Suomalaisia polkupyörämerkkejä -kirja

Vanhojen Velojen monivuotinen polkupyörämerkkien keräystyö saavutti huipentumansa lauantaina 12.6.2010 klo 12, kun Suomalaisia polkupyörämerkkejä- kirja julkistettiin museoajoneuvopäivän päätilaisuudessa Auto- ja tiemuseo Mobiliassa Kangasalla. Raikas sadesää piti kirjat tuoreena ja lukijat liikkeessä.

Kirjan julkisti Mobilian museonjohtaja Kimmo Levä, joka kiitti jäsenten pitkäjänteistä ja aktiivista työtä pyörämerkkien kartoituksessa. Vastaavaan laajamittaiseen panostukseen ei ammattimaisessa tutkimustyössä ole juuri mahdollisuuksia. Tutkijat paneutuvat usein käyttäytymisen ja tapojen tutkimiseen, harrastajat uhraavat taas mielellään aikaansa välineiden kehityksen selvittämiseen. Museokeskus Vapriikin amanuenssi Kimmo Antila totesi kirjan täyttävän ison aukon ajoneuvohistorian tutkimuksessa. Hän uskoi kirjalla olevan merkitystä niin harrastajien käytössä kuin museoalan ammattilaisten käsissäkin. Kalevi Lepon johtama toimituskunta ja keräämisen alulle pannut Mikko Kylliäinen saivat tekemisistään runsaasti kiitosta.

Kirjan myyntihinta jäsenille on 20 euroa. Se tulee myyntiin myös kirjakauppoihin ja alan museoihin, joissa sen hinta on noin 25 euroa. Lisätietoja markkuwlahtinen (at) gmail.com

Yksivaihteen väelle jäsenhintaan !!
Suomalainen kirjakauppa

Kyllä me täällä Kangasalla osataan!

Pystyisköhän tota noutaan suoraan yhdistykseltä?

Onhan opus todellakin kunnioitusta herättävän suuri ja laaja. Kiitos ja kumarrus hyvästä työstä!

Pystyy ostamaan suoraan yhdistykseltä, laittaa vaan Markulle meiliä, postikulut tulee päälle jos ei kotoa hae :wink:

Pyöränmerkkikirja on oiva joululahja polkupyöriä fanittavalle perheenjäsenelle, sukulaiselle tai kaverille. Jokunen kappale painoksesta jäljellä.

Onko tuota Inha-kirjaa vielä saatavilla? Olisi kätevää jos noi saisi liikkeelle samassa paketissa.

Kyllä niitä on, tuossa ekassa viestissä on Markun mailiosoite. Sieltä kysymään.