Tarve poistunut

Eikös täällä joku aika sitten haettu lainapyöriä vierailijoiden käyttöön? Vois sopia siihen paremmin, kuin KOF-palkinnoksi.

Tästähän syntyis ens kesän KoFfeihin loistava ohjelmanumero. Voittaja saisi skabojen päätteeksi kunnian heittää tän levykiekkopyörän spektaakkelimaisesti sillalta!

Voittajalle bannerituloista sorttiaseman kulut.

waltsu - 12:52, 5.3.2015 » Voittaja saisi skabojen päätteeksi kunnian heittää tän levykiekkopyörän spektaakkelimaisesti sillalta!
Tämä.

Siel itämeressä on ihan riittävästi paskaa jo muutenkin. Hyväksyn jos joku sitten sukeltaa sen ylös.

^Totta kyllä. Jos laittas benjiköyden päähän?

RTZ - 13:42, 5.3.2015 » ^Totta kyllä. Jos laittas benjiköyden päähän?
öö mietitään vielä jooko.

Kuulostaa nimittäin ihan saatanan tekosilta. heität tän fillarin mihin tahansa, niin aina se tulee takasin.

Ihme tarve jengillä taas vittuilla. Onko syynä idea, vai idean toteuttaja? :wink:

Multa saa jonkun rottasen satulan tähän.

Uomo - 13:47, 5.3.2015 » Onko syynä idea, vai idean toteuttaja? ;)
Sekäettä. edit: ei idea sinällään ihan täyspaska ole, mutta en mä tiedä kui moni on käppäprojun voittamisesta loppupeleissä tyytyväinen... Kuten itsekkin sanoit, lainapyörä tms juttuun tää ois fiksumpi. Jollain fiksuilla osilla eikä +2kg käppälevykiekolla.

Toi eteenpäinkierrätysidea oli nyt vaan yks heitto. Anyways toi levy on sellanen, mikä jää ns alkuperseilyn jälkeen käyttämättä, niin kelasin jokatapauksessa lahjoittaa sitten tulevaisuudessa eteenpäin, mutta yritän nyt johonkin buildiin sen mahduttaa tässä välissä. Mulle tuli mahis hankkia aika halvalla ehkä snadisti kiero maantierunko, niin tsekkaan sen tilanteen tossa ja katson sitten lisää.

josbanse - 14:15, 5.3.2015 » Toi eteenpäinkierrätysidea oli nyt vaan yks heitto. Anyways toi levy on sellanen, mikä jää ns alkuperseilyn jälkeen käyttämättä, niin kelasin jokatapauksessa lahjoittaa sitten tulevaisuudessa eteenpäin, mutta yritän nyt johonkin buildiin sen mahduttaa tässä välissä. Mulle tuli mahis hankkia aika halvalla ehkä snadisti kiero maantierunko, niin tsekkaan sen tilanteen tossa ja katson sitten lisää.
Yhtä toivottu lahja kuin kuppa tuo kiero maantierunko varustettuna paskalla mutta painavalla diy -levykiekolla. Hyvä meno.

Tee se levykiekko loppuun, pinnasta tasainen. Muistaakseni se näyttää viimeisissä kuvissa siltä, että käppäromantikoillakin voi tehdä kehtaamisen kanssa tiukkaa.

Tavoitteet vähän korkeammalle kuin kasata pyörällinen paskaa jonkun epäonnistuneen diy-prokkiksen ympärille ja dumpata se “palkinnoksi”.

Uomo - 13:47, 5.3.2015 » Ihme tarve jengillä taas vittuilla. Onko syynä idea, vai idean toteuttaja? ;) Multa saa jonkun rottasen satulan tähän.
sanoisin että idea.

tossahan se oli hyvin kiteytettynä.

Mut hei: kannattaa tsekata.

Voisin lahjoittaa mun ekan muunnoksen. Nopsa Picnic Specialin. Tun hätänen rupsuit.

Onhan näitä romuja ennenkin jaettu DFL:ille. Ite oon kyllä sitä mieltä, että DFL pokaalin pitää aina olla se isoin ja hienoin. Ehkä oon vähä vinksahtanu.

Mitä asiasta mieltä käyttäjä nimimerkki kid_scientific?

hyvä idea. raikas idea.

:smiley: krispi ja freesi tekstuuri.

Pakko sano että onneksi katsoin! Pyrin pysymään kaukana täältä.