Suuri Sananmuunnos Topik

Palstaltammekin tuttu Kaskolan Ere veivaili tuossa juur äskettäin Ydiö Rakkosella mm. jotain ihmeen homarikailotuksia ja lankkimutinaa…

En olekaan tehnyt sananmuunnosohjelmaa vielä. Limerikkejä ja puujalkoja ja anagrammeja on kyllä tullut käytettyä, usein vapun tienoolla. Pitäisikö vaikka tutkia markkaa ja katsoa saako hassuttelija tilausta.

3 Likes

Pyydän anteeksi harkitsematonta, typerää ja halventavaa, kaikille (onneksemme ei kaikelle) avoimelle foorumille täysin asiatonta kielenkäyttöäni.
Täysin vilpittömästi olen hyvää mieltä siitä että kyseenalaiseen termistöön edes jossain päin intternetsiä nykyään reippaasti puututaan.
yksivaihde.net FTW :vulcan_salute:
Koitan vast’edes pitää pääni visusti pe***reikäni ulkopuolella keväisestä vauhdin hurmoksesta ja hämmentäviin sfääreihin vilkastuneesta ajatuksenjuoksusta huolimatta.
…ja Aamen

2 Likes

2 Likes

Mikä se on se juttu että näkee naamoja kaikkialla?
Siitä sananmuunnosversio…

3 Likes

tää toi hymyn huulille kun otin tossa nopeahkon otannan YV asenteisin noita säpäreitä koskien

1 Like

Screen Shot 2021-04-08 at 11.41.50

1 Like

Rissat kiehuu

1 Like

Ompelukerhossa vittuilija on seamtroller.

1 Like

Jyväskylästä löytyy ompelukerho Jyskän parsijat sekä urheiluseura Jyskän pamaus.

3 Likes

Mun ala-asteella oli rehtori nimeltä Oiva Kulo. No joke. Tosin oli ehkä jäänyt jo eläkkeelle ennen mun aikaa kun hahmoa en muista(enkä siis osaa sanoa oliko sananmuunnos-nimensä oloinen ukkeli) mutta nimi jäi tietysti elämään alakoulumaailmaan, eihän tollasta ihan heti unohdeta.

Virtapankki

1 Like

Mieleeni on jäänyt pari nimeä, jotka tiedän oikeiksi vaikka en kantajiaan henkilökohtaisesti tunnekaan: Hokkasen Timo ja Pekka Karvonen.

Ei voi kuin vanhempiaan syyttää/kiittää.

2 Likes

2 Likes

Myös Vellu Pirinen

Ja onko Pentti Hirvonen liian obvious?

Niin meillähän on tällänen vapaa-ajan polkupyöräilykerho, jossa toimin yhtenä presidenttinä:

6 Likes

Olikohan sillä ns. hyvä perse, olisi espanjankielinen voinut ajautua pohtimaan :thinking:

Ajelin tuossa viikonloppuna läpi Håkaninpasilan kartanon Ratsumestarinpolkua ja jäin miettimään, että onkohan kartanossa ollut kummallinen tallimestari?

Eläintenhoidosta tuli mieleen, että olisi ehkä vähän ikävää, jos porohoitsulla olisi tokkakauhu. Ja näiden ammatillisten pohdintojen päätteeksi totesin, että on ihan hyvä, etten ole laivakokki, koska kaikki aikani menisi siihen, että etsisin ruumasta kinkkua.

3 Likes

Silloin, kun harrastin vielä lihansyöntiä, lempiruokani oli kinkkuruukku.

1 Like