Tampere 24 - HUOM! ajetaan 23.7

23.7 Tampereella liikutaan lujaa Jack Jofa -hengessä. Vuorokausi alkaa 1800 ratinan sillan alla pidettävällä agenttibrieffillä ja päättyy luonnollisesti siihen, kun kaupunki on pelastettu tai sitten lähetysajan päättymiseen.

Taisteluvarustus: kaksi renkainen menopeli, kirjoitusväline, kaksi yksikköä paikallista valuuttaa, taisteluvyö(reppu tai lähettilaukkukin käy), jofan kypärästä pluspisteitä.

Eli vuorokausi alkaa vuorokauden etuajassa 23.7 klo 1800!

kyllä, ehdottomasti kyllä

Mä en pääse koskaan leikkeihin mukaan. kyynel

Saatans, kuulostaa kovalta setiltä, mutta kun pitää olla ihan eri maassa. Koittakaa pelastaa kaupunki, niin on koti mihin palata aikanaan.

Voishan tuohon ensikertalaisena osallistua jos ei ihan yksin tarvi polkea. :slight_smile:
Onkos tuo Ratinan silta se uus kävelysilta vai…? Kypäräpakkoa ei liene ole? Mulla on pelkkä fullface ja sitä ei ihan mielellään kaupunkikäytössä käytä… :slight_smile:

No, ainakin Overdrive voi varmaan kannustaa kypäränkäyttöön kattavan empiirisen aineiston pohjalta. Jokainen toki omalla vastuullaan, mutta jos oikeasti haluat halvan henkivakuutuksen, saat multa lainaan tavallisen maantiekypärän ultimaattisen mageella Tappara-värityksellä.

No vois jonkun perus kypärän ostaa CRC:stä kun kerran kiekotkin sieltä ostan… Ei tarvii sit lainailla tulevaisuudessa.

Mutta tosiaan, onko tää semmonen perus alleycat tyyppinen setti vai jotain ihan muuta?

^no tota joo…järjestäjä(t) näis ei yleensäkään vastaa mistään.eli ei mitään pakkoja.jos diggaa kypärästä ni sit se päähän ja jos diggaa succiksista ni ne jalkaan

Oliskohan nopeempi jos laittais bibsit päälle. Auttaako henkselit pääseen täysimpää.

Ällärit jack jofa -hengessä tarkoittanee jotain sen verta jännää, et jännittää vähä itteäki;P Kaikkialla pitäsi olla yhtäaikaa ja liialle miettimiselle on turha uhrata sekuntiakaan. Aikaa kaupungin pelastamiseen on kuitenkin vain yksi vuorokausi. Suunnistusta helpottavaa rekvisiittaa jaetaan agenttibriiffauksessa. Oman kompassin/navigaattorin tuominen sallittua vaikka niitä ei taisteluvarustuksessa mainittukaan. Toisaalta navigaattorin ladatessa seuraavaa etappia saatta toveriagentit olla jo kaukana. Rasteja tulee sen verran, että jollekin eksyy vaikka vahingossakin. Ensikertalaisuutta ei kannata jännittää, koska järjestävä tahokin on hommassa keltanokkana liikkeellä. Kypärän käyttö tosiaan vapaaehtoista, mutta jofamallisesta saa lisäetua.

Edit: linkittäkääs joku osaavampi dataaja lähtöpaikan koordinaatit. Tänks.

Ensikeratalaisuus on vaan plussaa, huonon menestyksen voi aina laittaa sen piikkiin… :smiley:

Lauantaiks vaan luvattu aikalailla sadetta(Täsmäsää Tampere - Foreca.fi:confused: Mut ainahan tuota jotain sateenkestävää vaatetusta keksii…

Viimeset kaks kertaa onkin sateella ajettu, joten josko kolmas kerta toden sanois. Johan mä joskus taisin manailla et ei ajeta, jos ei sada;P Toivotaan ny kuitenki et sää ei niin montaa säikäyttäs niinku qutzeissa. Kuullu huhuu ja joskus nähnykin, et khyl niil ratapyörillä voi kuitenki sateeski ajaa.

Mä luotan tällä hetkellä ilmatieteen laitoksen ennusteeseen, joka on paljon kivempi.

Mukana jos vaan hanuri ja tilattu kankkunen antavat myöten.

Edit: Kalenteri väärässä kuussa. Ei se ollutkaan ma. La vasta suoritan tilaustani. Joten no lälläri.

Olen Pietarissa tutustumassa venäläiseen (fixi?)kulttuuriin. En siis valitettavasti pääse. Sama koskeen ens maanantain pooloja. Harmittaa oikein kuinka vähän oon ehtiny oleen mukana, mutta onneksi vielä on kesää jäljellä.

Meneekö kenenkään elämä sekasin, jos ajetaankin jo huomenna 23.7 samoilla specseillä? Olisi ainakin näillä näkymin pienempi riski muotipyörien kuraantumisesta.

Ei mun ainakaan. Hirvitti jo vähän toi keli kun ei ihan joka ajoja viittis sateella ajaa. Jos nyt katkasee putken niin ehkä ei tartte ajaa loppukesän ajojakaan sateessa. Ehän mä kyllä ees oo ajanut ku yhet ajot tänä kesänä ja sillon ei satanu, muissa oon ollut mukana muilla tavoin ja kastunu kumminkin.

Eli siis mulle sopinee huominen.

Meikkis pääsee messiin jos leikitään jo perjantaina.

Noniin! Rata valmis! Huhuh!

Mikäli tänään klo 2000 mennessä ei tule soraääniä ajopäivän muuttamisesta, oletan että kaikki lauantaille lupautuneet (kai tätä foorumii kaikki lukee?)ovat messissä myös huomenna?!

Pahoittelut lyhyestä varoitusajasta, mutta tilanteet muuttuu nopeasti oikeassakin 24:ssa;P

TRUE WIGGAZ RIDIN’ 23/7, MAN!!!