gentlemen! On jälleen talven tyylikkäimmän ja tunnelmallisimman pyöräilytapahtuman aika: The 2nd Annual Winter TWEED RUN Helsinki pidetään lauantaina 4. helmikuuta 2012.

Kokoontuminen ja lähtö kello 13.00 Tuomiokirkon edustalta. Seuraamme Helsingin kuvankaunista eteläistä rantaviivaa, viimevuotista reittiä mukaillen. Iltapäivätee nautitaan Kahvila Regatalla ja iltamatinea eli afterparty vanhaan tapaan Roadweirdoes Parkissa (Kivihaantie 16). Tarjolla seurustelua, virvokkeita, elävää musiikkia ja iloista tunnelmaa.

Öljytkäähän siis velosipedinne ja rasvatkaa vartalonne. Kaivakaa tweed-mekot ja sarka-asut komeroista. Täyttäkää taskumattinne, pyyhkikää syksyn mudat ajolaseistanne ja pölyt derbyistänne! Ja laittakaa ilosanoma kiertämään! Tervetuloa siskot ja veljet, pyöräilyn rakastajat ja tyylikkään olemuksen ystävät!

HUOMIO: Kaikenlaiset polkupyörät ja asukokonaisuudet tervetulleita!

Facebook

voishan sitä herraspyörylän kaivaa ullakolta talviajoille.

hitsi, viikkoa myöhemmin, niin olis voinu tulla kressulla liukastelemaan =) have fun =)

Cool & cool.

Tapahtumalla on myös pakkastakuu (ja viimevuonna itsellä oli kuumetta sata, mutta silti lähdin kuvaamaan).

Äh, sarkamantteli on 400 kilometrin päässä. Täytyy tilata se postitse tänne.
… voisikohan Cargoon laittaa samovaarin?

Ilvestä voisi ulkoiluttaa jos ei oo ihan toivotonta loskakeliä.

Mukana.

Nostetaanpas tämä.

Tämä oli todella mukava tapahtuma. Kiitokset järjestäjille.
Harmi vaan että flunssaa on sen verran etten ajanut koko matkaa loppuun asti ja missasin näin tanssit ja saunat. Tuomiokirkko-Regatta-Ruoholahti maisemareitti riitti mulle. Ensi vuonna sitten uudestaan!

Hienoa oli, toivottavasti kyytiläinenkin oli tyytyväinen, vaikka siellä Hietsussa tuli extramutkia kun etupyörä ei pitänyt. Ei tullut yhtään kylmä :wink:

Teemu ™

Näkyy jo ensimmäiset kuvatkin tapahtumasta ehtineen nettiin. Kuvia Tweet Run 2012:ta.

Hei.

Itse olin Cargolla liikkeellä, ei vaan mielikuvitus riittänyt sellaisiin releisiin, että niillä olisi kyennyt ensin 15 km Kilosta Senaatintorille ajamaan, ja sitten vielä jotenkin sen rantareitin ja kotiin selviämään. Ensivuonna uudestaan, mutta vähän väljemmällä aikataululla että ehtii rauhallisemmin polkemaan, ja ehkä vaatteitakin vaihtamaan. Paluumatkalla takki jäätyi aika koppuraksi :wink: Myös Bagaboon laukku otti pakkasessa vähän hittiä, mutta sekin on taas harsittu kasaan. Tarkoitus oli pitää se laatikossa peiton alla piilossa, mutta tulikin riksahommia.

Tässä muutamia kuvia pääasiassa Regatasta, siellä oli nuotion äärellä mainiota elävää musiikkia, eli tästä kuvasta kohti vanhempia kuvia:

WinterTweedRun kuvia

Enkkuhesarin kuvat vissiin viimevuodelta.

^ niin olikin… Deletoin.

Videota areenassa. Alkaa kohdasta 3 min.
http://areena.yle.fi/video/1329931286416