Stemmin kierteet kuntoon kierretapilla?

Tilasin Saksasta stemmin jossa yks kierre jumittaa, siellä näkyy sellaisia metallin rämmäleitä sisällä. Ei malttais odotella ja säätää edestakas lähetyksiä ja lähetyskuluja.

Ajattelin putsata sitä sellaisella kiereenteko tapilla. Osaisiko joku metallin työstämisestä ymmärtävä arvioida mun onnistumismahdollisuuksia?
Kierretapin ajattelin hakea Biltemasta:

Minä kun pihiyttäni ja tyhmyyttäni vastustan ns. oikeita työkaluja, niin ensin yrittäisin jollain piippurassilla putsailla. Ja yleensä noissa stemmeissä on läpireikä - kokeile ruuvailla myös toisesta suunnasta.

Oikean kokoisella (kai noissa ihan normi millisiä kierteitä käytetään?) tapilla voi olla vaikea epäonnistua, ellei sitten jollain ilveellä saa tappia lähtemään n. väärille kierteille. Jos se nyt ei ihan tukossa ole ja löytyy joku dremelin tapainen tai muuten saat (ylimääräiseen) ruuviin vielä uran tähän tapaan, niin luulis silläkin pudistuvan.

Kävin hakee sen kierretapin Biltsuista ja sain sillä kierteen kuntoon. Aika paljon stemmistä lähti alumiinia, mutta pultti tuntuu vielä pitävän. Ja onhan niitä neljä.

Jos jostain syystä laukeaa, niin rikkinäisen kierteen voi korjata Helicoil-insertillä.