Talvikunnossapitokriittinen pyöräretki 16.3

Tiimi Hepolaisia koittaa herätellä Helsingin kriittisiä pyöräretkiä talviunilta ja aloittaa ajankohtaisella aiheella eli talvikunnossapidolla.

"Talvikunnossapidon puutteiden vuoksi Helsingin seudun pyöräilijät ry (Hepo) järjestää keskiviikkona 16.3. kriittisen pyöräretken, jolla nostetaan esiin kunnossapidon heikko laatu ja vaaditaan parannuksia seuraavaan talveen mennessä.

Kriittinen pyöräretki kulkee niillä Helsingin katuosuuksilla, joilla jalankulun ja pyöräliikenteen väylien talvikunnossapito on laiminlyöty kuluneen talven ajan ja jossa nämä väylät ovat olleet vaarallisessa kunnossa, vaikka edellisistä lumisateista olisi jo viikkoja.

Tule mukaan osoittamaan, että pyöräliikenne on tärkeä tapa liikkua kaupungissa ja se tulee mahdollistaa myös talvikunnossapidon toimilla. Pyöräretki kestää noin tunnin ja vauhti on sopivan leppoisa kaiken kuntoisille ja ikäisille, myös lapsiperheille. Tapahtuma on avoin kaikille, joten kutsu kaverit rohkeasti mukaan.

Kriittinen pyöräretki poljetaan keskiviikkona 16.3. Mielenosoitus lähtee Rautatientorilta. Kokoontuminen klo 17.30 ja lähtö klo 18.00. Tapahtuman aikana on hämärää, joten muistathan pyöränvalot. Valkoinen tai keltainen valo eteen ja punainen taakse.

17 Likes

Se ois jo kohta. :sunny:

Katselin teitä eilen Hobby Pointin ikkunasta, harmi etten muistanut tätä(kään) :pensive: Tämä talvi on ollut ihan täysi farssi, mitä väylien kunnossapitoon tulee.