Taas yks pomppis

Hails isännille ja emännille!

Toinen rojekti valmiina, vispi menee liian kovasti ni piti tehä tällanen matkakruiseri. Osat ei ole laadukkaita eikä pyörä ole komea, mutta sitäkin mukavampi ajaa ja ennenkaikkee helvetin käytännöllinen. Tulossa vielä laukku perseen alle ja mahdollisesti tankoon, jahka sopivat löytyy.

http://dl.dropbox.com/u/574355/ponppis1.jpg
http://dl.dropbox.com/u/574355/ponppis2.jpg
http://dl.dropbox.com/u/574355/ponppis3.jpg

Sori paskoista kuvista, otan joskus paremmalla kameralla ja ajatuksen kanssa, jos vaa jaksaa.

Speksit on seuraavat:

Il pomppis M
Kiekot novatec + gipiemme + dt herkkusieni
Voimansiirto stronglight + gebhardt 42T + shitmanon 16T vapari
Avidin v-jarrut
Eastonin EA50-sarjan tolppa, tanko ja teipit
Pro-lite stemmi
Brooksi persettä hellimässä.

Wihaajat wihaapi, mutta kyllä tällä ajaa.

Postataas jatkoa oksennukselle, syksy tulee ja lokarit piti istuttaa. Ja ihan törkysen leveen raiserinki laitoin ihan läpällä, vaihtunee bullikseen kunhan löytyy SE OIKEA.

http://dl.dropbox.com/u/574355/2011-08-29%2011.12.33.jpg

http://www.stripers247.com/images/hatergonnahate02.jpg

miksi joku vihais tätä?? mun mielestä jengi suhtautuu aika hyväksyvästi ns järkipyöriin.

tähän tyyliin saa sit vihaajia

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/199737_186619854714389_185637211479320_466802_8228014_n.jpg

^Juuri siksi kun se ei ole hip, eikä edes VISP. Btw muut pomppiksen omistajat, onko haisua miten levee nakki tuohon mahtuu talvea silmällä pitäen?

Täyspitkillä vai ilman? Mulla oli viime talven kiinni Bilteman täyspitkät. Eteen meni heittämällä 35mm Marathon Winter (menis varmaan joku +40mm), taakse mallailin samaa ja olis mahtunu hyvin pyörimään kiitos pitkien dropouttien.

Afa - 13:07, 29.8.2011 » miksi joku vihais tätä??
Onhan tuo vähän oudon näköinen. Kasa spacereita ja riseri ja satulatolppa julmetun korkealla viittaisi liian pieneen runkoon, mutta silti satula on aika edessä ja stemmikin normaalin mittainen. Tulee mieleen, että onkohan Pompino ajajalleen oikea runko vai löytyisikö joltain muulta valmistajalta sellainen runko, jossa sekä vaaka- että satulaputki ovat kuskille sopivat.

minulle tuli tunne, että eniten tätä vihaa omistaja itse?

asb - 13:22, 29.8.2011 » satula on aika edessä
Brooks ja 0-setback -tolppa yhdessä tarkottaa kai väkisinkin sitä, että satula tulee aika eteen.

järkidumailut sikseen - tämä edustaa kaikkea sitä mistä käytetään englanniksi ilmausta “meh”

^kyl kaikilla pitäs olla G-WHIP, vähintään

^vaikka olisitkin tuota mieltä, niin miten se liittyy mihinkään?

Minusta arvosteluun asetettu ajopeli ei ole

*cool
*hip
*fressi
*staili
*omaperäinen
*elegantti
*rohkea
*särmikäs
*härski

yms.

Siihen en ota kantaa onko tällaista meininkiä edes tavoiteltu.

Ps. Inspiraationani toimi ketjun avaajan näkemys siitä, että täällä dumattaisiin järkipyöriä, esim. epäcooleina. Ja kuten Afa jo totesikin, tämä ei todellakaan pidä paikkaansa.

asb - 13:22, 29.8.2011 »
Afa - 13:07, 29.8.2011 » miksi joku vihais tätä??
Onhan tuo vähän oudon näköinen. Kasa spacereita ja riseri ja satulatolppa julmetun korkealla viittaisi liian pieneen runkoon, mutta silti satula on aika edessä ja stemmikin normaalin mittainen. Tulee mieleen, että onkohan Pompino ajajalleen oikea runko vai löytyisikö joltain muulta valmistajalta sellainen runko, jossa sekä vaaka- että satulaputki ovat kuskille sopivat.
Speisseriseiväs ja ei-slämmätty stemmi on vielä peruja edellisestä dropista, pitäs tehä jotain tolle, jos jaksas. Ihan kiva tolla oli tolleenki ajaa, asentoa korjailen jakkaran ja stemmin ja muun osalta sitten ku löydän sopivan bulliksen, tai jonkun muun ei-droppitangon missä saa droppiotteen ilman droppia. Läski kun olen, nääs.

Ihan vitun siisti peli.

makko - 20:36, 5.7.2011 » Tulossa vielä laukku perseen alle
Oothan katsastanut [Carradicet](http://www.carradice.co.uk/), [keskustelua](https://www.yksivaihde.net/old/7897).

Arvostan sekä järkipyöriä ja että maltillisella budjetilla kasattuja ajokkeja, joten multa myös peukku ylös.

Tämähän näyttää järkevältä ja mukavalta peliltä. Mielipiteeseeni taitaa tosin vaikuttaa se, että olen jo jonkin aikaa ajanut valkoisella Pomppiksella ympäri vuoden ja yhdessä vaiheessa olin niin vakuuttunut Pompinosta, että minulla oli käytössä ainoastaan kaksi Pompinoa samaan aikaan.

Pyörien käytännöllisyys vaikuttaa esteettiseen kokemukseeni. Ratapyörät ovat siistimmän näköisiä, koska ne ovat yksinkertaisia, mutta eihän niitä voi verrata monipuolisempiin pyöriin. Toisaalta kyllähän rumia pyöriä saa vihata, mutta ei kai kaikkia kauniiksi ole edes pyritty tekemään.

Onko olemassa jotain muuta yhtä monipuolista sinkulakrossirunkosettiä, jota saa parhaimmillaan n. 200 euron hintaan? Ainoa valittamisen aihe Pompinossa on mielestäni se, että maalipinta on aika surkea ja runko ruostui muutaman kuukauden sisällä sisäpuolelta. Rungon uusimmassa versiossa häiritsee takahaarukan ilmeisesti napavaihdetta varten tehty vaijeriohjuri, mikä on siinä mielessä turha, että en ole nähnyt edes kuvissa ensimmäistäkään napavaihteellista Pompinoa.

Ohan tämä pirun hyvä ja “törkysen levee raiseri” vaan jatkaa järkilinjaa! Ajoasennosta on paha urputtaa, jos ei näe kuskia ajokkinsa päällä…

Mä diggasin

Tällä kyllä päässee hyvin. <thumbsup.gif>

kid_scientifik - 13:55, 29.8.2011 »

*cool
*hip
*fressi
*staili
*omaperäinen
*elegantti
*rohkea
*särmikäs
*härski

Pompinosta voi olla montaa eli kahta mieltä, mutta antamallasi adjektiivilistalla antaisin seuraavat määreet: Särmikäs, koska linjat eivät ole pehmeät.. eli kyseessä puhtaasti silmiin pistävä fyysinen ilme. Rohkea, koska Pompino ei ole kauhean harvinainen, hipoksi tms. eli hipsterikomitea antaa kuitenki zero poeng.. paitsi roskiskonversio-osasto.. samoin kuin esteettisessä mielessä Brooksin yhdistäminen uuteen runkoon aina särähtää silmään, varsinkin suoralla satulatolpalla.

Ei muuta.

edit… taakse mahtuu juuri ja juuri 42 snowstud akselin ollessa droppien puolivälissä. Täyspitkillä loksuilla pitää varmaan venyttää pikkaisen taaemmas kiekkoa.

Näyttää ihan siltä, että keulii ympäri?