Sträppitopikki

nooou, täytyy hommata vissiin uudet polkimet ku noi lenksut ei kai mee niistä holeista. kunnon hienot nää kyllä on!

Prollyllä on hyvät skannaukset Loop Magazinessa olleesta jutusta Hold Fastin tehtaalta Brooklynissä. Meillä Töölössä on vähän pienemmät pinot…

http://prollyisnotprobably.com/2010/05/27/HoldFast-00-small-PINP-thumb.jpg

http://prollyisnotprobably.com/2010/05/27/HoldFast-01-small-PINP-thumb.jpg

Bagabooltakin näköjään tullu tuommoiset hampurilaiskiinnitteiset remmilöt eli Bagatoe:t

http://www.pedalconsumption.com/files/bagaboo_bagatoe_pedal_straps.jpg

Mulla on kolmet strapit: Aurorat, Zeldat ja Chigago Wigit. WiGit selkeesti parhaat noista.

KRNKYt tilattu ja tulossa kohta… HoldFastit varmaan joutuu tilaamaan myös.

Auroroissa ja Zeldoissa ei niin “jämäkkä” tuntuma kuin WiGeissä. Zeldalle plussaa mulle tehdyistä spessuväreistä. :slight_smile:
Ajokenkinä pääasiallisesti Converset tai Vansit.

Phoenixilta ihan siistit muoviflätit ja holdfast-kopiot
http://www.pedalconsumption.com/files/phoenix_pedals_and_straps2.jpg

tnts - 10:17, 4.7.2010 » [Phoenixilta](http://phoenix2009.com/products/detail.php?product_id=4&PHPSESSID=48574ffa448ca2387249de2a30b0ef51) ihan siistit muoviflätit ja holdfast-kopiot
ärkele, eikö tuolta voi tilata lontoota ymmärtävä vai pitteekö männä nipponin kielikurssille? Mukana kimpassa (mustat) jos joku osaava saa tilattua.

Meidän perheessä on ajeltu sträpeillä nyt 9 kk. Niissä pyörissä missä sträpit (Hold Fast) ollut pisimpään, niin kyllä ne vaan kummasti on lörpähtänyt. Eli jalka ei mene enää lähestkään yhtä helposti sisään. Pitkään sträpit pysyi aika jämäkästi pikku kaarella ihan itsekseen ja jalka sujahti sisään yhtä helposti kun häkkeihinkin. Mutta nyt saa kengän kärjellä kikkailla polkimeen kiinni lörpähtäneitä sträppejä ilmaan ennen kun jalka on sisässä.

Ei hyvä jos kangassträppien käyttökelpoinen elinikä jatkossakin jää alle vuoteen! Nyt odotellaan, että joku vääntää samalla periaatteella toimivat ultravahvat nahkasträpit. Ne ois varmaan ultimatet, pitkäikäiset (ja pirun kaliit)…

Puoli vuotta vanhat “pomminvarmat” Hold Fastit sanoi tänään kesken skidauksen snap. Poikki siististi kiristyssoljen kohdalta, että näin…

siis hihna katkes sieltä käänteestä?

Ne remmit joilla kiinni polkimessa, laitan huomenna vaikka tännekkin kuvaa, kun saan otettua. Ajattelin laittaa palautetta Hold Fastille kuvien kera.

Ei ymmärrä hipstereitä jotka ajelee ilman häkkejä ja remmejä bemaksi polkimilla. Hullua touhua. Muutama sata metriä tuli testattua uutta voimansiirtoa väliaikaisillä polkimillä ilman kyseisiä vermeitä. never again.

kim - 18:01, 21.9.2010 » Ne remmit joilla kiinni polkimessa, laitan huomenna vaikka tännekkin kuvaa, kun saan otettua. Ajattelin laittaa palautetta Hold Fastille kuvien kera.
Munkin Hold Fastit on "rispaantunut" tuosta lenkkien kohdalta.. Pitää seurata tilannetta.

ite hioin vähän bmxminiflateistä (rautaset) niit reikien reunoja joista mun krnkyt menee. Nyt joku alle kk niillä ajellu, pitää varmaan ottaa irti ja tsekata onko ne tarpeeks hiotut vai viiltääkö poikki. Tai sit jotain liimaa sinne rautaan et kuluis se eikä poljinsträppi. Niksipirkkamaisesti sisäkumi ei sinne taida mahtua. On tosi tiukat paikat.

Oliko sulla Kimi muoviset vai metalliset flätit? Kovastihan niitä muovisia suositaan just tuon takia.

Mulla on ollut samat sträpit nyt Volumessa kesäkuun alusta asti ja en huomannut minkäänlaista kulumaa kapeiden remmien mutkakohdissa. Ei kylläkään ole Hold Fastit siis.

Saakos noita krnky:n kilpailevia sträppejä helsingistä jostakin. Halvempaa/paskempaa haussa=) (sori Toni) Jotain feltbelttiä yms.

Mä olen ainakin ollut todella tyytyväinen omiin KRNKYihin enkä muita ole kaipaillut. Eli todella hyvä hinta-/laatusuhde ja kun vielä tietää tukevansa paikallista bisnestä niin kaikki voittaa.

^^^^ Alumiinisethan mulla on. En siinä sateessa jaksanut aivan hirveästi tutkia, mutta näytti siltä kuin solki olisi hiertänyt remmin poikki eikä poljin. Pitää tänään tutkia tarkemmin. Joo ja kyllä mä luulen, että seuraavat on paikalliset.

Uudet Hold Fastit

http://prollyisnotprobably.com/assets_c/2010/09/hold-01-PINP-thumb-500x333-1557.jpg

vähän oudot…