Suuri Sananmuunnos Topik

Vähän pyöräaiheista välillä

5 Likes

Selvästi omakuva: Koodintarjoajan kynä.

4 Likes

Yärgh, vedin karkkiöverit tänään ja nyt kuuluu vaan tuskan parahduksia.

2 Likes

Tietyt hedelmät on sellaisia, että niissä on oma paksu kuori, eikä ne tartte erillistä lisäsuojaa. Olen tästä puolisolle maininnut muutaman kerran, mutta silti meillä on pöydällä…

panaanipussi

4 Likes

Ystäväni pohti, että saako kesän piharuoanlaittokilpailuissa palkinnoksi kullatun grillin. Siihen sopisi esim. maukas grillikuppi.

9 Likes

Steamroller kontekstissa, nyt kun itsekin moista pyörää pääsin kuukausien paaston jälkeen ulkoiluttamaan, soi sielussa kiitos, sekä: eetos kiksille

2 Likes

Kotimaan viikonloppupyörämatkailun yhteydessä kiinnostaa VR:n mobiilipalvelu “junat kartalla” mutta veikkaisin että Silk Road Mountain Raceen ilmoittautuneilla kuten @SuicideHub mielenkiinto suuntautuu toisenlaiseen kohteeseen.

8 Likes

“Fillarikestit” ei ole itse keksimäni.

3 Likes

Huussissa on kiusallista istua, jos on akkari finaalissa.

Dressmannilla vaikuttavat tyyväisille siitä, että ale on finaalissa

2 Likes

Dressmanin myyjältä kannattaakin sitten kysäistä millainen asu finaalissa täyttää etiketin vaateet.

3 Likes

Puhtaus rikki

5 Likes

Löyty viikonloppuna sorapätkää jonka varrella ilmeisesti yhteiskäyttömökeille ominaiseen tapaan likaiset lumput ja nestuukit kierrätetään seuraavien käyttäjien toimesta sytykkeeksi takkaan, jossa ne sitten palaa huonossa hapessa.

Kyseessä on tietysti Ollinmäentie.

4 Likes

Ringot tapulissa näkivät takassa kammen

1 Like

Laki vois määrätä kaikki ottamaan pakote Rossin

4 Likes

Maamme pyöräilyskene ilahduttavan monimuotoinen ja Ruska Ride Across Finlandin cap nro 9:nä haluaisinkin erikseen tuoda ilmi, että harva pyöräilyasuste lämmittää mieltä niin kuin velimiehen korkkarit.

Turussa oli aikanaan punk(?)-keikkailtama nimeltä “Ruska palaa”.

1 Like

Suurmetsänomistajilla oli kartelli, mutta yhteisessä päätöksenteossa oli kitkaa ja kokoukset venyivät. Alati pitkään saivan herrat istuskella kabinetissa ja siten aiheutti tuskaa ja närää tuo viheliäinen puukunnan liite.

1 Like

Punkkua ruskassa / Ruskaa pakkasella.

1 Like

Mineraalivesiskenen nyt nostaessa päätään yksivaihteella, vinkki Turun suuntaan: yhtä legendaarinen kuin Kuningas Artturin vedännäiskivet oli Aninkaistenmäelle soitelleen pelimannin juomatarjoilu lauantaisin saunavuoron päätteeksi. (Ei tarkistettu fakta.)

1 Like