Sträppitopikki

Pitäskö sitä sit iteki viilailla noita polkimen piikkejä… Oisha tossa sit vielä toinen identtinen puoli jos ei tykkääkään, eikä nuo bemaksiflatit maksa oikeastaan mitään. Vois olla lopulta pitkäs juoksus parempi kengänpohjan kestonki kannalta.

Holdfastin asensin Odysseyn muoviflättiin:

Pikatestin perusteella sopii ainakin Superstarin tosi hyvin. Tuntuu yllättävän mukavalta ja kohtuu tukevalta jopa. Ei tullut mitään tarvetta viilata piikkejä ainakaan normiajossa, mutta katotaan parin poolon jälkeen ne mustelmat uudestaan.

ja taas yhdet:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs073.snc3/14096_116491741715531_114990501865655_148226_4572363_n.jpg

Restrapeillä tullut nyt ajettua pari viikkoa, menettelee. Hold Fastit kiinnostelee…

^ Viitsisitkö kertoa hieman tarkemmin, mitä sellaisia käytönnön puutteita Re-STRAPeilla kannaltasi on, että pistää haikailemaan… Re-STRAPit kiinnostaa sikäli, että ne saisi kiinnitettyä myös maantiepolkimiin, joista löytyy heijastinrei’ät.

Piti myös mainita että Hold Fastien hinnaksi posteineen tuli 64,90€ ja siihen mätkäistiin 14€ tullit. Eli hullun kalliit ovat ja toimituksessakin kesti kolme viikkoa. Mutta toisaalta materiaalit, toimivuus ja työn jälki ovat ensiluokkaisia.

jukkas: Restrapeissä juuri tuo jalkaan vinosti kohdistuva paine ei mua henk.koht. miellytä. Ja kun mies on varustettu vielä heikoilla polvilla niin välillä tulee suru puseroon. Sen kanssa oppii elään mutta aina vois asiat kai olla paremmin :slight_smile:

eki - 12:31, 7.5.2010 » Piti myös mainita että Hold Fastien hinnaksi posteineen tuli 64,90€ ja siihen mätkäistiin 14€ tullit.
Mistä lienet tilannut - päivän kurssilla sträpit maksavat [pääkallonpaikalla](http://www.holdfastordie.com/shop.html) n. 45€ eli aikamoiset postikulut on mätkäytetty päälle mikäli et muuta tilannut... ALV:n tuosta tosiaan joutuu maksamaan, varsinaista tullia vielä ei.

Otin tänään koeajoon uudet jämerämmät strapit ja polkimiks laitoin Demolitionin muoviflatit, joissa on leveet reiät remmeille. Olikin paljon mukavammat isommilla muovipiikeillä kuin alumiiniset NS:t teräspiikeillä. Tuo kapeiden hihnojen jämäkkyys on omissa testeissä osoittautunut varsin tärkeäksi tekijäksi, kun miettii käytettävyyttä, kestävyyttä ja yleensäkin laatua.

^ Holdfastit posteineen näyttäis olevan $83.95 eli jokseenkin sen minkä Eki maksoi + mahdollinen 22% rangaistusvero päälle.

^ Tilasin ekat viime vuonna, silloin 75$ ja tammikuussa toiset 83.95$; molemmat tilaukset tulivat suoraan himaan ilman rangaistuksia.

Äidin kanssa vähän ommeltiin:
http://img517.imageshack.us/img517/3017/kuviatalvesta008.jpg
Kokonaiskustannukset materiaalien osalta tais jäädä noin euroon. Pistän lisää infoo, jos tuntuu kestävän.

KRNKY Pedal Straps

nooou, täytyy hommata vissiin uudet polkimet ku noi lenksut ei kai mee niistä holeista. kunnon hienot nää kyllä on!

Prollyllä on hyvät skannaukset Loop Magazinessa olleesta jutusta Hold Fastin tehtaalta Brooklynissä. Meillä Töölössä on vähän pienemmät pinot…

http://prollyisnotprobably.com/2010/05/27/HoldFast-00-small-PINP-thumb.jpg

http://prollyisnotprobably.com/2010/05/27/HoldFast-01-small-PINP-thumb.jpg

Bagabooltakin näköjään tullu tuommoiset hampurilaiskiinnitteiset remmilöt eli Bagatoe:t

http://www.pedalconsumption.com/files/bagaboo_bagatoe_pedal_straps.jpg

Mulla on kolmet strapit: Aurorat, Zeldat ja Chigago Wigit. WiGit selkeesti parhaat noista.

KRNKYt tilattu ja tulossa kohta… HoldFastit varmaan joutuu tilaamaan myös.

Auroroissa ja Zeldoissa ei niin “jämäkkä” tuntuma kuin WiGeissä. Zeldalle plussaa mulle tehdyistä spessuväreistä. :slight_smile:
Ajokenkinä pääasiallisesti Converset tai Vansit.

Phoenixilta ihan siistit muoviflätit ja holdfast-kopiot
http://www.pedalconsumption.com/files/phoenix_pedals_and_straps2.jpg

tnts - 10:17, 4.7.2010 » [Phoenixilta](http://phoenix2009.com/products/detail.php?product_id=4&PHPSESSID=48574ffa448ca2387249de2a30b0ef51) ihan siistit muoviflätit ja holdfast-kopiot
ärkele, eikö tuolta voi tilata lontoota ymmärtävä vai pitteekö männä nipponin kielikurssille? Mukana kimpassa (mustat) jos joku osaava saa tilattua.