Talvinen Steamroller

Jee projekti valmistuu hyvää tahtia! Illalla laitan loput osat kiinni ja sitten varmaan pääsenkin jo ensi viikolla töihin uudella pelillä. Härski yhdistämä vanteiden ja talvirenkaiden osalta. Aattelin aluksi säästää nuo deep-veet kevääksi, mutta en jaksanut irrottaa vanhasta pyörästä kumeja joten iskin suoraan talvinakit nuihin. Tarkempaa listausta seuraa ulkolenkin jälkeen.
http://koti.welho.com/mtaski10/pictures/251009/STRO2009.jpg

klassinen tapa kuvata fiksit vinyylihyllyn edessä! vielä pitäis olla joku dark side of the moon sieltä erotettavissa niin sais plussapisteen. Pitkästä aikaa rolleri minun makuun myöskin…

Hehhee joo tässä kämpässä ei ole oikeastaan muuta pyöränmahtuvaa tyhjää seinäpintaa niin tulee tuollainen poser-kuva heti… Harmittelin kyllä kuvan ottamisen jälkeen ettei levyhyllyn värijärjestys enää ole pysynyt järjestyksessä!

Hieno talvipeli, saman tapaista settiä olen itsekin miettinyt.

Noin ny on jarrukin toimiva ja lampulle paikka. Pääsis jo ajamaan mut ei jaksa enää. Huomenna ajan kai töihin työkalujen kanssa ja katson mitä kaikkee tippuu matkalla. Lokasuojatkin ois tuohon vielä. Ajattelin aluksi laittaa semmosta klassista reijitettyä mustaa tankonauhaa mutta tuommosta korkkinauhaa löytyi ja se varmaan antaakin paremman pidon näillä keleillä. Tyydyn lopputulokseen. Mulla on vielä jossain satulaan hieno (ruma sininen) päällinen pahoille ilmoille. Ainoa asia mikä ei loksahtanut ihan heti paikoilleen on jarru - vaikka tämä on sama palikka mitä valmiissakin pyörässä olisi tarjolla niin länget ovat liian pitkät(!). Asia korjaantuu kyllä kun otan urista puoli milliä pois Dremelillä. Jarrupalat saa jo melkein kohdilleen nytkin.
http://koti.welho.com/mtaski10/pictures/261009/STR2009R2.jpg
http://koti.welho.com/mtaski10/pictures/261009/STR2009R3.jpg
Lumijyrä painaa 10,8 kg.

Homer drool.

ei midää vikaa vanne&kumit combossa,hyvältä näyttää.Myös muu fillari,ei mitään joutavaa blingiä vaan hillityn tyylikäs.

Tämä on kyllä ensimmäinen kerta, kun kuulen rollerin kanssa valitettavan liian pitkistä jarrulängistä :). Mut aika pitkiltähän noi kieltämättä näyttää.