Tampere

Olisikos Tampesterin suunnalla kenelläkään kiinnostusta lähteä porukalla neppailemaan? Kaljan juontia, kikkailua ja muuta asiaan kuuluvaa…

Mä olisin edelleen innostunu siitä poolosta. Ja kaljastakin oon yleensä oman osuuteni hoitanu. Neppailua voin tulla ihmettelemään.

Mistä sais laskettelusauvoja, niin vois tehä mailoja?

Poolo kuullostais kyllä hyvälle. kai noita jostai kirpputorilta pientä korvausta vastaan sais, täytyy yrittää metsästää…

tähän aikaan vuodesta laskettelukeskukset alkaa heräämään tulevaan kauteen… eli kandee käydä vuokraamossa kysymässä jos ois vääntyneitä/parittomia sauvoja odottamassa täyttömaalle kuskausta.

…en mä kyllä kirppiksilläkään (ainakaan täällä hellsingissä) ole yli kahta euroa/sauva joutunut maksamaan, joku 20+ stagaa kuitenkin tuli kesällä nikkaroitua ja niihin raaka-aineet metsästettyä.

poolon peluu kiinnostaa! pitääs vkl käydä ratsaamassa kirpparit jos löytyis niitä sauvoi.

Jos Tampereelta löytyy joku sporttidivarimainen pulju, niin sellaisista löytyy. Romukirpparit on kans kova sana.

Its as viime viikolla bongasin yhdeltä roskalavalta Erottajalta laskettelusukset, en jäänyt penkomaan kun olin vanhempien kanssa liikkeellä, mutta olis sieltä kai löytynyt sauvatkin…

Mä voin väsätä mailoja, jos joku löytää noita sauvoja. Ite oon vähän laiska kirppareita koluamaan. Jossain Kalevassa päin oli ennen joku käytettyä urheilukamaa myyvä liike, mutta en tiedä onko sitä enää. Voi olla, että kelit alkaa olla haasteellisia jo, mutta ehkä kuivia syyspäiviä vielä tulee. Mut nythän alkaa olla jo vaadittava minimi kasassa, kun mikkovee vielä lähtee mukaan.

Mulla olis vanhempien luona kyllä sauvoja, mutta en ihan näillä näppäimillä ole sinne menossa, mutta kyllä niistä ensi kesäksi mailoja syntyy… Hienoa jos saadaan porukkaa kasaan pooloilemaan!

eipä löytynyt ensimmäistäkään sauvaa eli taitaa mennä poolot ens kesään. pitäiskö kuitenkin jonkinmoinen meat&great-tre pitää, vois mennä kurvailemaan prisman-parkkikselle tms ja ajella siitä baariin. yritetään bookata hyvät kelit…

Täytyy sitten ens kesäks järkätä mailat ja pelaajat yhteen. Olisikos ens viikolla kiinnostusta lähteä kurvailemaan, jos säät sallii?

Kyllähän sitä vois lähtee, kalevan alueen mestat sopii meikälle paremmin ku hyvin. Prisma voi olla vähän kinkkinen arkena, mut eiköhän sieltä joku vapaa nurkka löydy, jossei, niin jäähallilta luulis löytyvän. Ilmatieteen laitosta sitten vaan väijymään.

joo prisman parkkis toimii vasta ysin jälkeen, mut sitten toimiikin tosi hyvin. ja siinä kulmilla tosiaan noita paikkoja riittää. foreca veikkaisi että ke-pe voisi olla kelejäkin.

Radio-kirppiksellä oli yhet sauvat euron pari.

-Olli

keskiviikkona ja torstaina näyttäisi foreca rantakeliä. olisiko toisena iltana esim kuuden maissa kiinnostusta kokoontumisajolle?

Juu-ei-ehkä-en tiedä. Flunssa painaa päälle, joten huomisen kunnosta ei tiedä, mutta 6 on hyvä aika. Käyn jokatapauksessa tänään Radiokirppiksellä, jos noi sauvat olis vielä siellä.

Ja sauvat hankittu, joten pari poolomailaa lähtee valmistukseen.

Huomenna vai torstaina kokoontumisajo? Mulle passaa molemmat…

Olisko torstai vie vähän parempi kelien puolesta? Huominenkin varmaan käy, ihan varmaks en vie pysty sanoon.

Ääni torstaille. Heikko meinaa sortua elon tiellä, mutta ehkä huomenna…

laitetaan torstai kello kuus. särkänniemen parkkiksella on varmaan nykyään aika hiljaista, olisiko se hyvä paikka? vai joku muu, mikä?