Suuri I've Got The Power sekä Loop speksailu, bongailu, rakentelu ynnä puinti

En oo tommosta joutunut onnekseni ropaamaan, mut olihan näistä jotain lehtijuttuja, että pyörähuollot ei suostu ottamaan vastaan, koska mahdottomia huoltaa kunnolla. Nimim. Mr.Auer myös samansuuntaista tässä ketjussa sanonut. Eiks näissä esim. jarrut oo sellaiset, että länget ja kahvat böijaa niin, että jarrutusteho on tosi heikko? Ja varmaan muutakin samanlaista “maailma hukkuu paskaan” -tason osaa, mitkä pitäisi vaihtaa heti ja sitten pyörä ei olekaan enää kovin halpa.

Vähän offtopicina ostettiin puolisolle loppuunajetun Helkaman tilalle kakkospyöräksi tästä se halvempi versio:

Erona siinä on 1x8 Altus, mekaaniset levyjarrut ja jäykkä satulatolppa. Vuoden jälkeen sanoisin, että se on täyttänyt odotukset aivan hyvin ja toi mun mielestä edustaa jotain sellaista järkevää laadullista minimiä, mikä on vielä ihan helppo ja mukava huoltaa. Ohjainlaakeria ja keskiötä en oo tutkinut, mut ainakin kaikki muut osat on ihan oikeasti asiallisia.

Täydellinen yksilö.

5 Likes

Tänä aamuna bongattu laputettu Triacle. Naapurivartiostolle kiitos. :pray:t3:

18 Likes

Valitettavasti tosta ei seuraa mitää muuta ku hyvä mieli laputtajalle. “Mut sithän tanko menee takaperin, eihän täs lapussa oo mitään järkee.”

5 Likes

Yläasteen oppilas tuli kysymään multa neuvoa kun fillarissa on huonot jarrut. Pyysin kuvia ja Triaclehan se. Vähän tasapainoilin sen välillä että neuvoako heittämään Ruoholahden kanavaan vai mitä.

2 Likes

Ehkä täällä on siitä keskusteltu tai jotain, mutta olisi hauska tietää, miltä tuollainen Triacle tuntuisi ajaa, jos siihen vaihtaisi kaikki komponentit kunnollisiin. Vain ja ainoastaan runko olisi orkkista siis. Eikö tuossa ole kuitenkin BSA keskiöta jne?

1 Like
1 Like

Vähän aiheen vierestä mutta,

Kattelen tässä vormuloita ja ennen aika-ajoja näytettiin pätkää missä Mika Häkkinen ajoi sählöpyörällä keula väärinpäin. Ee helevetti,

4 Likes

Miten multa oli menny tää ohi. :star_struck: Ihan mieletön, kiitos esiin tuomisesta!

280 euroo omasta kuolemasta

2 Likes

Eisss my hoods

Hmm… onko noissa canyoneissaki haarukat vähä loopisti, vai harittaako mun silmät

Jarruklassikko (150 €(!))

1 Like

Sain kaverilta tommosen Triaclen tekeleen mutta mitä helvettiä sillä voi tehdä? Kumitkin pituus suunnassa halki. Ketju varmaan ainut ehjä osa mutta sekin epäilyttää aivan pirusti. Hakekaa pois.

loop_canyon

9 Likes

Hieno vehje

edit: täähän oliki ollut jo esillä, ihme ettei oo Hieno vehje mennyt vielä

2 Likes

I’ve got the power

Todellakin

Ive-got-the-power GIFs - Get the best GIF on GIPHY

1 Like

HOT!

Postiluukun ”ei mainoksia” -tarra on kulunut nyt ilmeisesti siihen pisteeseen, että mainostauhkaa alkaa tunkea luukusta, MUTTA tämän seurauksen ainakin itselleni vasta selvisi, että laadukkaiden maastopyörien oheen saa myös tarviketta ja merchiä!

Kertoo myös, että Triacle-jengi ei ole mitään kypärä päässä ajavia nössöjä. Tai sitten Triacle-kohderyhmän kypärä on niin pitkällä takaraivolla, että pipon otsalamppuosuus on sopivasti esillä.

1 Like

Etukorin jalat kulmaraudoista ja 8mm kierretangosta. Hecking yeah.

8 Likes