SUPPORT ARVONTA : Velobia&HellCrit Colossi LowPro/TOTEUTUU

Hei kaikki!

Nyt sitten kävi niin, että meikäläinen järjestäjän roolissa päätyi lunastamaan myös tämän pääpalkintona olleen rungon. Ajatus itse järjestämänsä jutun pääpalkinnon voittamisesta tuntuu tavallaan vähän höhlältä ja toisaalta akuuttia tarvettakaan ei ole. Tulikin jo ennakkoon mietittyä vähän eri vaihtoehtoja mikäli näin käy.

Joten miltäpäs kuulostaisi se, että pistetään tällainen FVLLKIPPORT arvonta käyntiin? Ei perinteistä lottoa vaan arvonta jonka lopuksi uusi hallitseva KUNINGAS nostaa esiin voittajan nimen joka sitten pääsee valitsemaan itselleen oikean kokoisen ja värisen Colossi LowPro -rungon pienellä Velobia&HellCrit customoinnilla. Runko on siis tämä ja vaikka tällaisen kelkan siitä voi kasata ensi kauden kisoihin niin ei pitäisi jäädä ainakaan välineistä kiinni.

Halukkaat siis saavat yhden nimilapun arvontaan aina 4e tukirahaa vastaan. Osallistumisaikaa tämän viikon loppuun eli su 28.8. asti. Arvonta toteutuu jos osallistujia on kasassa vähintään 50kpl eli criteriumien tukikassaan 200e jolla esim. voidaan maksaa ratamaksu 4h ajaksi ensi kesänä.

Hihkaiskaa osallistuminen tähän lankaan. Laitan maksutiedot sitten sunnuntaina mikäli osallistujia riittävästi. Ainakin tässä vaiheessa lähden siitä, että en kenellekään yksittäiselle henkilölle tätä lahjakorttia 200e hintaan myy mutta tätä voidaan katsoa mikäli arvonta ei jostain syystä toteudu.

Kiitos osallistumisesta!

Edit. Ja hihkaisun perään myös tieto mikäli haluat osallistua useammalla lapulla.

Edit. jees, hyvää menoa jengi! Näyttää minimimäärä osallistujia ainakin tulevan täyteen joten arvonta varmuudella toteutuu. Mukaan kuitenkin mahtuu kaikki halukkaat. Laitetaan sitten ensi kaudella euroja haisemaan.

Maksuja voi siis alkaa jo suorittamaan koska homma selvä.
Maksu tilille: FI37 5800 1320 1679 00 /Jukka Sinda ja viestikenttään nimimerkkisi ja teksti HellCrit. Ja tuohon 31.8. mennessä.

Vedetään sitten arvontaa jollain modernilla tavalla livenä niin kaikki pääsee jännäämään!

Hih

E: maksettu

hips

Hep! E: Maksettu

Kyllähän tätä pitää tukea.

Hihkaisu

Mukana & maksettu!

Hep

hep

hep.
edit: maksettu

Jep, mukana.

E:Maksettu

hep
e: maksettu

mukana

hep hep

yea, meges, hyvä idea!

Messissä, koska full kipport.

hep

hih

kaks osallistujaa täältä

ai että, 44mm emäputki ja kaikkea

maksettu

hih