tämä on randolino-juna hki-lahe & junassa on ravintola ~~ pe 3.5.

tää saattais kiinnostaa hmm tai sitten lauantaina koko retki hmm

Tämä on ihana lanka. Ottakaa paljon vihiksiä mukaan että jaksatte ajaa myös ällärit, mä en sano että ne ois rankat mut ymmärtänette että täällä on vaikea tehdä tasamaastoisia kisoja :)))

https://dl.dropboxusercontent.com/s/og9pdt1n373f8j6/20190421_161343.jpg

Tääl ollaan jo eellä mut ei tullu ees turpaan niin vois vaikka liittyä seuraan.

Sääennuste muuttuu tällä hetkellä nopeasti. Todennäköistä on, että metsäpalovaroitus perutaan, mikä on siis hyvä juttu!

Randolino-junatyyppihän tunnetaan siitä, että se kykenee etenemään muuttuvissa olosuhteissa paremmin kuin italian-serkkunsa ja vieläpä muuttamaan reittejään lennosta. Suunniteltu urahan kulkee koko ajan hyvin lähellä hämeen pyörätietä 130, joten jos metsässä on tosi märkää niin raiteet käännetään pinnoitetulle alustalle.

Jos sataa oikeasti todella paljon, mikä on aivan epäuskottava mahdollisuus, niin Randolino-juna mahtuu kompaktin kokonsa ansiosta itseään kookkaamman taajamajunan vaunuun.

Perjantain seikkailureitin kilometrien 40-45 välillä saattaa olla kohtia, joissa eteneminen ei ole hirveän jouhevaa. Ainakin 2017 kesällä tuolla välillä oli muutama pätkä umpeenkasvanutta polkua jota ei ollut kovinkaan kivaa ajaa edes maastopyörällä. En tiedä miltä se nykyään näyttää.

Kiitos lukijavihjeestä! Selvittelemme tällaiset mielihyvin. Salut.

Edit. otetaan tähän väliin historiatietoutta wikipediasta:

kolkka - 18:39, 29.4.2019 » Kiitos lukijavihjeestä! Selvittelemme tällaiset mielihyvin. Salut. Edit. otetaan tähän väliin historiatietoutta wikipediasta:
Voidaan vetää pienet sightseeingit mikäli junailijoita kiinnosting

nimim. tämän kylän poikii

Nostellaan tässä vaiheessa ja tiedustellaan lähtijöitä ja aikatauluja.

Huutele siis jos olet lähdössä perjantaina junaan ja sinulle sopii n. klo 16 lähtö Pasilasta.

Huutele myös mikäli kaikki muu natsaa mutta se klo 16.00-16.15-ish lähtö on deal braker. Jos näitä on monta niin katsotaan mitä asialle voisi tehdä.

Muistutamme että lähteä voit tietenkin vain yhden illan reissuun vaikka Lahti ei natsaa. Lisäksi muistutamme että myöhäinen lähtijä voi ajaa itsekseen suorinta tietä 130 tai saapua Hyvinkäälle taajamajunalla, jolloin pääsee kuitenkin viettämään leiri-iltaa ja jatkamaan junan kyydissä Lahteen sitten aamulla.

Säätiedotus lupaa tässä vaiheessa poutaa, puolipilvistä ja yöpakkasia nollan tuntumassa. Ihan se kevein kesämakuupussi ei nyt taidakaan riittää.

edit. Ja toistaiseksi näyttäisi siltä että se metsäpalovaroitus EI ole voimassa enää perjantaina.

Hep, voin hypätä kyytiin vaikka Maununnevan korkeudelta. Aikataulu taitaa myös natsailla ihan hyvin.

Pe klo 16 ok

Okei nyt onkin semmoinen homma, että jaksut on niin lopussa etten lähde junailemaan. Plus oon näköjään saanut liikaa kylmää polvelle kun se muistuttelee itsestään jo +5 asteessa. Nähdään sit perillä!

:frowning:

kävin ostamassa thermarestin muovipatjan huomista varten

let’s die

Jjjjjust hyvä. Harmi kyllä ettei Olli pääse mutta noinhan se usein menee, eli voims. Kattotaan lähteekö jotai yllätysnimiä mukaan.

No mähän se voisin ehkä tulla vielä yllättämään mutta tässäkään vaiheessa en osaa sanoa yhtään mitään mistään aikatauluista joten voi olla, voi olla että ei.

Onko seikkailureittisuunnitelma siis sellasta tietä että 32/28mm gator/4season kombolla a) ei ole toivoakaan selvitä hengissä b) ei täysjärkinen ihminen pysty matkasta nauttimaan?

Säädetään reitti sen mukaan. Ja aikataulu. Jos meitä lähtee kolme niin aika helppoo tehdä kompromisseja. Kaikki reitin osat säädettävissä ja voidaan pysyä ihan hoidetun tieverkon alueella. Muutama sora ja pari kuoppaa väkisinkin osuu reitille mutta kyllä me toimeen tullaan.

Oisko sulle esim klo 17 lähtö ok, jos 16 on haastava?

Klo 16 sopinee ja mitä ny reittiä kurkin, sanoisin että on tuo ainakin yrittämisen wörtti, kierrän sit päälystettyjä jos on tarpeen.

Epävarmuustekijäthän on lähinnä jotta saapko tässä tungettua omaisuutensa laukkuihin ja kenties nukuttuakin vielä.

ajelette sitten kerralla lahteen ja lepäätte (vesi)haudassa

Lähtijöitä on nyt kolme. Jos olet musta hevonen niin ole ihmeessä, ja PM minulle sun puhelinnumero.

Tietysti ei ajeta suoraan lahteen ku lähilaavuilu jäisi silloin tekemättä.

UPDATE: tsekkasin vielä kertaalleen noi reitit, ei muutoksia mutta tein tämän päivän urasta vielä kevennetyn version jossa poluilla seikkailemiseen budjetoitu aika on korvattu kahvitauolla Myllykukossa. Kevennetty reitti tästä.

Letkaan voi liittyä myös oleskelemalla klo 16.30 Rahakamarinkadun K-kaupan edessä lähtövalmiina.

sani - 22:33, 2.5.2019 » hirveä punnitseminen joka kerta, mutta lopputulos aina sama: walto vain ajoi
Hyvin tiivistetty;) Haaveilin junailusta, mut haaveena pysyy. Dogspeed