Spotted in London

Käytiin parin päivän kaupunkilomalla Lontoossa ja tuli kaiken muun ohessa spottailtua tietty pyöriä. Samanlaisilla rasseillahan siellä ajeltiin, mitä täälläkin. Enemmän aerospokeja, mutta siinäpä se ero oikeastaan oli. Muutamia pyöriä näkyi, joita rakennettaessa ei (isin) rahoja ollut säästelty. Tässä kuva BLB:n edestä.

http://www.tkukoulu.fi/~saranpaa/fillarit/lontoo.JPG
Hetchins ja Koga, joita ajelivat sellaiset 16-vuotiaat hipsterin mallikappaleet.

Mielenkiinnon herätti lähinnä tuo Kogan etukiekko. Mikäs tuo tuommoinen on?
Tässä toinen kuva vielä toisesta pyörästä spotattuna.
http://www.tkukoulu.fi/~saranpaa/fillarit/etukiekko.JPG

Mitäs niistä kaupoista sitten sanoisi.
Brick Lanelta sain aivan loistavaa palvelua ja oikeastaan sen vuoksi päädyin ostamaankin paljon sellaista, mitä ei pitänyt. Kuten aiemminkin on todettu, niin tämä paikka on ehdoton vierailukohde, jos Lontoossa käy.
14 Bike Co. oli taas aika hanurista. Tavara oli loppupeleissä aika vähän ja sekin vähä oli kallista. Profilen navat olivat ehkä mielenkiintoisinta, mitä tuolla paikalla oli tarjota. Asiakaspalvelua oli ihan turha kuvitella saavansa, sillä kolme työntekijää/hengailijaa juttelivat mieluummin keskenään. Tuli vähän samanlainen olo, kuin jos eksyy epähuomiossa johonkin supercooliin vaatekauppaan.
Cavendish Cycles meni just kiinni, kun olin sinne menossa, mutta mitä nyt ovenraosta näin, niin aika reilusti näytti olevan tavaraa sisällä. Kannattaaa käydä tsekkaamassa, sillä Oxford Streetilta on aika lyhyt matka kipaista tuonne.
Kaikki putiikit olivat kuuteen asti auki, ei seitsemään, kuten itse toivoin.

“BLB vs. 14 Bike Co. vs. muut” tuntuu olevan aika tunteita herättävä keskustelu tuolla LFGSS-foorumilla ja muuallakin. Olis kieltämättä hauska käydä katsastamassa noita putiikkeja.

Mutta toi etukiekko on kai joku Gipiemmen semiobskuuri 1990-luvun maantieviritys, ellen nyt ihan väärin muista.

Tuo Hetchinsiksi mainittu taitaa olla Mercian? Näin ainakin keulakuva kertois.

Niinpä muuten olikin. Hyvä huomio.

jussi - 18:32, 19.4.2009 » Toi etukiekko on kai joku Gipiemmen semiobskuuri 1990-luvun maantieviritys, ellen nyt ihan väärin muista.
Korjaan itseäni; [se onkin FiR](http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230340970903) eikä mikään Gipiemme. [Näin...](http://www.bikepedia.com/QuickBike/BikeSpecs.aspx?ItemID=75413&Type=bike)

http://www.bikepedia.com/Images/image.aspx?w=400&h=400&filename=MCR.jpg

http://www.pedalinghistory.com/Images/Draisine.gif

Mistäs kannattaisi Londoniumissa lähteä metsästämään firmaa josta voisi vuokrata ajettavia pyöriä pariksi päiväksi? Google tuotti vain päänvaivaa ja harmia->ei “maastopyöriä” kiitos.

dpstyles - 16:32, 28.6.2010 » Mistäs kannattaisi Londoniumissa lähteä metsästämään firmaa josta voisi vuokrata ajettavia pyöriä pariksi päiväksi? Google tuotti vain päänvaivaa ja harmia->ei "maastopyöriä" kiitos.
[Gumtreestä](http://www.gumtree.com/london/bicycles-for-sale_86_1.html) saat parin vuokrapäivän hinnalla myös kotiinvietävää.