Spot the madness - Pysäyttäkää hulluus!

Eli pysäyttäkää rattijuopot.

Eilen pidettiin taloyhtiön pihajuhlia ja kaikilla hauskaa. Porukka kerääntyi parkkipaikalle seuraamaan talon taiteilijahahmon tanssiesitystä kun talon juoppohahmo astuu rapusta ja muina naisina livahtaa autoonsa, sekasin ku seinäkello. Starttaa ja kytkintä luistattaen peruuttaa seinää päin. Parin muun kanssa kävimme kimppuun ja otimme rikosvälineen haltuumme. Hetken päästä poliisi vei rattijuopon mennessään.

Noin klo 23.30 juoppo palasi kotiinsa taksilla, kumma juttu, ihmettelin.

Aamupalaa perheeni kanssa syödessämme huomasimme että sama hullu astuu taas autoonsa ja ajaa tiehensä! Palaa kohta, oli käynyt 50 metrin päästä ostamassa menovettä. Taas kännissä ja ajokielto päällä. Poliisi saatiin nopsaan paikalle ja ämmä häkkiin.

Poliisi kertoi että auto voidaan näin selvästi laista piittaamattoman ja ongelmaisen ihmisen kohdalla ottaa poliisin talliin jo 3:n rattijuoppouden jälkeen. Siis kolmen!

Ei riitä että ajaa kännissä 2 kertaa vuorokaudessa! Ja jää kiinni 2 kertaa vuorokaudessa! Huh huh.

112 - jos edes epäilet.

Käy tyhjentämässä renkaat?

^Eikö humalainen kuski ja tyhjät renkaat ole vaarallisempi yhdistelmä? Menee kaikki vähäkin kontrolli siitä autosta…

liimalla ovien lukot umpeen? pari kiloa sokeria tankkiin? peruna pakoputkeen? (vai onko jälkimmäisen metodin toiminta urbaanilegendaa?)

jussi - 15:35, 5.9.2010 » peruna pakoputkeen?
http://www.youtube.com/watch?v=6tKt4KTfppA]

Noeinyt. Hyvä, että tarinan retaleelta saatiin menopeli pois. Mutta selvisikö se sakoilla vai miten? Vissiin häkki heilahtaa vasta, kun ajaa jonkun ihmisen päälle.

Siis auto on tossa ja avaimmet taskussa. Täytyyhän ihmisellä auto olla ja valinnanvapaus, mitä Saatanan fassisteja te ootte?!

Kuulemma pari kk menee käräjien alkuun, ajokielto on tietysti päällä jne. Tuskin tosta linnaa tulee. Ikävä tilanne, rouvva on ns. latvasta laho, juoppo, ilmeiseti sekakäyttäjäkin ja yhteiskunnan vihollinen. Polliisi sanoi ettei ne nykyään saa tehä autoa ajokunnottomaks, kun ehdotin semmosta toimenpidettä.

Rikollistenkin lainsuoja on niin vahva että itsepuolustajat ja omaisuutensa suojelijat joutuvat leivättömän pöydän ääreen, niin miten luulette käyvän omatoimisen oikeudenpuolustajan kun hän urheasti sapoteeraa juoppokulkuneuvoa, spekuloituaan että laitteen omistaja saattaisi käyttää kulkuneuvoaan rikollisten tekojensa työrukkasena?

“Jos et sit viittis ajella, ettei meidän nyt oikeasti tarttis tehdä jotain. OK?”

Hah hah haa.

^^^ forssalainen tietysti…

No niin, nyt tuli yllämainitun tapauksen lukemat kaiken kansan pällisteltäväksi:

Lauantai iltapäivän ennätystulos 3,61 promillee, sunnuntai-aamun heikko uudelleen lämmittely 1,18. Ja rouva väitti naama vakavana vaimolleni just että nollaa näytti kaikki testit.

Aamulehti hehkutti että kyseessä on Pirkanmaan ennätys! On hieno että yläkerrassa asuu aito ennätysnainen.

3,61 promillea? Ei helvetti. Jostain lukion bilsankirjasta muistelisin, että ~4 promillessa lamaantuu hengityselimet. Taitaa tarinan antisankarilla olla toleranssit kohdillaan.

Laku - 12:58, 6.9.2010 » Aamulehti hehkutti että kyseessä on Pirkanmaan ennätys! On hieno että yläkerrassa asuu aito ennätysnainen.
Onneksi olkoon :-)

Ihmeen huonot lukemat sunnuntaina aamutoimien jälkeen. Kyllähän nyt vähintään pari promillea pitäisi jokaisen itseään kunnioittavan rattijuopon puhaltaa kun kylille lähtee. Tainnut loppua kova tee kesken.

Lisäähän se lähti hakemaankin, autolla :frowning:

Up, kun tuli rattijuopot puheenaiheeks.

E:joku vois pistää uusix ton kadonneen Karpo-videon

teilaa ihminen kuoliaaksi ja selviä siitä 26 tunnilla yhteiskuntapalvelua. ohuesti liittyy, kortti oli viety rattijuopumusepäilyn vuoksi. mutta siis, mit vittyy?!?

oi lahti on!

Juu, ei se renkaiden puhkominen oikee auta. Kovemmat keinot kehiin: