Specialized Globe Roll 1 2010-2011

Moi !

Ostin ebaystä käytetyn spessun Globe roll ykkösen värinä musta matta vuosimalli on 2010 tai 2011 rungon koko pitäisi olle Medium ? Mistäs voisin asian varmistaa sarjanumeron avulla varmaanki ? Tarvisin siihen uudet päällys kumit Jotka ovat harmaat Spezialized mondo 700x23c (23-622 ) mahtaakohan näitä löytyä jostain vielä ? Myös haluaisin uudet ohjaustankoon integroidut harmaat alkuperäiset spessun tupit ! Tietääkö kukaan mistä näitä vois saada vielä ? Tai jollain jos kyseiset osat löytyy niin ilmoittakaahan !

Muokkaa tätä otsikkoa että O: uudet gummit + tupit (Globe Rolliin). Nyt tästä saa kuvan että sulla on toi fillari kaupan. En tiedä miksi niiden renkaiden pitäisi olla just samat kun on ollut silloin aikoinaan, ei noit Mondot nyt mitenkään erityisen jumalaisilta vaikuta nettikeskustelujen perusteella.

edit. myös https://www.yksivaihde.net/old/3579

Onks tää vielä se malli, jossa on kiinteä stemmi-suora ohjaustanko? Vaihda se huut helvettiin ja sijotat pari kymmpiä uuten stemmiin ja vaikka biltsu-riseriin (ja niihin tuppeihin). Paranee tuntuma potenssiin 10. Kumeksethan nyt käyt mitkä vaan, noi Mondot oli suoraan sanottuna aivan paskat.

Jos välttämättämättä haluat samanlaiset tupit, mulla on ne jossain varaston pohjalla lojumassa. Ovat tosin valkoiset ja tuo samainen stonga tulee pakotettuna kaupan päälle :slight_smile:

Rungon koko varmistuu kun otat mittanauhan käteen ja mittaat vaakaputke mitan pystyputken keskeltä emäputken keskelle.