Steamroller

Sehän näyttää jo pyörältä. :smiley:

http://farm4.static.flickr.com/3149/2536248625_a548822ebe_o.jpg

pätevä vehjehän se.

meitsin melkein bulkkivehjes:

No nyt se on ajokunnossa. Ohjaamoa pitää vielä säätää - nyt pitää vielä löytää jostain suora tanko tai sitten härkätanko - tuo raiseri on aika kamala. Vaikka EAI:llä tuli ajettua ilman jarrua, niin nyt laitan jarrun sulakkeeksi. Tarkoitus olisi etsiä jostain “pre-skeleton”-ajan Campagnolon etujarru ja, nyt kiinni oleva valtava Paulin love-lever vaihtuu, vielä Paulin e-leveriin.

http://farm4.static.flickr.com/3094/2537477709_ce05eb2c05_o.jpg
Palikat: Steamroller 56cm, Phil High Flange Track navat + Mavic OpenPro kevät, Thomson stemmi ja satulatolppa, Flite TransAm satula, Protaper tanko, Oury LockOn gripit, Campagnolo Record Pista kammet ja keskiö, KMC Koolchain ketjut.

PS. Tämän voi muuten siirtää tuonne ajopeliosastolle, kun ei se varmaan tännen kuulu… :I

argg krisu laita jo suosiolla se maantiedroppi kahvoilla, suora tanko vasta horroria onkin

tai haluutko kokeilla 2" protaperia?

ja paljon surly maksaa sulle noista mainoksista?!!1

En tykkää dropeista. Nitton härkätanko RB-021 on ollut paras mitä olen tähän asti käyttänyt, mutta nyt minulla ei ole 26mm tngolle sopivaa stemmiä. Pitäisi saada jostain 10 senttinen Nitto UI-5gx.

Tarrat on ärsyttävän kovaa kiinni, kokeilin raaputtaa, mutta kynsi ei tykännyt joten annoin olla. : Ehkä sitten jonain sateisena päivänä.

Onko kellään vinkkiä millä noita Surlyn tarroja saisi irti ilman että kynnet irtoaa raaputtamisesta.

http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=12900

Tuolla jotain keskustelua.

kynnen sijaan kantsii varmaan muutenkin käyttää vaikka jotain vanhaa luottokorttia tms.

Komeahan tuo on. Tykkään myös siitä että tuo nojailee niin rennosti tohon priceless tauluun :slight_smile:

Kuinomassa jonkun Steamroller lainattavissa, jos jokuu haluaa testata. Toistaiseksi kaikki lainanneet ovat kuulemma tykänneet, ilmeisesti siis onnistunut pyörä perusmuodossakin?

http://www.kuinoma.fi/tuotteet/924

Tykkään tuosta kuinoma-palvelun ideasta, mutta imo tuollainen foorumispämmääminen on vähän härskiä. Jos nyt välttämättä haluaa jotain hyvää meininkiä edustavaa juttua mainostaa, niin mieluusti sitten ihan reilusti omalla nimellä.

tuukka - 2 hours ago » Tykkään tuosta kuinoma-palvelun ideasta, mutta imo tuollainen foorumispämmääminen on vähän härskiä. Jos nyt välttämättä haluaa jotain hyvää meininkiä edustavaa juttua mainostaa, niin mieluusti sitten ihan reilusti omalla nimellä.
+1 ... joo hyvä bisnesidea ja kannatettavaa toimintaa kaikenkaikkiaan, mut eiköhän idea ja palvelut ole tulleet jo näitä foorumeita lukeneille selväksi...

Voisin tehdä lähipäivinä tänne oman erillisen sivun, johon on koottu linkkeinä kaikki relevantit netti- ja kivijalkakaupat ja muut hyödylliset palvelut jotenkin järkevästi lajiteltuina. Sitten kun homma lähtee yltiökapitalistiseksi niin voidaan vaihtaa mainosbannereita kaljalaatikoihin - tai sit ei.

…ja takaisin Steamrolleriin.

Nyt olis joku pros & cons hetki paikallaan.

Onk toi ny hyvä? Mä tässä mietin sitä pyörän tuomista jenkeistä, ja noitahan sieltä sais hyvinkin edulliseen hintaan.

Muita vaihtiksia on sit soma rush, gunnar ja eräskin trendikapine nimeltään Swobo. Rush hour on kans yhtenä mahdollisuutena.

Mä en oikeesti tiedä, mikä tekee rungosta hyvän. Itellä oli edellinen käyttörunko joku vanha retkipösö, jonka tilalle lähinnä fiilissyistä halusin oikean fiksirungon. Hommasin steamrollerin sen takia, et se on kuulemma tosi kestävä ja siihen mahtuu talvella edes jotku nastat. Kovaakin sillä pääsee ja näyttää hyvältä.

Niin tosiaan, siinä on tilaa isommillekin kumeksille. Oliks siinä miten leveä takahaarukka? 135mm?

120 mm se on, mut ne takahaarukan alaputket on muotoiltu sillee kikkaralleen, et se nakki (tässä tapauksessa lenkki?) sinne väliin mahtuu.

Ach so. Sithän se vois ollakin ihan varteenotettava vaihtis. Ehkä tuleekin asiaa kuinomaan. (huom. erittäin ehkä)

Hei, mikä siitklämppi tuolla on… ei taida olla rungon mukana tullut?

Salsa…