Sträppitopikki

Phoenixilta ihan siistit muoviflätit ja holdfast-kopiot
http://www.pedalconsumption.com/files/phoenix_pedals_and_straps2.jpg

tnts - 10:17, 4.7.2010 » [Phoenixilta](http://phoenix2009.com/products/detail.php?product_id=4&PHPSESSID=48574ffa448ca2387249de2a30b0ef51) ihan siistit muoviflätit ja holdfast-kopiot
ärkele, eikö tuolta voi tilata lontoota ymmärtävä vai pitteekö männä nipponin kielikurssille? Mukana kimpassa (mustat) jos joku osaava saa tilattua.

Meidän perheessä on ajeltu sträpeillä nyt 9 kk. Niissä pyörissä missä sträpit (Hold Fast) ollut pisimpään, niin kyllä ne vaan kummasti on lörpähtänyt. Eli jalka ei mene enää lähestkään yhtä helposti sisään. Pitkään sträpit pysyi aika jämäkästi pikku kaarella ihan itsekseen ja jalka sujahti sisään yhtä helposti kun häkkeihinkin. Mutta nyt saa kengän kärjellä kikkailla polkimeen kiinni lörpähtäneitä sträppejä ilmaan ennen kun jalka on sisässä.

Ei hyvä jos kangassträppien käyttökelpoinen elinikä jatkossakin jää alle vuoteen! Nyt odotellaan, että joku vääntää samalla periaatteella toimivat ultravahvat nahkasträpit. Ne ois varmaan ultimatet, pitkäikäiset (ja pirun kaliit)…

Puoli vuotta vanhat “pomminvarmat” Hold Fastit sanoi tänään kesken skidauksen snap. Poikki siististi kiristyssoljen kohdalta, että näin…

siis hihna katkes sieltä käänteestä?

Ne remmit joilla kiinni polkimessa, laitan huomenna vaikka tännekkin kuvaa, kun saan otettua. Ajattelin laittaa palautetta Hold Fastille kuvien kera.

Ei ymmärrä hipstereitä jotka ajelee ilman häkkejä ja remmejä bemaksi polkimilla. Hullua touhua. Muutama sata metriä tuli testattua uutta voimansiirtoa väliaikaisillä polkimillä ilman kyseisiä vermeitä. never again.

kim - 18:01, 21.9.2010 » Ne remmit joilla kiinni polkimessa, laitan huomenna vaikka tännekkin kuvaa, kun saan otettua. Ajattelin laittaa palautetta Hold Fastille kuvien kera.
Munkin Hold Fastit on "rispaantunut" tuosta lenkkien kohdalta.. Pitää seurata tilannetta.

ite hioin vähän bmxminiflateistä (rautaset) niit reikien reunoja joista mun krnkyt menee. Nyt joku alle kk niillä ajellu, pitää varmaan ottaa irti ja tsekata onko ne tarpeeks hiotut vai viiltääkö poikki. Tai sit jotain liimaa sinne rautaan et kuluis se eikä poljinsträppi. Niksipirkkamaisesti sisäkumi ei sinne taida mahtua. On tosi tiukat paikat.

Oliko sulla Kimi muoviset vai metalliset flätit? Kovastihan niitä muovisia suositaan just tuon takia.

Mulla on ollut samat sträpit nyt Volumessa kesäkuun alusta asti ja en huomannut minkäänlaista kulumaa kapeiden remmien mutkakohdissa. Ei kylläkään ole Hold Fastit siis.

Saakos noita krnky:n kilpailevia sträppejä helsingistä jostakin. Halvempaa/paskempaa haussa=) (sori Toni) Jotain feltbelttiä yms.

Mä olen ainakin ollut todella tyytyväinen omiin KRNKYihin enkä muita ole kaipaillut. Eli todella hyvä hinta-/laatusuhde ja kun vielä tietää tukevansa paikallista bisnestä niin kaikki voittaa.

^^^^ Alumiinisethan mulla on. En siinä sateessa jaksanut aivan hirveästi tutkia, mutta näytti siltä kuin solki olisi hiertänyt remmin poikki eikä poljin. Pitää tänään tutkia tarkemmin. Joo ja kyllä mä luulen, että seuraavat on paikalliset.

Uudet Hold Fastit

http://prollyisnotprobably.com/assets_c/2010/09/hold-01-PINP-thumb-500x333-1557.jpg

vähän oudot…

Laitoin tänään Hold Fastille kuvat tilanteesta ja kerroin, että eivät ole millään ihmeellisellä rasituksella olleet, perusajoa ja jonkin verran pooloilua. Käyttöä oli tosiaan kertynyt alle 3kk. Vastaus tuli todella nopeasti:

Hello Kim,

Thank you for your Hold Fast orders. We have found in a few instances that the lower straps can sometimes wear through when used with metal pedals.

We have recently added a reinforced sleeve option for the lower straps, and we would like to send you some to test. They will allow you to run metal pedals and protect the lower straps from abrasion, and we’d especially like to know how they hold up during bike polo.

Please send us your current shipping address, and we’ll send them off to you ASAP.

Thanks again for your continued support. We look forward to hearing from you soon.

Ride Safe,
Rob

Mielenkiintoista nähdä millaiset ovat.

^ Hep!

e: silmät voisi avata :slight_smile:

Tuossahan ne on kaksi viestiä ylempänä… :smiley:

edit. joo, toi kuva ei kauheesti vielä annakaan.

Niin, tarkoitin livenä :wink:

Tein nahkaiset strapit kirpparivyöstä ja vanhoista rikkinäisistä remmeistä. Nopeasti kokeiltuna toimii hyvin, ja tekeminen oli varsin helppoa, nopeaa ja halpaa.